- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kız seminer vereceklermiş yine sınıfçılarla okul öncesi öğretmenlerine şu 4+4+4 şeyinden dolayısen rapor alda kal herifin yanında, yada herif alsım bi 10 günlük rapor yapalım be hacı diyecemde siz biliniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız seminer vereceklermiş yine sınıfçılarla okul öncesi öğretmenlerine şu 4+4+4 şeyinden dolayısen rapor alda kal herifin yanında, yada herif alsım bi 10 günlük rapor yapalım be hacı diyecemde siz biliniz![]()
her tarafta aynı seminer değil mi eşim hasta de yada daha pembe bi yalan bul maraşta bi okulda alırım bu semineri ben de,kız seminer vereceklermiş yine sınıfçılarla okul öncesi öğretmenlerine şu 4+4+4 şeyinden dolayı![]()
ya öyle olacak zaten bakalımserappp ben kendi planlarını yürütemeyen bi adamım bana gece vakti plan yaptırıyonuz yaw hemde öncesinde hesaplısından planya niye siz rapor alamıyomusunuz sen bi ay dene testi tam hesapla kaçında yumurtluyon sonra gelecek ay tam o ara alsın izin gelsin kocan , önceside yapın sonrasıda
![]()
canım ilçe onay vermiyor haziranda bile zar zor izin alabildik bizim gibi olanları gösterdik de öyle izin çıktı yoksa bizim ilçe bir tuhaf zıtlaşmak istemiyorum ama seminer olmazda bizi köye gönderirlerse gelecem eşimin yanınaher tarafta aynı seminer değil mi eşim hasta de yada daha pembe bi yalan bul maraşta bi okulda alırım bu semineri ben de,
ya öyle olacak zaten bakalım
canım ilçe onay vermiyor haziranda bile zar zor izin alabildik bizim gibi olanları gösterdik de öyle izin çıktı yoksa bizim ilçe bir tuhaf zıtlaşmak istemiyorum ama seminer olmazda bizi köye gönderirlerse gelecem eşimin yanına
fasulyeli hamiş sweetim nasılsın canımm.....
kız seminer vereceklermiş yine sınıfçılarla okul öncesi öğretmenlerine şu 4+4+4 şeyinden dolayı![]()
serappp ben kendi planlarını yürütemeyen bi adamım bana gece vakti plan yaptırıyonuz yaw hemde öncesinde hesaplısından planya niye siz rapor alamıyomusunuz sen bi ay dene testi tam hesapla kaçında yumurtluyon sonra gelecek ay tam o ara alsın izin gelsin kocan , önceside yapın sonrasıda
![]()
her tarafta aynı seminer değil mi eşim hasta de yada daha pembe bi yalan bul maraşta bi okulda alırım bu semineri ben de,
Yok canım onu hesaplamadım bayram tatili 9 günmüymüşinşallah olmazda dönersin eşinin yanınada kaçırmazsın inşallah bu ayı hesap yaptın mı kız kurban bayramında 9 izin gün izin varmış o ara denkgeliyomu şubattan önce denk gelecek zamanları hesaplada ekstralar çıkarda kocişine kavuşun tez vakitte![]()
şu ilk haftayı iyi değerlendirmem lazım ama gelemeyebilirmiş benim kociş köye gelse ya süpper olur temiz hava stres yok sonra da gelsin bebiş....hain gaciler..plan yapıpdurular..seraaapp nerdeyse git kocişinin yanına.boş kalmasın adam.![]()
iyidir elh tatlim sen nasilsin? tam gaz devam et sen![]()
hain gaciler..plan yapıpdurular..seraaapp nerdeyse git kocişinin yanına.boş kalmasın adam.![]()
Yok canım onu hesaplamadım bayram tatili 9 günmüymüş![]()
şu ilk haftayı iyi değerlendirmem lazım ama gelemeyebilirmiş benim kociş köye gelse ya süpper olur temiz hava stres yok sonra da gelsin bebiş....
Ben yavaş yavaş kaçar kızlar
29 ekimi de katmak istiyorlar herhalde 24 ekim arefe canım bende gelecek seneyi kapatsam mı diye düşünüyorum şubatta kalırsam gelecek sene full eşimin yanındayımkıskanma aşifte söyle derdini bu ay hamilesin nere kusacağını mı bilemiyon git gayganana aha sana plan
biri dedi banada hatta 10 gün dedibende hesaplamadım ki ne zaman bayram :26:
inşallah bizim için en güzel zamanda gelsin bebişler ...........ne düşünüyorum biliyon mu serap benim evimin üstü tadilatta o yüzden çok soğuk oluyo kışın, eğer hamile olsaydım şubat doğacaktı en zor dönemde, bi yerde iyi de oldu biliyon mu şimdi kalsam yazın olur o zamanada tadilat işlerim biter allahın izniyle...
Sen de kendine iyi bak canım yarın görüşürüz fazla yorulma tamam mı bak yumoş tarihlerinmiş fındığa da gitme canım 2 gün evinde otur...kendine iyi bak sana bişey olmasınnnnn, öpüldün bebiş![]()
Sen de kendine iyi bak canım yarın görüşürüz fazla yorulma tamam mı bak yumoş tarihlerinmiş fındığa da gitme canım 2 gün evinde otur...![]()
29 ekimi de katmak istiyorlar herhalde 24 ekim arefe canım bende gelecek seneyi kapatsam mı diye düşünüyorum şubatta kalırsam gelecek sene full eşimin yanındayım![]()
Sen de beni özle canum neyse benim kociş geliyormuş kaçayım ufaktanyok hafta içi çalışıyom zaten ne işim var fındukta yarın görüşürüz beni özle anacummm..........
Öyle boş durmak yokbu senede yapacaklarını yap her anını değerlendir bence.....