hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam kızlar uzun zamandır takıp edıyorum ama yenı uye oldum benım yasadıklarımı yasayan warmı 2 aydır korunmuyoruz gecen ay bole seyler hıssetmedım ama bu ay ınanılmaz derecede kasık agrılarım war ılıskıden 1 hafta sonra basladı bazen sol bazen sag kasıgımda batma oluyo bel agrılarım gun ıcınde ara ara oluyo sırt ustu yattıgımda bıraz rahatlıyorum ama bu seferde karnım cok kasılıyo bı tek yan yattıgımda rahat yatıyorum cok gazım war bacaklarımdada sankı romatızma warmıs gıbı agrıyo karnımın ıcınde sankı kazı calısması oluyo we kendımı cok yorgun hıssedıyorum 1 haftadırda yatma ıstegı basladı hastalanmama 3 gun kaldı acaba hamıle olabılırmıyım ??? acıl cewap beklıyorum arkadaslar

kızlar fındık sonunda bitti ve evime geldim kavuştum sizinle sohbet etmeyi özledim artık yarın katılırım sanırsam aranıza cokkkkkkk yoruldummmmmmmm güzel hamiş haberleri varsa yazın oldumu

rümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüş:52::52::52:hoş geldin. çok özlettin kendini. neyseki işleri bitirmişsin. yarın görüşürüz

selam kızlar uzun zamandır takıp edıyorum ama yenı uye oldum benım yasadıklarımı yasayan warmı 2 aydır korunmuyoruz gecen ay bole seyler hıssetmedım ama bu ay ınanılmaz derecede kasık agrılarım war ılıskıden 1 hafta sonra basladı bazen sol bazen sag kasıgımda batma oluyo bel agrılarım gun ıcınde ara ara oluyo sırt ustu yattıgımda bıraz rahatlıyorum ama bu seferde karnım cok kasılıyo bı tek yan yattıgımda rahat yatıyorum cok gazım war bacaklarımdada sankı romatızma warmıs gıbı agrıyo karnımın ıcınde sankı kazı calısması oluyo we kendımı cok yorgun hıssedıyorum 1 haftadırda yatma ıstegı basladı hastalanmama 3 gun kaldı acaba hamıle olabılırmıyım ??? acıl cewap beklıyorum arkadaslar
cnm kesin bisey soylemek mumkun degil olabirsin de olmayabilirsin de.... erken gebelik testleri var 3 gun bekleyemem dersen onlardan yap derim varsa cikar zaten

canım benimki seniki kaaar yüksek deildi yanlış hatırlamıyorsam 100 civarındydı dostinex kullandım bende haftada bi yarım kullanmıştım ilacın bittikten sonra tekrar gitcen mi doktora.

evet haftaya cuma gitcem canım serephone de kullanıyorum ya yumurtalıklarıma bakacak büyümüş mü die ;))

cnm kesin bisey soylemek mumkun degil olabirsin de olmayabilirsin de.... erken gebelik testleri var 3 gun bekleyemem dersen onlardan yap derim varsa cikar zaten

ya ondanda yapmak ıstemıyorum negatıf cıkınca cok buyuk hayal kırıklıgı yasıyorum 1 hafta falan yaptım test bozuk cıktı onun gazabına ugradım bı an hamıleyım sandım cok sewındım ama sımdı belırtılerım cok arttı cok merak edıyorum ama yınede beklemek ıstıyorum sadece merakımdan burdakı arkadaslara sormak ıstedım bu sekılde belırtıler yasayıp hamıle oldugunu ogrenen oldumu dıye senın bebişin warmı peki? :(

ya ondanda yapmak ıstemıyorum negatıf cıkınca cok buyuk hayal kırıklıgı yasıyorum 1 hafta falan yaptım test bozuk cıktı onun gazabına ugradım bı an hamıleyım sandım cok sewındım ama sımdı belırtılerım cok arttı cok merak edıyorum ama yınede beklemek ıstıyorum sadece merakımdan burdakı arkadaslara sormak ıstedım bu sekılde belırtıler yasayıp hamıle oldugunu ogrenen oldumu dıye senın bebişin warmı peki? :(
elh bn de 14 u bitirdim bugun. ben o testlerle 5 gun once ogrenmistim. sen bilirsin bekleyebilirsen beklemen en guzeli. ins guzel haberler verirsin

evet canım.Doğum ve Düğün fotoğrafçısıyım.:34:
kız fotosohp biliyrsndur sen seni arada rahatsız eder sorular sormak isterdimm bende evde fotoshp yapıyorum kendimce işte öyle ugraşıyrdum

canım her kadında farklı olabilir yani hamiş de olabilirsin olmayabilirsinde beklemek cok zordur biliriz allah yar ve yardımcın olsun

komşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doğummmmmmm günün kutluuuuuuuu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....yeni yaşında inşallah yüce rabbim sana güzel sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah :71: :71: :71:

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var.Foruma yeni üye oldum,sırf bu konularda kendime destekçi bulmak için.

Bebek istiyoruz ama prolaktin 25,6 çıktı.Dostinex kullandım ve 1,5 ay önce bitti.Şimdi adet düzensizliği başladı.Normalde hiç şaşmazken bu ay 6-7 gün önce geldi.
Dostinex böyle bi şey yapar mı? Benm gibi aynı durumu yaşayan var mı?

merhaba kızlar, nasılsınız?

bugün 5+6 gün oldu. usg yapıldı. yapan dr'un o kararsızlığı beni öldürdü. ay ikize de benziyor ama olmayabilir de. rahimde kanama odakları mı var acaba şeklinde....kendi doktoruma ulaşamıyordum bir süredir. ona ulaştım. 1 hafta sonra çağırdı. kan sulandırıcı iğne ve B vitamini kullanmamı önerdi. zaten stresli olan ben yeniden kurgulamaya başladım. :5::5:

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var.Foruma yeni üye oldum,sırf bu konularda kendime destekçi bulmak için.

Bebek istiyoruz ama prolaktin 25,6 çıktı.Dostinex kullandım ve 1,5 ay önce bitti.Şimdi adet düzensizliği başladı.Normalde hiç şaşmazken bu ay 6-7 gün önce geldi.
Dostinex böyle bi şey yapar mı? Benm gibi aynı durumu yaşayan var mı?
benim de prolaktinim 90 yada 100 civarındaydı dostinex kullanmış ve 28 e düşmüştü benim bildğim kadarıyla senin 25 olan değerin normal değer..prolaktinim yüksek oldgu zaman adet düzensizğim vardı ama o ilacı kullandaktan sonra düzene girmişti 4 ay düzenli oldum sonra tekrar 6 gün ileri attı bakalım bu ay da ileri atarsa tekrar doktora gidicem..6 7 gün öne gelmesinde ben bi sıkıntı göremedim kendini cok sıkma stres yapma bizburdayız yanındayız
merhaba kızlar, nasılsınız?

bugün 5+6 gün oldu. usg yapıldı. yapan dr'un o kararsızlığı beni öldürdü. ay ikize de benziyor ama olmayabilir de. rahimde kanama odakları mı var acaba şeklinde....kendi doktoruma ulaşamıyordum bir süredir. ona ulaştım. 1 hafta sonra çağırdı. kan sulandırıcı iğne ve B vitamini kullanmamı önerdi. zaten stresli olan ben yeniden kurgulamaya başladım. :5::5:

:71: canımmm yüce rabbim seni ve bebeğini korusun hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın..sen bizden daha iyi bilirsin ki stres en kötü düşmanımız iyi düşünelimmmmmmmmmmmmmmm iyi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

sana bişey sormak istiyrum benim saçlarım cok dökülüyordu doktora gittim kan tahlili yapcaklardı ama aç olmadğım icin sonra gel dedi banada çinko vitamini verdi kullandım ama hepsini içmedim içmeye başladıktan sonra saçlarımın dökülmesini azaldı şimdi tekrar cok dökülmeye başladı.şimdi kalan ilacı içmeye devam etsem olur mu

günlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı:nazar: 3ünde tekrarladım 1136:nazar: bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye :43: cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte:16::16::16::16::16::16::16::54:

:71: kızzzzzzzzzzzzzzzz sendemi hamişşşşşşşşşş sinnnnnnnnnnnnnnnnnnn amaniiiin amanninn maşallah maşalallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tütüttüüt maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Selam

Ben adet olmama 6 gün kalan birkaç damla lekelendim. Adet oldum sanmıştım ama kanama devam etmeyince hemen kan testi yaptırdım ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

Selam

Ben adet olmama 6 gün kalan birkaç damla lekelendim. Adet oldum sanmıştım ama kanama devam etmeyince hemen kan testi yaptırdım ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amaninnnnnnnnn köyden geldim dolu dolu hamiş haberi aldım ne mutluuuuuu maşallahhhh allahım bize de nasip eder inşllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :71: :71: haydinnnnnnn kızlardrrr kutlamaa yapalılmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X