hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ay kikim yaaaa moralim o kadar bozuktuki şu hödük yüzünden valla bi geldin pir geldin güldürdün yüzümü allah ta senin yüzünü güldürsün kıs inşallahhhh bu ay bebiş gelsin artıkkkkk.....anam kıs bu ay gelirse oda boğa burcu olur senin gibi senin adam 2nizle başa çıkamasss:) kikikkihhhkiiihhhhhhhh

ben neden gulemiyorum acaba:44: :44: bi anormalik var galiba bende:26:neyse
AMINNNNNN amin cemi cumlemizin yuzunu guldur su mubarek ayda allahim,,kimsenin kucagini bos birakma,,,once bu duyguyu hic yasamayanlara daha sonra bana ver allahim ,,,aminnn,

he kiz bu ay olsaydi boga burcu olurdu benim gibi ne guzel ,,ama biz bu ayda yumoslari kacirdikki canim ,,benim hoduk yuzunden:50:

Son düzenleme:
şekerler ne haberler.kasıklarım ağrıyor.daha bat var.üşüttüm mü acaba.bir de ev taşıyacağım.ufaktan toparlanmaya başladım.kendimi yormuyorum pek ağır kaldırmıyorum.geçen ay kimyasal gebelik ay yaşadım.tekrar olmasından korkuyorum

kizlar ben kactim.yatak muhabbetinin devamini yarin okurum insallah:1::1::1:opdum.....mucuk mucuk.:54::54::54::54::54:
IREMNEVA nirdesin kiz sen yoksun:19::19::19::19::19:

Son düzenleme:
ben neden gulemiyorum acaba:44: :44: bi anormalik var galiba bende:26:neyse
AMINNNNNN amin cemi cumlemizin yuzunu guldur su mubarek ayda allahim,,kimsenin kucagini bos birakma,,,once bu duyguyu hic yasamayanlara daha sonra bana ver allahim ,,,aminnn,

he kiz bu ay olsaydi boga burcu olurdu benim gibi ne guzel ,,ama biz bu ayda yumoslari kacirdikki canim ,,benim hoduk yuzunden:50:

yok kıs bu ay tutsaydı koç olurdu austosta tutarsa boğa olur austosta yapış adama parçala behçet sonrada :49::1::1::1:

şekerler ne haberler.kasıklarım ağrıyor.daha bat var.üşüttüm mü acaba.bir de ev taşıyacağım.ufaktan toparlanmaya başladım.kendimi yormuyorum pek ağır kaldırmıyorum.geçen ay kimyasal gebelik ay yaşadım.tekrar olmasından korkuyorum

ayyyy o kimyasalı yaşatmasın allah bidaha inşallah bebişler tutunur yorma canım kendini hiç

canim benimde her ay kasik agrim oluyoda ,,sonu bos cikiyo hep nedense ,,artik psikolojik dedikleri seymi bilemedim,,,
kimyasal hakinda hic bir bilgim yok ,,,nasil oluyo yani yasaniyo o ,,tutunurken gerimi sokuluyo adetlen nasil bisey bu ???

canim benimde her ay kasik agrim oluyoda ,,sonu bos cikiyo hep nedense ,,artik psikolojik dedikleri seymi bilemedim,,,
kimyasal hakinda hic bir bilgim yok ,,,nasil oluyo yani yasaniyo o ,,tutunurken gerimi sokuluyo adetlen nasil bisey bu ???

pek kafaya takmıyorum artık.ama az önce bayağı ağrıdı.üşüdüm mü acaba bilemedim.
kimyasal gebelik testte+ çıkıyor;ama rahime yerleşemeyip adetle düşüyor

valla bende öncelerde bakmıştım ama ocak doumluyum ya benimki farklı hesaplanıo çözemedim bıraktım yaff hayırlısı

ocak ve subat aylari yasina 2 yas eklicek ,,diger aylarda doganlar 1 yas eklicek ,,yani ben 30um 31 yasina bakiyorum ,,artik dogru yanlis bilmiyorum ,,hayirlisi hele olsunda oglani kizi farketmez ,,,

selamlar heskese
başlığı çok yaratıcı buldum,kim bulduysa tebrik ederim:)
ben bu ay ilk aşılamamı yaptırdım,salı günü test yaptırıcam,
adet olmuş gibi ağrım var(ben normalde adet olunca 1 gün sonra filan ağrım olur,az ama)korkuyorum çok
göğüslerim çok şişti bide,o da normalde hiç şişmezdi.evde bi test var ama zor tutuyorum kendimi yapmamak için
acaba yapsammı ki

pek kafaya takmıyorum artık.ama az önce bayağı ağrıdı.üşüdüm mü acaba bilemedim.
kimyasal gebelik testte+ çıkıyor;ama rahime yerleşemeyip adetle düşüyor

hmm tahmin etigim gibiymis,,ayy oda kotu beee,,o heyecani kursakta birakmak gibi bisey olmali,,,allah kimseye yasatmasin

Back
X