hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar slm ben geldim bügün dr gittim izmir tepecik dogum evine dr aşılama yapçaz dedi eşimin sperm tahlilini ve adetliken benim hormon tahlilimi istedi sonra napılcak bilmiyom nezaman yapılır onuda bilmiyom çok merak ediyom ilk aşılamam birde git gel biraz sorun oluyo çok tes evime içimizde bu hastanede tedavi olan varmı

:50::50: ben izmire uzağım ama sanırım sömestr da soluğu oralarda alacağım... tatlım aşılama aşamaları tüp kadar yorucu ve yıpratıcı değil... hiiççç panik yapma ayrıca işlemlerde canın hiç acımaz. hem senin için hem de eşin için acısız yani:34: adet olunca doktora gidiyosun yumurta oluşumuna yardımcı ilaç yazıyo. yumurtalar olgunlaşınca da spermenlere bıcı bıcı yaptırıp hedefi 12den vurmaları için yumurlalıklara fırlatılırlar... sonra da ohhhh gelsin bebişler....aşılamayla bebek sahibi olan bi sürü tanıdık var. gelecek ay güzel haberlerini bekliyoz. mesajında kafan karışık görünüyordu, umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

kızlarrr merabaaa bugun bas agrısı sikayeti ile doktora gittim kan tahlılı yaptılar beta hcg normal o-5 aarasıymıs benım 8.27 cıktı yanıııııııı 1 haftalık hamılesın dedı ama yarın gidicem doktora ınsallah vardır :)):52::52::16::49:
canim insallhhh yukselir degerin hadi bakalim hayirlisi haber et bizeee:34::34:
:52::52: anaammmm sabah dopingi oldu... inşallah devamı gelir. ben de ateş ölçmeye başladım:1::1: yumurtlamaya doğru hızla ilerliyorum:10::10:

dün akşam sohbet etmeyi çok istiyodum, hem kalabalıktık hemde güzel haberler dolaşıyordu ortalıkta ama ben uykuya yenik düştüm... neysem bi ara yine gel takılırız:9::9:
ben de yumurtlama donemimdeyimmmm calismalar son gaz devam ediyorrrrr:9::9:

takiliriz hayatim daha cok takilirizzz:7::7:

Son düzenleme:
1 haftalıkken kan testinde çıkyormuş demekki gebelik ee ozman biz bozuşuna bekliyoruz gidip baktıralım hemen :))

Mrb kızlarrr degerım dun aksam 8.27ydı sımdı yanı bugun 13.1 olmus umutluyum ınsallah :)

canıııım hoş gelmişsin. seni çoook özledikç hayırlı olsun yeni eve taşınmışsın:16:
iyi dileklerin için teşekkür ederim. ama ben stresten kendimi rahat bırakmıyorum. şu stres ne zaman geçecek:50:
tatlım Allah'tan duam odur ki buradaki arkadaşlarımın tez zamanda halayını çekeyim inşallah:52:

kızlarrr merabaaa bugun bas agrısı sikayeti ile doktora gittim kan tahlılı yaptılar beta hcg normal o-5 aarasıymıs benım 8.27 cıktı yanıııııııı 1 haftalık hamılesın dedı ama yarın gidicem doktora ınsallah vardır :)):52::52::16::49:

Mrb kızlarrr degerım dun aksam 8.27ydı sımdı yanı bugun 13.1 olmus umutluyum ınsallah :)

cnm gozun aydin ins o degerde kat kat artacak :16: kac gun var bata?

:50::50: ben izmire uzağım ama sanırım sömestr da soluğu oralarda alacağım... tatlım aşılama aşamaları tüp kadar yorucu ve yıpratıcı değil... hiiççç panik yapma ayrıca işlemlerde canın hiç acımaz. hem senin için hem de eşin için acısız yani:34: adet olunca doktora gidiyosun yumurta oluşumuna yardımcı ilaç yazıyo. yumurtalar olgunlaşınca da spermenlere bıcı bıcı yaptırıp hedefi 12den vurmaları için yumurlalıklara fırlatılırlar... sonra da ohhhh gelsin bebişler....aşılamayla bebek sahibi olan bi sürü tanıdık var. gelecek ay güzel haberlerini bekliyoz. mesajında kafan karışık görünüyordu, umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

inşallah canım inşallahh rabbim hepimizede nasip etsinevet kafam karışık ve merak heycan hepsi bir arada emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah ege dogum evi çok met ediyolar bakalım inşallah:49:

günlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı:nazar: 3ünde tekrarladım 1136:nazar: bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye :43: cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte:16::16::16::16::16::16::16::54:

Back
X