Perşembe günü gidecem canım.Antepte benim doktor tiroid için..Onun önerdiği doktor varmış kadın doğumcu ona görüncem.
inşallah hiç bişey çıkmadan güzel haberler verecen bize, içini ferah tut ama durumun normal bence kendimden biliyorum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe günü gidecem canım.Antepte benim doktor tiroid için..Onun önerdiği doktor varmış kadın doğumcu ona görüncem.
inşallah hiç bişey çıkmadan güzel haberler verecen bize, içini ferah tut ama durumun normal bence kendimden biliyorum....
Bilmiyorum canım bu ay herşeyim anormalleşti![]()
ben yumoş tarihini nasıl hesaylayacağım o zamanZırlama döverim bilirsin normal diyom sanaa...![]()
ben yumoş tarihini nasıl hesaylayacağım o zaman![]()
Ovu kullansana buge ne kadar çemkirsede ben lobuquick ten memnunum hem ucuz hem işe yarıyo en azından ben anlyom![]()
Koca yanımda olmadıktan sonra yumoş tarihini bilmenin ne anlamı var ki![]()
Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız?
Tabi erken gıdaklamayayımda 4-5 gün geç gıdaklasam ne olur kihem soruyon hem küçük emraha bağlıyon haa belki erken yımırtlan ben gibi sürprizlere açık ol hiç belli olmaz
akşama çorbam var mercimek birazda beğenmediğim kuşbaşılı makarnam hiç bişey yapmayı planlamıyom yoğurt salata ....
Eşimle yiyeceğim canım..Ayyyy canım kısır çektiana yemek mi arıyon ne gibi bişey istiyon sen mi yiyecen eşinle mi detay ver tek başıma olsam kısır yapar yerdimyada garnitürlü yoğurtlu patates salatası
![]()
Tabi erken gıdaklamayayımda 4-5 gün geç gıdaklasam ne olur kiÇıkar gelirim maraşa
Eşimle yiyeceğim canım..Ayyyy canım kısır çekti
Ama patlıcanları doğradım musakka yapacağım.![]()
musakka dediğim o canım işte burada yapıyorlar. Kayınvalidem kızartmadan yapıyor bende patlıcanları kızartarak yapıyorum.adını bilemedimde kıyman var mı kıymalı iç hazırlıyosun bi patlıcan bi iç koyup tavayı döşüyon üstüne domates salça sosu annem ocakta pişirim fırına sürüyo süperr![]()
musakka dediğim o canım işte burada yapıyorlar. Kayınvalidem kızartmadan yapıyor bende patlıcanları kızartarak yapıyorum.![]()
irem düşükten sonra sancılanma oldu mu sende?
Görsellerden bende baktım da benim ki deöyle değil ben çok severim patlıcanı ne tür olursa olsun yerim..ben annemin yaptığı dışında pek patlıcan yemem o yüzden patlıcan yemeklerinin isimlerini bilmiyom ama görselleri pek benim dediğime benzemiyo eğer oysa eğer yapacağın yanına pirinç pilavı ve yoğurt afiyet bal şeker ossunnnn sizee.........
Sancım var canım kasıktan değilde hasta olacakmışım gibi göbeğimin altından vuruyor.yok canım olmadı ben düşüğü yaptım o hafta kınaya gittim bi güzel döktürdüm galiba kınada bütün sancılarımıda düşürdüm7 haftalıktı ama çok büyük değildi yani beta değeri olarak tutunamamıştı bi türlü benim bebişim o yüzden galiba çok fazla sıkıntı çekmedim hep bi kasık sancım vardı o dönem ne zaman bitti diye sorsan bilmiyom valla tatilde olunca acayip yorulmuştum ..
noldu senin sancın mı var yoksaa .....