hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

komşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm komşimmmmmmm napıyonnnnnnnnnnnnnn naslısınnnnnnnnnnn iyimisnnn :71: benm hemşomu gören oldumuuuuuuuu

heemmssooommm cannıımmm hemmssooommmmmmm:3::3::3::3::3::3:
özledim kız seniii...namık kemale tayinim oldu.evi tuttum salı günü eşyalar gelecek elazığdan.net bağlatınca rahaatt raahaatt görüşürüzzz:16::16::16:

selam kızlaaaar ben döndüm. sadece bi gün uzakta kalmaya dayanabildim. keyfim iyi. yeniden sahalara çıkacağım zamanı bekliyorum:52:bebek küçük olduğundan kendi düşermiş. ama istersem kürtaj olup genetik inceleme yapılabirmiş. karar veremedim. daha önce kürtaj olmuştum ve psikolojimi en çok o etkilemişti. sanırım kürtaj olmak istemiyorum. eşimden ve benden genetik analiz istendi. bu testlerin sonucunda bir şey çıkarsa pgt (preimplantasyon genetik tanı) ile tüp bebek yapılabilirmiş.

Son düzenleme:
günlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı:nazar: 3ünde tekrarladım 1136:nazar: bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye :43: cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte:16::16::16::16::16::16::16::54:

canımm benim gözzün aydınn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..en kısa zamanda tekrar görüşürüz insallahhh:54::54::54:

selam kızlaaaar ben döndüm. sadece bi gün uzakta kalmaya dayanabildim. keyfim iyi. yeniden sahalara çıkacağım zamanı bekliyorum:52:bebek küçük olduğundan kendi düşermiş. ama istersem kürtaj olup genetik inceleme yapılabirmiş. karar veremedim. daha önce kürtaj olmuştum ve psikolojimi en çok o etkilemişti. sanırım kürtaj olmak istemiyorum. eşimden ve benden genetik analiz istendi. bu testlerin sonucunda bir şey çıkarsa pgt (preimplantasyon genetik tanı) ile tüp bebek yapılabilirmiş.

canım orkidemmm hayatta her sey bizler için.geçmişteki acılarmızı bir kenara bırakıp önümüze bakmamız lazım su an senin de yaptığın gibi tatlımm:16::16: normal yolla ya da tüp bebekle hiç fark etmez bebişlerimize hayırlısıyla kavusalım da hiiiç sorun değil..çoookk seviyorum seniiii..kendine çookk iiii bakk:54::54::54::54::54:

canım orkidemmm hayatta her sey bizler için.geçmişteki acılarmızı bir kenara bırakıp önümüze bakmamız lazım su an senin de yaptığın gibi tatlımm:16::16: normal yolla ya da tüp bebekle hiç fark etmez bebişlerimize hayırlısıyla kavusalım da hiiiç sorun değil..çoookk seviyorum seniiii..kendine çookk iiii bakk:54::54::54::54::54:

çok sağoool canım beniiim. ben de seni seviyorum. bir an önce internetin bağlansın da gel sohbet edelim:16:

ahh canım yanımda olsaydın sarılırdım sana :48::48: üzülme herşeyde bir hayır vardır
inşallah düzeleceekkkkkk:26::26: dua edelim birbirimize
inşallah en kısa zamanda ikizlerimiz gelir be orkidem:emir_bebek::emir_bebek:

çok sağoool canım beniiim. ben de seni seviyorum. bir an önce internetin bağlansın da gel sohbet edelim:16:

benimde internetim hiç tat vermiyo giremiyorum netçiler gelecek bakalım :47:
deryam şaka maka 3 ay oldu soracaklarım var sana inşallah görüşürüz yakındaaaaaaaaaa:29::29::29:
tüpe gidecem ya bendeeee heyecan yaptım:118::118:

cnm moralinin iyi olmasina cok sevindim Rabbim tekrar yasatmasin ins ayni acilari

ahh canım yanımda olsaydın sarılırdım sana :48::48: üzülme herşeyde bir hayır vardır
inşallah düzeleceekkkkkk:26::26: dua edelim birbirimize
inşallah en kısa zamanda ikizlerimiz gelir be orkidem:emir_bebek::emir_bebek:
valla bercestem ne iyi olurdu yanında olsam. benim de sarılacak bir arkadaşa ihtiyacım var. eşim resmen üzüntüden soğuk ve uzak davranıyor. bu da beni daha kötü hissettiriyor. çok yalnız hissediyorum.
cnm moralinin iyi olmasina cok sevindim Rabbim tekrar yasatmasin ins ayni acilari

:16::16::16:amiiin canııım.

selam canim nasilsin.bende oglen hastaneden kacdim:1::1: kizimi yikadim.babasi ve babaannesi bas edemiyor.cok sevindi beni gorunce.yikiyinca agladi bolca.uyuttum geldim.hemsirelere soylemiyorum kizarlar sonra.ev yakin zaten 1 km.arada kacib geliyorum:21::21:

selam canim nasilsin.bende oglen hastaneden kacdim:1::1: kizimi yikadim.babasi ve babaannesi bas edemiyor.cok sevindi beni gorunce.yikiyinca agladi bolca.uyuttum geldim.hemsirelere soylemiyorum kizarlar sonra.ev yakin zaten 1 km.arada kacib geliyorum:21::21:

:1::1::1:seni gidi çılgıııın

canıııım sağolasın. nasılsın? ben de seni merak ediyordum. dün profiline falan girip baktım ne yapıyorsun diye:52:her şey yolunda mı, bebiş nasıl, cinsiyeti belli mi?:1::1::1::1:

Cok sukur hersey yolunda hic bi sıkıntım yok. Boyle gider insallah. Turkiyedeyim simdi aile ziyareti.enerji depoluyorum bayagi lazim olucak. Daha cinsiyet belli degil burda baktiricam insallah.

kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır

canim benim kac gundur giremedim bir bakayim dedim inan suan cok uzuldum....
ne deyecegimi bilemiyorum canim insallh en kisa zamanda toparlanirsin tatlimm dagelirsin aramiza ozletme kendini olur mu?:5::5:

ne deyecegimi bilemiyorum canim insallh en kisa zamanda toparlanirsin tatlimm dagelirsin aramiza ozletme kendini olur mu?:5::5:

canimm aramiza hemen gelmene sevindimmmm:34:

tatlışım ben gayet iyiyim. bugün eşime ve bana genetik analiz yapılması için kan verdik. tatlıııış biz birlikte göbek tokuştura tokuştura doğuracaz inşallah.:52:ve o zaman bence çok uzak değil:52:

Back
X