hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bende geldim kızlar:) kan verdim de geldim hemde:) ama saat 3 ,3.30 gibi çıkacak galiba sonuçlar:(((((( neyse olsun hayırlısıyla bebeiş olsun da geçte öğreniriz ne yapalım:)

inşallah güzel hayırlı haberlerini alırız canım 15 gözle bekliyruz hayırlı haberlerini

BENİM KIRMIZILAR YİNE YOK YİNE YOKKKKKKKKK YOK İŞTEEEE NİRDELER NİRDELER GÖREN VAR MI BENİM KIRMIZILARIIIIIIIII :1:

kızzz kaybolmuş benim kırmızılar kayıp ilanı verdim..nasılım normal heeyecan yok üzüntüde yok öyle bişy sen nasılsın

ben de yumurtam çatlayacak mı çatlamayacak mı diye stres yaptım. dün ultrasonda 23 mm yumurtam vardı. Dr çatlar dedi. bugün de çatlamadı ateş ölçümüme göre:30: kist olmaz inşallah. sağ kasığım fena ağrıyor. ümit ediyorum ki kistten değil çatlamadan olan bir ağrıdır

ben de yumurtam çatlayacak mı çatlamayacak mı diye stres yaptım. dün ultrasonda 23 mm yumurtam vardı. Dr çatlar dedi. bugün de çatlamadı ateş ölçümüme göre:30: kist olmaz inşallah. sağ kasığım fena ağrıyor. ümit ediyorum ki kistten değil çatlamadan olan bir ağrıdır

:30: desene bu akşam sizin evdee ekşin var :30:

yok kız son 3 gündür çatladı çatlayacak diye her gün ekşın oldu:1:ama bugün kocam yok nöbetçi. anca yarın:1:

hııııııııııııııııııııı anladımmmm şikerimmmmm kızzzzzzzzz ne olcakk bu bizim beklemelerimizzz az önce kocama söyledim 4 gün gecikti diye hec sanki normal bişey söylemişim gibi tınlamıyor senin kocanda öyle mi

hııııııııııııııııııııı anladımmmm şikerimmmmm kızzzzzzzzz ne olcakk bu bizim beklemelerimizzz az önce kocama söyledim 4 gün gecikti diye hec sanki normal bişey söylemişim gibi tınlamıyor senin kocanda öyle mi

yok benim koca da 1 hafta kala hadi test yap diyenlerden. ben test yapmamak için zor zaptediyorum. adam 2 yıl çocuk istemedi. şimdi de ovulasyonu bilem kaçırınca morali bozuluyo. bu ay ilaç da kullanmadım kaç kez git ultrason yaptır yumurtana baktır. gününü bilelim diye yakamdan düşmedi. :9::9:

yok benim koca da 1 hafta kala hadi test yap diyenlerden. ben test yapmamak için zor zaptediyorum. adam 2 yıl çocuk istemedi. şimdi de ovulasyonu bilem kaçırınca morali bozuluyo. bu ay ilaç da kullanmadım kaç kez git ultrason yaptır yumurtana baktır. gününü bilelim diye yakamdan düşmedi. :9::9:

tüttütütüt maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kocanı allah nazarlardan saklasınnn senin keyfin nasıl iyimi stres yapmıyoın dimi

tüttütütüt maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kocanı allah nazarlardan saklasınnn senin keyfin nasıl iyimi stres yapmıyoın dimi

yani normalde iyiyim 2 hafta tatil yapacağım. ama bu çatlamayan yumurtamı kafama takıyorum kist olmasın diye. kist olursa önümüzdeki ay klomen kullanmam:50:önümüzdeki ay da yatar

canım bana müsade öğleyi kılmadım kendine iyi bak bu arada belki tekrar görüşemeyiz köye gidicem bu akşam ramazan bayramın mübarek olsun

Allah kabul etsin. dua isterim en bebişlisinden:1: senin de bayramın mübarek olsun. ben de tatile gideceğim duruma göre 2 hafta buralarda olmayabilirim

Back
X