hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hoşgeldin canım kolay gelsin sana yat uyu dinlen. Benim de bu ay çok değişti 4 gün lekelenme oldu 2 gün kırmızıları gördüm..acayip oldum bu sefer hepsi stresten canım başka birşey yokkk
ben cocuk icin bu ay hic stres yapmadım ki
ekşın olunca ne edem , görüşürüz canım yine gel...

hoşgeldin canımmm, hadi gazan mübarek olsun bende dün fındıklıktaydım anam ağladı seni düşünemiyom , hadi bakalım yeni ay başlamış bol çarpışmalısından kolay gele :34:
kız üzerimden tır gecmiş sanki keske banyo yapmasaydım ayaklarımın üzerine zor basıyorum carşamba bidaha gidicem bide bizimkiler sanki toplamaya adam varmış gibi yer almışlar parada kazanmıyorlar fındıktan kayınvalidemin halini görseniz ne kadar zorlanıyor ama halen vazgecmiyr fındık işinden

patlıcan zor yemek bazıları acısını aldıramıyo güzel olmuyo herkesin kini yemem ben güzel yaparım türlüsünü ama yemem :1::1:
hem yapar hem de yerim şekerim

Eklentiler

• $5297414635_25d1862ec3.webp
    $5297414635_25d1862ec3.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 33
hasta olacakmış gibi sancım vardı ama hamilelik süresince olan sancıydı ekstra ağır bi sancım yoktu yani çok vücudumuda dinlemiyodum açıkçası o dönem....
Korktum bir an hem leke hhem sancı

ben cocuk icin bu ay hic stres yapmadım ki
Bilmem canım bende o kadar takmadım ama bilinçaltı istiyor iste

diana 35 kullandıydım 3 ay önce acaaba ondan mı oldu diyorum önümüzdeki ay da aynısı olursa giderim eltimin gittği doktor cok iyiymiş ona gözükürüm artık
Bende perşembe gideceğim nasipse

anammmmmmmmmmm türlü müüüüüüüüüüüüüüüüüüüü bana getirinnnnnnnnnn türlüyüüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar yeni hamile haberleri varmı azcık özet gecn yav
Yok canım benim bildiğiö yeni hamiş haberleri birden açılacağız herhalde
Gel buyur canım ben yapıyorum şu an:56:yeriz beraber

Yok canım benim bildiğiö yeni hamiş haberleri birden açılacağız herhalde
Gel buyur canım ben yapıyorum şu an:56:yeriz beraber

olsun hayırlısı nezamansa ozaman gelir bebişlerimizz...:71: oy oy hele sabah kahvaltısında cayınnnnnn yanında yada fındık toplarken öğlen yemeğinde yemede yanında yat yani o erece

kızlar bu ay son umudumuzdu ama gerekeni yapmadık çok çalışmadık hep gezdik ee başka yerde de olmuyo yani.. :19:bu aydan ümitli değilim kaldım seneye yaza...:5: o yüzden topiğe fazla girmek gelmiyo içimden çünkü nerdeyse 10 ay doğru düzgün bbir araya gelemiceğimiz için ertelicez mecbur.. :31:belkide hayırlısı böyleydi o yüzden moralimi bozmuyorum beklemeye karar verdim:10: arada girer sizin güzel haberlerinizi alırım inşallah.. topiğin isim anası oldum ama o bebiş bana daha gelemicek :25:

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok giremiyorum bu aralar annemde kaldım bi kaç gün perşembe günü doktora gidicem yumurtlama olmuş mu die bakacak doktor dua edin olmuştur inşallah ve tutar bu ay...

Back
X