Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlıyorum seni canım
bilerek söyledim ki güzel niyetinizin saflığı bozulmasın
başlık düzeltilemiyor mu ki
inşallah canım bekle bekle tak etti artık gidimde doktoru sıkıştırayım bekle bekle diyip duruyo bana ya.neyse doktor değiştircem yumurta takibi yapsın...her ay düşünmekten başka bişey düşünemez oldum....isteyen herkesin bebişleri olur inşallaaaaahhhhh...![]()
ben de sut yapar diye biliyorum. zaten Ramazan bol bol yiyorum ins. yemekleri esim yaptigi icin tatli niyetinehamişler bol bol hurma yesin..çok faydalıymış.bebiş akıllı olurmuş,doğumu kolay olurmuş.
cnm ben bundan oncedusuk yapmistim. ikisinde de bata 5 gun kala ogrendim. normalde kronik bi kasik agrim var zaten ama hamilelikte son 10 gun cok kotu oldu. bi de afedersiniz isteklilik oluyor bnde.ordan anlayip erken yapmistim testi.ins sende en kisa zamanda kavusursun melegine
![]()
bercestem benim bat 12 ağustos ama gelmicek inşallah hiç istemiyorum gelmesin![]()
bercestem benim bat 12 ağustos ama gelmicek inşallah hiç istemiyorum gelmesin![]()
9 aya gelseler yeter![]()
hamiş adayları,folikasit kullanıyor musunuz??
o hap benim midemi bulandırıyo kullunumıyorum.. evde her çekmecede var bi kutu......
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh![]()
minicik bi hap,bana hiç öyle etkisi olmadı
sayın topik sahibi.... yüksek müsadenizle tanışsak birbirimizle... nerden.. kaç yıldır umut savaşçılarıyız???
ever kızlar bendeniz 18 aydır bebek istiyorum
geçen sene bir operasyon geçirdim
raahim duvarı kalınlaşmasından bu sene ikinciyi geçirdim
inşallah hayırlısıyla bebişimin geleceği zamanı bekliyorum
öğretmenim 4 yıllık evliyim
iki yıl korundumsanki olacamış gibi
hayırlısı buymuş diyorum saygılarsiz de tanıtın kendinizi bakem
![]()