hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

slm kızlar :71: Topiğinizi ve özellikle başlığı çok sewdim :60:

Ben 1 senedir ewliyim korunuyoduk... Ama artık bizde başladık çalışmalara :17: :17:

Daha çok yeni ama daha 10 gün oldu :8:

Allahın izniyle inşallah en kısa zamanda " bende hamiyeyimmmmm " die çığlık atarım burda :60:

slm hosgeldın inş canım hayırlı ugurlu olsun vatana millete :9:

slm kızlar :71: topiğinizi ve özellikle başlığı çok sewdim :60:

ben 1 senedir ewliyim korunuyoduk... ama artık bizde başladık çalışmalara :17: :17:

daha çok yeni ama daha 10 gün oldu :8:

allahın izniyle inşallah en kısa zamanda " bende hamiyeyimmmmm " die çığlık atarım burda :60:
hoşgeldinnnnnnnnnnnn sefalar geldinnnnnnnnnnn..bu topik ismi cok cekici olmuzz violeden calmış çekiciğiliniiiiiii :1:
senmi korunuyordun yoksa eşin mi.
inşallah ilk aydan hamiş kalırsın..

kızım sen gelinliği giyecen üstüne akıntına göre bu gidişle ilk geceden hamile kalcan :52::52::52::52: hadi rastgele :60::60::60:
inşallah......

hadi tadını çıkarta çıkarta gez tatlım :) bende giyinicem yeni gelinmiş gibi gezicem hahahah belki o an hamile bile olabilirim :9:
hadi hayırlısı

slm kızlar :71: topiğinizi ve özellikle başlığı çok sewdim :60:

ben 1 senedir ewliyim korunuyoduk... ama artık bizde başladık çalışmalara :17: :17:

daha çok yeni ama daha 10 gün oldu :8:

allahın izniyle inşallah en kısa zamanda " bende hamiyeyimmmmm " die çığlık atarım burda :60:

hadi inşallah bakalım :34:

kızım sen gelinliği giyecen üstüne akıntına göre bu gidişle ilk geceden hamile kalcan :52::52::52::52: hadi rastgele :60::60::60:

sonra da çıkıp ilk geceden hamile kaldım dersinn ahahaha :60::60::60::60::60::60::60: böyle derler ya hep "biz evlendik daha ilk geceden hamile kaldım":111: hadi bakalım bu performansı bekliyoruz senden tatlım :128:

hoşgeldinnnnnnnnnnnn sefalar geldinnnnnnnnnnn..bu topik ismi cok cekici olmuzz violeden calmış çekiciğiliniiiiiii :1:
senmi korunuyordun yoksa eşin mi.
inşallah ilk aydan hamiş kalırsın..

ben korunmuyodum tatlım... çewremdekiler sen korunma sıkıntı yaratabilir demişlerdi o yüzden ben bişi kullanmadım...

inşallah canım o bebek buraya ilk aydan gelir :60: :60:

hadi inşallah bakalım :34:

Sonra da çıkıp ilk geceden hamile kaldım dersinn ahahaha :60::60::60::60::60::60::60: Böyle derler ya hep "biz evlendik daha ilk geceden hamile kaldım":111: Hadi bakalım bu performansı bekliyoruz senden tatlım :128:

valla ilk geceden hamile kalanlara da şaşıp kalıyorum yav ben ilk gece mi yaşayamamıstım regl olmustum eheheh :)

performansları cok yüksek oluyor var benım yakınım su an hamıle :) evlenır evlenmez hamıle kaldı heheh :9: Durumundan gayet memnun , kuzenımin eşinin kız kardeşiydi , az kaldı dogum yapmasna. Kuzenım de yeni evlendı daha 2 ay oldu onun eşide hamıleymıs ve bunun gelini de hamile anlayacagınız 2 kız kardes hamile birde gelınlerı aıleye 3 bebe girdi allah daha çok versin :9::9::9:

valla ilk geceden hamile kalanlara da şaşıp kalıyorum yav ben ilk gece mi yaşayamamıstım regl olmustum eheheh :)

performansları cok yüksek oluyor var benım yakınım su an hamıle :) evlenır evlenmez hamıle kaldı heheh :9: Durumundan gayet memnun , kuzenımin eşinin kız kardeşiydi , az kaldı dogum yapmasna. Kuzenım de yeni evlendı daha 2 ay oldu onun eşide hamıleymıs ve bunun gelini de hamile anlayacagınız 2 kız kardes hamile birde gelınlerı aıleye 3 bebe girdi allah daha çok versin :9::9::9:

hey maşallah ne doğurgan aileymiş :60: :nazar: hemen deeeeeeeeeeeee nasıl hamiş kalıyolar yaaaaaafffffff ben 2,5 yıl deli gibi korundum gerçi kendime göre sebeplerim vardı atanmayı bekledim falan :27: ama şimdi üstüme düşeni yapıyorum daha evime dönemeden tayinimi beklemeden yalnnız bir hamileliği göze alarak bebiş istiyorum Allah'ım nolur gör öylesine beklememiştim yaniiiiiii :43:

bende bu ay bebe aspirini içiyorum bakalım etkili olacakmı :52:

onu herkes içmemeli:20: mesela benim annemin kanı çok sulu bu aspirin tarzı şeyler kesinlikle yasak kanı sulandırıyo çünkü.. eğer içerse ayakları kocaman kocaman mosmor oluyooo o yüzden dikkat etmek lazım

hey maşallah ne doğurgan aileymiş :60: :nazar: Hemen deeeeeeeeeeeee nasıl hamiş kalıyolar yaaaaaafffffff ben 2,5 yıl deli gibi korundum gerçi kendime göre sebeplerim vardı atanmayı bekledim falan :27: Ama şimdi üstüme düşeni yapıyorum daha evime dönemeden tayinimi beklemeden yalnnız bir hamileliği göze alarak bebiş istiyorum allah'ım nolur gör öylesine beklememiştim yaniiiiiii :43:

aynen doğurgan aile ya bende 4 aydır ugrastım basta üstüne düşmüyordum dedim ki olur zaten eden düşeyim bir baktım olmuyo şimdilerde çok üstüne düştüm bakalım kısmet ne zaman olacak birde başıma şu rahatsızlık olayı geldi aksam acile tahlıl yaptırmaya gidicem

kan pıhtılaşmasından dolayı oluşan düşükler için kan sulandırıcı ilaçlar veriliyor ayrıca bebe aspirinide veriyor doktorlar. bende bu ay aspirini deniyorum sebepsiz bi düşüğüm var .

kan pıhtılaşmasından dolayı oluşan düşükler için kan sulandırıcı ilaçlar veriliyor ayrıca bebe aspirinide veriyor doktorlar. bende bu ay aspirini deniyorum sebepsiz bi düşüğüm var .

offf ovu testi için idrar tutmak gerekiyomuş yaaaaaaa patlıcam şimdiii 30 dakka kaldı:78:

Back
X