Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canlar nasılsınız , ben pestilim çıkmış haldeyim fınduktan istifa etcem galibageldim bide herif çarptım allahım bana güç ver
![]()
slm canlar nasılsınız , ben pestilim çıkmış haldeyim fınduktan istifa etcem galibageldim bide herif çarptım allahım bana güç ver
![]()
![]()
![]()
Valla hızımı alamamış 4 kere yollamışım yeni farkettimseroooo ne güldürdüm seni gız ne komikim demiii aynı mesajı kaç kere attın zilli, napan de hele paylaş ablanla ablan gurban ossun sanaaa.....................
iyice sıyırdım valla..............
Valla hızımı alamamış 4 kere yollamışım yeni farkettimnapayım bacım kociş yolu gözlüyorum..Sen nerelerdesin gız fazla yeme finduk
![]()
![]()
ah keşke yemeye gitsem toplamaya gidiyoz biz ama ben acemi olunca eccik zorlanıyom , bu arada yımırtlama dönemine girmiş bulunuyorum bu ayda sürprizin güzelini yedim erken yumutladım adamı öncesinde çarpamadım olmazsa yine az çalıştığım için olacak bu gidişle gelecek ay fullerim ben bu adamıadam sonunda sıyırcak
![]()
Bizim adamlar çok sabırlılar valla bize dayanıyorlar ya....Erken mi yumurtladın:18: benimde kociş izin alamayacak herhalde iş yerinden bu ay bakalım bende de ümit kalmadı bugün![]()
eylül 2'de eşim bırakacak beni 3'de geri dönmesi gerekiyormuş sabah erkenden. Hastalık gecikince gitti bu ayda. Nasip bakalım şubata kadar bekleyecem canım hain planlarım var...adet döngüm 28den 26 ya düşünce otomatik olarak her türlü planım 2 gün oynamışta benim haber yok, hayırlısı olsun canım hiç belli olmaz gün doğmadan neler doğar, sen ne zaman gidiyon urfaya gitmeden çarpabildiğin kadar çarp spermcanlar aşnafişnelerini bekler belli olmaz
eylül 2'de eşim bırakacak beni 3'de geri dönmesi gerekiyormuş sabah erkenden. Hastalık gecikince gitti bu ayda. Nasip bakalım şubata kadar bekleyecem canım hain planlarım var...![]()
sen tam o aralar yumurtlaman bitmiş olmalı bu ay kaçmaz ki benim bat zaten 6 eylül senin kide bi hafta atsa tam o aralarda yumurtluyon hemen hesap yaparım gızım bennn gaçmaz bu ayyy benden demesi........
sen tam o aralar yumurtlaman bitmiş olmalı bu ay kaçmaz ki benim bat zaten 6 eylül senin kide bi hafta atsa tam o aralarda yumurtluyon hemen hesap yaparım gızım bennn gaçmaz bu ayyy benden demesi........
dur yaa benim batımda katımda karıştı normalde 11 de olmam lazım 2 gün geri gitsem 9 u oluyo sen son günleri değerlendir en iyisi![]()
Benim döngüm 34 ama şikerimmm![]()
Eylül 3de başlıyor 10'a kadar müsade varama benim kociş yok yanımda
![]()
testten alsam mı diye düşünüyorum Şubata kadar dinlensem gelecek seneyi de tümden kapatmış olacağım bilmiyorum kafam karışık şubata kadar zaten biraz zor izin işi...bende döngüde kalmadı zaten şekerim bak devreler bile yandııı.................