evet canım beklemek zorrrrrrr:) yarında yapabilirsin testi bence silikte olsa çıkar diye düşünüorum varsa....tabi dayanabilirsen daha geç yapman daha net sonuç verir:)
Daha çok üzülmemek adına testi Battan sonra yapmak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım beklemek zorrrrrrr:) yarında yapabilirsin testi bence silikte olsa çıkar diye düşünüorum varsa....tabi dayanabilirsen daha geç yapman daha net sonuç verir:)
napıosun kıssssss sessiz kalma öyle kikimmmmmmmmmmmmmm![]()
birlikte beklemek biraz daha kolay geliyr bana bende bekleyenler kervanındayım...geçen ay ilac kullandın mı
ydbuge cnm ben sana bi şey dicem, benim eşim doktor da ben senin durumu ona sordum. dedi ki beyni aşırı lh salgılanmasını söylüyor olabilir dedi. bunun nedenleri varmış galiba. hormon testlerine baktırabilir. fsh ı da yükselmiş olabilir dedi. isterse bi kadın doğumcuya gitsin dedi. hormon testi yaptırsana yarın sabah cnm. öğlene kdr açıktır hastaneler. özeller açıktır en azından.
amin balımmmmm inşallah hepimizinkini en tez zamandaaaaaa gelsin bebişler anammmmmmmmm beklemek zor gariiiiiiii![]()
Kullanmadım canım folic asidden başka bişey
Evet beklemek çok zor..Benimle aynı duyguları paylaşanlarla fikir alışveri yapmak rahatlatıyor..
kızlar bugün adetten sonraki 6. günüm.Adet olduğum günü 1 sayarsak
ovulasyon testi kullanıcam bu ay ilk kez. oldukça belirgin çizgim, ilk çizgi kadar koyu değil ama oldukça yakın. Yumurtlama yaklaşıyor mu? ama çok erken değil mi
acaba ben erken mi yumurtluyormuşum? 26 günde bir adet oluyorum, takvime göre 12-13. gün yumurtlamam gerek
kızlar bugün adetten sonraki 6. günüm.Adet olduğum günü 1 sayarsak
ovulasyon testi kullanıcam bu ay ilk kez. oldukça belirgin çizgim, ilk çizgi kadar koyu değil ama oldukça yakın. Yumurtlama yaklaşıyor mu? ama çok erken değil mi
acaba ben erken mi yumurtluyormuşum? 26 günde bir adet oluyorum, takvime göre 12-13. gün yumurtlamam gerek
Kullanmadım canım folic asidden başka bişey
Evet beklemek çok zor..Benimle aynı duyguları paylaşanlarla fikir alışveri yapmak rahatlatıyor..
habu topikteki cadılar beni dürttüler dürttüler test yaptım koca bi negatiffffffffffi buldummmmmmmmmmmmmmmm![]()
sessiz degilim yazdimda :26: siz beni gormediniz yogun tarfikten
bide kizama bakip geleyrum,,yatmista yatagina gotureyim
Aslında itiraf edeyim hiç test yapmadım şimdiye kadar.Pek bir hevesim var :)
Ama hem test yapıp hem çift çizgiyi görmek istiyorum :)
kizlar ben cikmaliyim 10 dk sonra geleyrumm![]()
valla hepimiz onu istios zati canımmm :))) moral bozmak yok ama bencede bekle daha 2 gün bat geçsin öyle yap testi..bu aradada kendini çok dinleyipte strese sokma canım
kızzzzzzzzz senin bat nezman geldimi gelcek mi calışıyon mu carpışıyon mu ne yapıyonnnnnnnn ne ediyonnnnnnnnnn fındıklar bitti mi