Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba tatlım... kız gelsene artık özledik valla...gel sana saralım birazkiki geldii
bartekim canim bende sizleri cok ozledim ,,,benim 3 gun yatili misafirim vardi yine canim ,kafami kasicak vaktim yoktu ama aklimin kosesindeydiniz herzaman ,,
canim yumurtan catlamamis yazmissin en son ,,suanki durum nedir???
BERCESTEM topigin hayirli olsun ,herkeze ugur getirsin insallah ,,nasilsin ???
ORKIDEM,SWEET,RUMEYSA,,CEMREMM,YDBUGE,IREMNEVA,,HORTENSIA,,VIOLE,ve digerleri umarim herkez iyidir,,
bi gelisme varmi kizlar ???
PERIM hala yok sanirim :26:neolduki bu kiza acep:44:
geldiiimmmmmm beee ziliiii ortalığı ayağa kaldırma hemen. hem sana bi haberim var.topiğin ilk kartını sanırım, bu sabah ben gördümmmher sabah topikte olan kızlaaar nerdesiniz. topiğin yolunu mu şaşırdınız![]()
günaydın şikerim iyiyimoooh beee cemrem gelmişnasılsın zilli
![]()
oooh beee cemrem gelmişnasılsın zilli
![]()
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh![]()
adetinin düzene girmesine sevinmekle birlikte gelmesine üzüldüm. bence de pozitif olalım. valla kendimi psikolojik hamile ilan ettiğim günden beri 3 gündür çook mutluyum. baksana sen de arı sütü kullansana bu ay. bi de incir ceviz ye. ben bu ay çook faydasını gördüm bunlarınmerhaba tatlım... kız gelsene artık özledik valla...gel sana saralım birazhoş sana da laf yetiştiremiyoz ki... gönderdiğimizi ikiye katlayıp paket halinde bize gönderiyon
olsun beaa hazırcevap insanlara bayılıyommmm
geldiiimmmmmm beee ziliiii ortalığı ayağa kaldırma hemen. hem sana bi haberim var.topiğin ilk kartını sanırım, bu sabah ben gördümmm
günaydın şikerim iyiyimben de artık pozitif olacammmm.... bugün kırmızılar cee eee
yaptı. ama beni sevindiren adet tarihlerimin normale dönmesi. eskiden 27 28 günde bir olurdum ama hamilelik düşündüğümden beri 30 hatta 33 günü bulmuştu ama şimdi yani iki aydır 28. gün geldi. olacak inşallah.
eeeeeeee yoksun yine ni hastan geldiiii![]()
tatlım hayırlı uğurlu olsun... ismi eleştirenler olmuş ve olacaktır ama bence çok sevimli olmuş. hem amaç eğlenceli bir isim olmasıydı, yoksa niyetimiz ortada. zaten hergün her dakka dualarımızı şükürlerimizi ediyoz. hem bence niyet önemli. ben ağustosa kaldım bu sabah itibariyle ama inşallah güzel haberlerimizi birgün hatta en kısa zamanda buraya yazarız.
adetinin düzene girmesine sevinmekle birlikte gelmesine üzüldüm. bence de pozitif olalım. valla kendimi psikolojik hamile ilan ettiğim günden beri 3 gündür çook mutluyum. baksana sen de arı sütü kullansana bu ay. bi de incir ceviz ye. ben bu ay çook faydasını gördüm bunların
aynen öle
haklısın kullnmayı defalarca düşündüm ama benim memeler sürekli şiş, yani prolaktinimin yüksek olmasından korkuyorum. incir de prolaktini yükseltebiliyormuş. bu arada bişi sormak istiyorum, ben hormon tahlilerimi sadece adettin 3. günü ve 21. günü yaptırdım.bu dönemlerde prolaktinin yüksek olup olmadığı anlaşılır mı? bide prolaktinin çeşitleri ya da halleri oluyormuş (şimdi kelimeyi bulamadım). çeşitlilik olunca bazı cihazlar yüksek olduğunu tespit edemiyormuş. böyle birşey duydun mu fikrini merak ediyorum:26:
adetinin düzene girmesine sevinmekle birlikte gelmesine üzüldüm. bence de pozitif olalım. valla kendimi psikolojik hamile ilan ettiğim günden beri 3 gündür çook mutluyum. baksana sen de arı sütü kullansana bu ay. bi de incir ceviz ye. ben bu ay çook faydasını gördüm bunların
aynen öle
dimi ama benle aynı fikirde olmana çok sevindim
okulda da inektim, hiç devamsızlık yapmazdımama şimdi keşke haylazlık yapsadım diyorum. gerçi o bastırılmış duygularım üniversitede ortaya çıktı
tavan yaptı. devamsızlıktan kalıyordum sonram yaz okulunda tıpış tıpış derse gidiyordum
okula bir dönem boyunca devam edeceğime yaz okulunda bir ayda işi hallediyordum
iyikim yapmışım ohh canıma değsin... sonuçta ben de mezun oldum
![]()
taşınmışız kızlar![]()
evvveeeethoş geldin. sabah gözlerim seni aradı. topiği açmamışın bugün
![]()
prolaktin yüksekse hangi gün yaparsan yap yüksek çıkar. ama cihazlarla ilgili öyle bir duyumum olmadı. prolaktinin çeşidi filan yok bebişim. ne demek istedin acaba
ben onu bi sitede okumuştum dur bi daha bakayım. yazıyı bulursam yollarım sana. demek istediğim örneğin, vitaminin de çeşitleri oluyor ya A,B hatta B'enin de çeşşitleri varya B12 gibi, işte prolaktinin de durumu böyleymiş. ayrıca çok hasas cihazların olması gerekiyormuş. ama yine de tahlil için tarihin önemli omayışına çok sevindim. peki benim göğüslerim adetimden yaklaşık 10 gün sonra neden şişmeye başlıyor olabilir:26::26:. iki yıldır böyle. ilk aylar hamilelikle karıştırıyordum ama şimdi belirti olrak görmüyorum.
ben onu bi sitede okumuştum dur bi daha bakayım. yazıyı bulursam yollarım sana. demek istediğim örneğin, vitaminin de çeşitleri oluyor ya A,B hatta B'enin de çeşşitleri varya B12 gibi, işte prolaktinin de durumu böyleymiş. ayrıca çok hasas cihazların olması gerekiyormuş. ama yine de tahlil için tarihin önemli omayışına çok sevindim. peki benim göğüslerim adetimden yaklaşık 10 gün sonra neden şişmeye başlıyor olabilir:26::26:. iki yıldır böyle. ilk aylar hamilelikle karıştırıyordum ama şimdi belirti olrak görmüyorum.
sdtive hoş geldiin canım. seni sabredenler kulübünden hatırlıyorum ve takip ediyorum![]()
.normal canım. bazı kadınların progesteron etkisi ile siklusun son 14 gününde bu şekilde meme hassasiyeti, şişmesi olabiliyor.