• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sayın topik sahibi.... yüksek müsadenizle tanışsak birbirimizle... nerden.. kaç yıldır umut savaşçılarıyız???

inşallah canım bekle bekle tak etti artık gidimde doktoru sıkıştırayım bekle bekle diyip duruyo bana ya.neyse doktor değiştircem yumurta takibi yapsın...her ay düşünmekten başka bişey düşünemez oldum....isteyen herkesin bebişleri olur inşallaaaaahhhhh...:52::52:

beklemek sıkıcı ama yumurta takibi daha stresli bence
ama sana kalmış bir dene ama rahatsızlığın yoksa bence hiç deneme mecbur kalana kadar derim ben
hormon yükleniyo boş yere

cnm ben bundan oncedusuk yapmistim. ikisinde de bata 5 gun kala ogrendim. normalde kronik bi kasik agrim var zaten ama hamilelikte son 10 gun cok kotu oldu. bi de afedersiniz isteklilik oluyor bnde.:17: ordan anlayip erken yapmistim testi.ins sende en kisa zamanda kavusursun melegine:16:

amin canım,teşekkür ederim..

bercestem benim bat 12 ağustos ama gelmicek inşallah hiç istemiyorum gelmesin :20:

benim bat 7-8 ağustos civarları.geçen ay gelmesin gelmesin dedim geldi.beni 3 gün süründürdü.sancıdan duramadım.(hiç böle olmazdı).şimdi de Allah bebişi yazdıysa gelmez yazmadıysa gelir diyorum....

o hap benim midemi bulandırıyo kullanamıyorum.. evde her çekmecede var bi kutu......

Son düzenleme:
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz

bereketli bir topik olsun inşalllahhh:49:

Âmin Canım topigimiz hayirli uğurlu olsun Ramazan in yüzü suyu hürmetine hamisler dolup taşsın kimse bebissiz kalmasın âmin

kolay hamile kalma konusunda bişiler duyan bilen varsa anlatsa da üzerine konuşsak..koca karı inanışlarına bile razıyım:1:

sayın topik sahibi.... yüksek müsadenizle tanışsak birbirimizle... nerden.. kaç yıldır umut savaşçılarıyız???

ever kızlar bendeniz 18 aydır bebek istiyorum
geçen sene bir operasyon geçirdim
raahim duvarı kalınlaşmasından bu sene ikinciyi geçirdim
inşallah hayırlısıyla bebişimin geleceği zamanı bekliyorum
öğretmenim 4 yıllık evliyim
iki yıl korundum:9::9::9: sanki olacamış gibi
hayırlısı buymuş diyorum saygılar:1::1::1: siz de tanıtın kendinizi bakem:16::16:

ever kızlar bendeniz 18 aydır bebek istiyorum
geçen sene bir operasyon geçirdim
raahim duvarı kalınlaşmasından bu sene ikinciyi geçirdim
inşallah hayırlısıyla bebişimin geleceği zamanı bekliyorum
öğretmenim 4 yıllık evliyim
iki yıl korundum:9::9::9: sanki olacamış gibi
hayırlısı buymuş diyorum saygılar:1::1::1: siz de tanıtın kendinizi bakem:16::16:

benim ilk denemem,3 yıllık evliyiz..

Back
X