hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet canım sağolasın. Darısı tüm isteyenlerin başına:16:

inşallah sweetim ya. bugün nokta gibi kesesini gördüm çook şükür. devamını da görürüm inşallah

canımmmmm minnoşun keseciğide görülmüşşşş hay maşallahhhh:) 5. haftada görmüşsün 6.dada kalbini duyarsın inşallahhhh:) ben daha erken karından ultrasonda görülmez dedikleriiçin haftaya gitcem ama sabırsızlıktan çıldırcam artıkkkkk..nasıl iyi durumdamı ne alemde bebiş neler oluyor oradaaaaaaa herşey yolundamıııı bilmek istiorum artıkınnn :(
sen alttan ultrasonlamı gördün canım orkidem karındanmı bende gidiim artık dimi ya 5+3 oldu nete göre:1::1::1:

orkidem canım benim gözün aydınn çookk çookk çook sevindiimm:16::16::16::16::16::16:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hepinizi çok özledimm....tayinim çıktı giresuna çok şükür.haftaya evimi tasıyacaz netim olmadığı için giremiyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....:54::54::54::54::54::54::54:
canııım deryaaam. çok sağol canım benim. İnşallah Allah tamamına erdirir. seni tayin de hayırlı olsun. çok sevindim inan. seni çook merak ediyordum. sağolasın gelip yazmışsın durumunu mutlu oldum
orkidecim hayırlı ömürlü olsun inşallah canım sen tüp bebek yaptırmıştın??? bende bu ay aşılama yaptırcam
yok canım tüp değil.
canımmmmm minnoşun keseciğide görülmüşşşş hay maşallahhhh:) 5. haftada görmüşsün 6.dada kalbini duyarsın inşallahhhh:) ben daha erken karından ultrasonda görülmez dedikleriiçin haftaya gitcem ama sabırsızlıktan çıldırcam artıkkkkk..nasıl iyi durumdamı ne alemde bebiş neler oluyor oradaaaaaaa herşey yolundamıııı bilmek istiorum artıkınnn :(
sen alttan ultrasonlamı gördün canım orkidem karındanmı bende gidiim artık dimi ya 5+3 oldu nete göre:1::1::1:
bugeeeem nokta gibi bişey. vajinal görüldü. ama daha çok erken olduğundan kesede bebek var mı o belli değil. inşallah o da vardır. sesini de duyarım. haftaya perşembe tekrar yapılacak. canım senin artık karından görülebilir bence. ayyy hadi göbüş tokuşturalım bugeeeem

Son düzenleme:
orkide sweet derya ve diğer hamiş arkadaşlarrı gönülden tebrik ederim ne güzel yaaaa Allah devamını getirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın mis gibi meleklerinizi. darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşalah

orkide sweet derya ve diğer hamiş arkadaşlarrı gönülden tebrik ederim ne güzel yaaaa Allah devamını getirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın mis gibi meleklerinizi. darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşalah

koca bir amiiiiiiiin diyorum:16:

amiinn canım darısı tüm arkadaslarımızın basına inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar 2 gun oncede pembe akıntım oldu adet oldugumu sanmışım olmamışımmm.. sonra bugun hah tamam adet oldum dedim ama azacık bişeyy kan geldi şimdi yine gitti bu neden olurr konuda açtımmm bununla ilgili fikriniz varmı???????????

kızlar 2 gun oncede pembe akıntım oldu adet oldugumu sanmışım olmamışımmm.. sonra bugun hah tamam adet oldum dedim ama azacık bişeyy kan geldi şimdi yine gitti bu neden olurr konuda açtımmm bununla ilgili fikriniz varmı???????????

aynı durum bende de var strese bağladım kahverengi akıntı perşembeden beri bu gün öğlen aha geldi dedim akşama yine kahverengi olmuş anlamadım bende salı doktordayım çözer inşallah :26:

aynı durum bende de var strese bağladım kahverengi akıntı perşembeden beri bu gün öğlen aha geldi dedim akşama yine kahverengi olmuş anlamadım bende salı doktordayım çözer inşallah :26:

tatlım benımkııı ilk gelen yanı 2 gun önceki pembe bugunkude açık kırmızı kan iki kere peçete koydum dedim tam gelsin ped koyayımmm sonra ikinci peçeteyede gelince kırmızlar ama böyle pıhıtlı gelmio gelennn açık kırmızı bi kannn ped koyayım dedim ped te 1 2 damla leke var diyimmm nedir bu anlamadımmm bennn.. stress te yapmadım yanıı çok rahattımmm ...

tatlım benımkııı ilk gelen yanı 2 gun önceki pembe bugunkude açık kırmızı kan iki kere peçete koydum dedim tam gelsin ped koyayımmm sonra ikinci peçeteyede gelince kırmızlar ama böyle pıhıtlı gelmio gelennn açık kırmızı bi kannn ped koyayım dedim ped te 1 2 damla leke var diyimmm nedir bu anlamadımmm bennn.. stress te yapmadım yanıı çok rahattımmm ...

kızlar her ikinizde de önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama zaten gebelik düşünmeye başlandığında dr muayenesi faydalı olabiliyor.

benim normal adet dönemleri arasında akıntın olurya o perşembeden beri kahverengi geliyo , öğlen pembeye döndü ama sanki adet başlıyo demiştim hatta ped koydum ama yok silince kahverengi geldi akşamda uff ya kırmızıyı görmeyi bu kadar istediğimi hatırlamıyorum, test yaptın mı ya...

irmoş kızları çoook özledim yaaa. eskiden ne kadar kalabalık olurduk. hayalim, bercestem, perim, deryaam, rümüş, sweet, ydbuge ve şu an adını hatırlamadığım diğer herkes:50:şimdi pek kimse gelmiyor buraya:50:

benim normal adet dönemleri arasında akıntın olurya o perşembeden beri kahverengi geliyo , öğlen pembeye döndü ama sanki adet başlıyo demiştim hatta ped koydum ama yok silince kahverengi geldi akşamda uff ya kırmızıyı görmeyi bu kadar istediğimi hatırlamıyorum, test yaptın mı ya...

yapmadım boyle giderse yapacammm ama sen yaptın mı?

irmoş kızları çoook özledim yaaa. eskiden ne kadar kalabalık olurduk. hayalim, bercestem, perim, deryaam, rümüş, sweet, ydbuge ve şu an adını hatırlamadığım diğer herkes:50:şimdi pek kimse gelmiyor buraya:50:

eylül 15 ten sonra hepsi döner evine gezgin oldu bunlar kimisi köyde kimisi ev taşıyo kimisi azıcık sorun hallediyo gelirler az kaldı sezon açılmasına sen uyuyacağn kadar uyu ayın 15 ine kadar :60::60:

yapmadım boyle giderse yapacammm ama sen yaptın mı?

yarın yapıyım diyorum , o ihtimali sıfırlıyacam ama zaten yok diye eminim nerdeyse.....

orkim hem kafam allak bullak oldu , hemde taze hamişsin ya seni kızdıramıyom , yoksa kendini hazırla biraz kızdırayım senide bana benzesin sıpan :60::60:

aman ağzını hayra aç zilli.:22: çocuğum sana çeksin de bana çektirsin mi:60::60::60:

Son düzenleme:
Back
X