inşallah güseldirrrr..hayırlısı olsun bebişimmm
iştee içini görmedm ama 1 yıllık bina.ileride değerlenecek bir mevkide.hayırlısı artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah güseldirrrr..hayırlısı olsun bebişimmm
nzlma hamıleymıssın cnm allah tamamını erdırsın ınsallah kucaına almayı nasıp etsın:)
ayyy anlatamam arkadaşım...saatlerce ağladım.kaynanamın evinde tam kahvaltı vaktiydi.gözüm kahvaltıyı kaynanayı filan görmedi...
offff yaaa son sayfayı açamıyorum.benim bilgisayardan mı.şimdi balkondan fırlatacam pc yi
iştee içini görmedm ama 1 yıllık bina.ileride değerlenecek bir mevkide.hayırlısı artık
ayyyyy ben daha o testi saklıorum atamadım yaaaaaaannem vardı bendede önce mutlu olduk gittim kan testi yaptırdım sonucu tam aldım negatif dedi eve bi geldim gelmiş zaten kırmızılar ....ağla ağla annemle çatladık .. aslında her kadın senede 4 5 defa bunu yaşarmış doğal düşükmüş bu ama farketmedikleri için sorun olmuyo..ee bizde testler elimizde tetikte bekledimiz ve araştırdımız için öreniyorus ve üzülüyorus..hiç beklemeden böle bianda hamiş olsakta öğrensek ne güsel olurduuuu
![]()
inşallah gönlüne göre olsun bebişte olsun herşey istediğin gibi olsunnnn :)
YDBUGE kiz VERICITA fericitasarkisini kocisine soyluyormusun arada
kikiki
ben adetin bitmesine yakın doktora gittim.uyuz karı doğru dürüst ilgilenmedi.gebelik oluşmamış dedi.ama 2 testte + çıktı.hadi bi tanesi çıksa anlarım.ama 2side + çıktı.kuzenim dedi sen gebe kalmışsın bebek tutunamayıp adetle düşmüş dedi.mantıklı geldi.3 gün de şiddetli ağrı sürdü.adetlerim pek ağrılı olmaz
kızzzzzzzz allahh seniiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):):):):):):) o şarkı sadece yumoş günlerinde ...yoksam bu sıcaklarda öteki günlerde napim ben adamı kudurtup ayyyy...tek başıma yapış yapış oluom 2 kişi hiçç çekilmesss:) zati küsüs geneee![]()
yok hissetmedim.zaten o sıralar nohut tanesi kadardır.adet gecikmesi dışında belirti yoktu.ama kanama gelince bende üzüldüm.saatlerce ağladım.
kiz niye kusustunuz gene ,,,o cadoloz kaynanami yine??? ufff![]()
kiz adamin kafasina balkondan yine sise felan atmadin dimi
![]()
aman diyim haa
evet canım doru sölemiş aynen öle oluo bunu her kadın yaşıyo ama çoğu bilmio o yüsden farketmio..fazla bilinçli olup böleee gün saymakta böle üzücü oluo aslında en sağlıklısı adet 1 hafta gibi gecikirse gitcen dr a ne var ne yok örencen ..
yok kıssssssss:) bu sefer vallahiiii bişi yapmadım ne oldunu bile bilmiom yani ..soruom sölemio 100 kere sölemiştim dio..vallahi anlamadım yani nedir karın ağrısı hiçbişi yokken birden celallendi küstü gabık..muhtemel yine benim törtörler iş başında :) bu sefer bende hiççç yüz vermiom bu ne be çocuk bakıos sankim daha dourmadan offfff büyüsün birascık
benim bat tahmini 4-5 ağustos.bayramdan önceki hafta test yapacam.gebelik olursa memlekete gitmeyeceğim.birde başıma başıma ev toplama çıktı.eşime dedim.eşyaları (özellikle vitrin ve mutfak) sararım ama kolilere dokunmam dedim.