Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
irmoooş çin takvimine baktım da yanlış bakmadıysam kız gösteriyor![]()
ben sana demiştim demek istemiyorum her zamanki gibiorki ya aspirin içsem gelir mi ki kırmızılar :26:...
kız elime geçsen pataklayacam seni
kırmızılar için aspirin içilir mi. bana öyle geliyor ki çok kafaya taktın bu durumu. birazcık rahatla tatlım.
kızlaar merhaba adetım 4 gun gecıktı salı gunu 8.27ydı carsamba gunu gıttıgımde beta hcg 13.1 cıkmıstı hatırlarsanız 3 gundurde test yapıyorum ıdrar testı hep pozıtıf cıkıyo sılıktı ama bugun yaptıgım test tam net belırgın kırmızıydı baya. ama degerımı pazartesı ölctürcem cok korkuyorum yukselmezse dıye
karnım cok agrıyo nefes aldırmıyo degısıkk bı agrı bıde afedersınız kabız oldum:26: daha d aagrıyo :)
ınsallah vardır bebegım korkuyorum
![]()
canııım seni gayet iyi anlıyorum. inşallah her şey yolunda gidecek. test koyulaşmışsa zaten yükselmiştir.
inşallah yükselmiştir tatlııım. güzel haberlerini bekliyoruz.yarın test yaptırcam meraktan ölüyorum . sabah acaip bir kasık ağrısı ile uyandım sanki adet sancısı gibiydi. adet tarihime 6 gün var. çatlatma iğnesi yaptıralı bugün 12.gün daha önce hatırlarsanız test yaptırmıştım 2gün önce. 10.5 çıkmıştı. yükselmiştir diye umut ediiyorum hadi inşallah.. sizce şansım yüksekmi kızlar...
kızlaarrrrr nasılsınız ne yapıyosunuz giremedim uzun zamandır ben çok kötüyüm eşimle çok kötü tartıştık dün gece çok moralim bozuk onu çok seviyo olmama rağmen çokda kızgınım batta yarın dün gece çok ağladım çok hırpaladım kendimi sinir krizleri geçirdim bebeğim varsa eğer inşallah bişe olmaz ona yoksada ki inşallah vardır bidahaki ay olması için çalışamıcam bu durumda olması bana umut olacak hiç değilse bebeğimle teselli bulurum dua edin bana ne olur![]()
inşallah yükselmiştir tatlııım. güzel haberlerini bekliyoruz.
üzüldüüüm tatlıım inşallah her şey yoluna girer
merhaba canım gozun aydın olsun sımdı gordum allahım hayırlısıyla kucagınada almanı nasıp eder ınsallah.cok sevındımm :)
günaydın kızlar!!! Uzun bir çekimden sonra burdayımGelinim çok güzeldi..fotoğraflarım da çok güzel oldu..mutluyum..
Bir tanesini paylaşayım da keyfimiz yerine gelsin sabah sabah..
Eki Görüntüle 507141
6 tane hamiş haberi varmış..ayy ne güzel! Bu ay verimli geçmiş demekki..çok sevindim.![]()
ayy çok güzel yaa şimdiki aklım olsa dış mekan isterdim resimlerimiGüzelim karadenizi değerlendiremedim
Maşallah sanada meltemim gelin güzel de sen olmasan ortaya çıkmazmış resimde bu güzellik
...
teşekkür ederim..
Senin bat geçmişmiydi?