yok ben hic giyememiştim sadece nikah olmuştu kısmet olmadı inşallah bugun giycemmm
hadi tadını çıkarta çıkarta gez tatlım :) bende giyinicem yeni gelinmiş gibi gezicem hahahah belki o an hamile bile olabilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben hic giyememiştim sadece nikah olmuştu kısmet olmadı inşallah bugun giycemmm
slm kızlarTopiğinizi ve özellikle başlığı çok sewdim
Ben 1 senedir ewliyim korunuyoduk... Ama artık bizde başladık çalışmalara![]()
Daha çok yeni ama daha 10 gün oldu
Allahın izniyle inşallah en kısa zamanda " bende hamiyeyimmmmm " die çığlık atarım burda![]()
hoşgeldinnnnnnnnnnnn sefalar geldinnnnnnnnnnn..bu topik ismi cok cekici olmuzz violeden calmış çekiciğiliniiiiiiislm kızlartopiğinizi ve özellikle başlığı çok sewdim
ben 1 senedir ewliyim korunuyoduk... ama artık bizde başladık çalışmalara![]()
daha çok yeni ama daha 10 gün oldu
allahın izniyle inşallah en kısa zamanda " bende hamiyeyimmmmm " die çığlık atarım burda![]()
inşallah......kızım sen gelinliği giyecen üstüne akıntına göre bu gidişle ilk geceden hamile kalcanhadi rastgele
![]()
hadi hayırlısıhadi tadını çıkarta çıkarta gez tatlım :) bende giyinicem yeni gelinmiş gibi gezicem hahahah belki o an hamile bile olabilirim![]()
slm hosgeldın inş canım hayırlı ugurlu olsun vatana millete![]()
slm kızlartopiğinizi ve özellikle başlığı çok sewdim
ben 1 senedir ewliyim korunuyoduk... ama artık bizde başladık çalışmalara![]()
daha çok yeni ama daha 10 gün oldu
allahın izniyle inşallah en kısa zamanda " bende hamiyeyimmmmm " die çığlık atarım burda![]()
kızım sen gelinliği giyecen üstüne akıntına göre bu gidişle ilk geceden hamile kalcanhadi rastgele
![]()
hoşgeldinnnnnnnnnnnn sefalar geldinnnnnnnnnnn..bu topik ismi cok cekici olmuzz violeden calmış çekiciğiliniiiiiii
senmi korunuyordun yoksa eşin mi.
inşallah ilk aydan hamiş kalırsın..
ben korunmuyodum tatlım... çewremdekiler sen korunma sıkıntı yaratabilir demişlerdi o yüzden ben bişi kullanmadım...
inşallah canım o bebek buraya ilk aydan gelir![]()
![]()
hadi inşallah bakalım
Sonra da çıkıp ilk geceden hamile kaldım dersinn ahahahaBöyle derler ya hep "biz evlendik daha ilk geceden hamile kaldım":111: Hadi bakalım bu performansı bekliyoruz senden tatlım :128:
valla ilk geceden hamile kalanlara da şaşıp kalıyorum yav ben ilk gece mi yaşayamamıstım regl olmustum eheheh :)
performansları cok yüksek oluyor var benım yakınım su an hamıle :) evlenır evlenmez hamıle kaldı hehehDurumundan gayet memnun , kuzenımin eşinin kız kardeşiydi , az kaldı dogum yapmasna. Kuzenım de yeni evlendı daha 2 ay oldu onun eşide hamıleymıs ve bunun gelini de hamile anlayacagınız 2 kız kardes hamile birde gelınlerı aıleye 3 bebe girdi allah daha çok versin
![]()
bende bu ay bebe aspirini içiyorum bakalım etkili olacakmı![]()
hey maşallah ne doğurgan aileymiş![]()
Hemen deeeeeeeeeeeee nasıl hamiş kalıyolar yaaaaaafffffff ben 2,5 yıl deli gibi korundum gerçi kendime göre sebeplerim vardı atanmayı bekledim falan
Ama şimdi üstüme düşeni yapıyorum daha evime dönemeden tayinimi beklemeden yalnnız bir hamileliği göze alarak bebiş istiyorum allah'ım nolur gör öylesine beklememiştim yaniiiiiii
![]()
o ne işe yarıyor ???
meltem ben hala adet olmadımmmmmmm....
yok canım kaçırmadın. topikçe takip ettik ya zaten test sonuçlarını. sen de altın vuruşları yaptın o günlerdezilli hemen stres yapma
![]()