hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hiç bilmiyorum tatlım nasıl bir yer olduğunu. ama sana tavsiyem dr olarak bir kişiye güven ve ne diyorsa yap. doğru mu değil mi, iyi mi değil mi diye sorgulama. bu sorgulamalar insanı yiyip bitiriyor, zaten bir şeyler de yolunda gitmiyor. iyidir inşallah diyelim. her şey güzzel olacak. 1 aya kalmadan güzel haberini alacağız:16:

recai papuçcuoğlu olacak inşallah siitede tüp bebek tedavisini ilk onun getirdiği yazıyo
bencede doğru söylüyorsun inşallah olacak canım sende yaptırırsan ankarada mı yaptıracaksın :46::46:
valla bence en güzeli

recai papuçcuoğlu olacak inşallah siitede tüp bebek tedavisini ilk onun getirdiği yazıyo
bencede doğru söylüyorsun inşallah olacak canım sende yaptırırsan ankarada mı yaptıracaksın :46::46:
valla bence en güzeli
yok canım ben kendi özel doktoruma yaptıracağım
ayy ayyy bugün böyle nefesim kesilip duruyorrrrrr böyle derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum..

tatlım o halde derin nefes almaya uğraşma, nefesine odaklanma.

canım tüp bebek tedavisi görecekmişsin. hayırlı uğurlu olsun.
keşke yaz tatilinde yaptırsaydın. ama olsun belki bebişin zamanı anca gelmiştir.
iğneleri kendin yapıyorsun yumilerin gelişimine göre dozu ayarlanıyor.
yumurta toplama günü anestezi eşliğinde yumurtalar toplanıyor.
ben sadece ogün kendimi yorgun hissettim. ertesi günü hayat normale dönüyor.
birde transferden sonra ilk 4 gün önemli dinlen. yat demiyorum.
ağır kaldırmayacaksın. ağır spor yasak onun dışında normal hayata devam.
esas hamile kaldıktan sonra kendini koruyacaksın.
bol şans. sana dua edeceğim. soracağın bir şey varsa yardımcı olmak beni mutlu eder.
sevgilerimle....

canım tüp bebek tedavisi görecekmişsin. hayırlı uğurlu olsun.
keşke yaz tatilinde yaptırsaydın. ama olsun belki bebişin zamanı anca gelmiştir.
iğneleri kendin yapıyorsun yumilerin gelişimine göre dozu ayarlanıyor.
yumurta toplama günü anestezi eşliğinde yumurtalar toplanıyor.
ben sadece ogün kendimi yorgun hissettim. ertesi günü hayat normale dönüyor.
birde transferden sonra ilk 4 gün önemli dinlen. yat demiyorum.
ağır kaldırmayacaksın. ağır spor yasak onun dışında normal hayata devam.
esas hamile kaldıktan sonra kendini koruyacaksın.
bol şans. sana dua edeceğim. soracağın bir şey varsa yardımcı olmak beni mutlu eder.
sevgilerimle....

ayy canım senin adına çok sevindim inşallah bende güzel haberler verecem size:))
ben çarşamba dr gidecem iğne yapmaya başlayacaz yumurta toplanması-transfer kaç gün sürüyor
ben en çok onları düşünüyorum ben bir haftada da dinlenirim inşallah 4 gün neki:)))))
hamilelik olduktan sonra okula yürüyerek gidemem mi çünkü aracım yok:(( ve okul 15 dk yürüme mesafesi
gerçi Allah herşeyin en iyisini bilir hayırlısını versin hepimizeeeee
ama bilgiler için sağol ben çorumdayım ya ankarada yatarım artık napıyım....

ayy canım senin adına çok sevindim inşallah bende güzel haberler verecem size:))
ben çarşamba dr gidecem iğne yapmaya başlayacaz yumurta toplanması-transfer kaç gün sürüyor
ben en çok onları düşünüyorum ben bir haftada da dinlenirim inşallah 4 gün neki:)))))
hamilelik olduktan sonra okula yürüyerek gidemem mi çünkü aracım yok:(( ve okul 15 dk yürüme mesafesi
gerçi Allah herşeyin en iyisini bilir hayırlısını versin hepimizeeeee
ama bilgiler için sağol ben çorumdayım ya ankarada yatarım artık napıyım....

Allah razı olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız.
kendim kadar istiyorum sana da. dua edeceğim. inşallah senin gıyabında meryem suresi okuyacağım.
adetin 2. günü yada 3. günü iğnelere başlanıyor. amaç çok sayıda olgun yumurta elde etmek.
iğnelerin dozu folikül durumuna göre ayarlanıyor. 3 gün yaptıktan sonra kontrole gidiyorsun.
yumurtaların iğneye verdiği cevaba göre dozu ya aynen devam ya artırır yada azaltabilir.
ben 12 gün yaptım iğne ama benim durum biraz farklı idi. rezerv azlığı vardı ve yumurtalarım iğnelere
çok geç cevap verdi. ama bazı arkadaşların 8 gün bazılarının da 10 gün iğne yaptığı oluyor. sonra bildiğin gibi
yumurta çatlatma iğnesi yapıyorsun. tam dedikleri saatte yapacaksın ve çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor.
çok uzun bir işlem değil. anestezi veriliyor 15 -20 dk işlem sürüyor toplam yarım saat içerinde kendindesin.
ha bir de şu durum var çarşamba günü iğnelere başlayacaksın ya ondan sonra her zaman aynı saatte yap iğnelerini. en makbulu akşam 19 gibi

zaten sana transfere giderken neler yapacağını söylerler ama ben yinede söyleyeyim. hem opuya hemde transfere giderken banyo yapıp gideceksin.
parfüm v.b şeyler yasak. transfer işlemi 5- 10 dk lık bir işlem ağrısız acısız. bebişi görüyorsun içine koyarlarken. birde transferden 1.5 saat önce 1 litre su iç bol bol yürü
sonra benim gibi olma :) ( benim transferimi başka bir doktor yapmıştım. benim doktorun amerikada konferansı vardı. oda başka bir yerde çalışan arkadaşına rica etmiş o yaptı. neyse bana dedikleri saatten önce gel deyince ben suyu içmemiştim. gidene kadar gelir diye 10 bardak su içtim ama tık yok. mesane boş. sonra doktor suni idrarla doldurdu mesaneyi transferi öyle yaptı. tabi öyle sıkıştım ki. transferden sonra dinlenirken altıma sürgü koydular. kayınvalidede yanımda ben artık tutamadım sürgüyü doldurduk bir kez. o boşalttı. sonra yeniden koydu. öyle öyle tam 4 defa yattığım yerden idrar yaptım. belimden altı idrar oldu :) )
aman sen sen ol aynı pozisyona düşme canım.

transferden sonra 1 gün yatar pozisyonda dinlendim. sonra psikoljim bozuldu. sonraki günler evde kısa kısa yürüyüşler yaptım. uzanır pozisyonda oturarak dinlendim.
bana dedikleri 2 gün dinlen sonra normal hayata dönebilirsin demişlerdi. ama embriyonun vücuda uyumu ancak 4 günde oluyormuş o yüzden riske atma derim. sürekli yatak ta iyi değil çok harekette iyi değil. çok hızlı yürüme
ağır kaldırma ani hareketlerden kaçın. spor da yasak. Allah'ım inşallah vermeyi dilemiştir. ve inşallah vakti zamanı gelmiştir arkadaşım.

orkidecim naber sana bir bakayım dedim :34:

iyiyim Allah'a binlerce kere şükür:16: düşük yaptım ben yine tatlım. biraz inzivaya çekiliyorum. 3. düşük oldu. tekrar hamilelik düşünme konusunda tereddütlüyüm. kendimi işime ve kariyerime verdim sanırım. sen nasılsın tatlım. ben arada sayfana girip bakıyorum sana:)

iyiyim Allah'a binlerce kere şükür:16: düşük yaptım ben yine tatlım. biraz inzivaya çekiliyorum. 3. düşük oldu. tekrar hamilelik düşünme konusunda tereddütlüyüm. kendimi işime ve kariyerime verdim sanırım. sen nasılsın tatlım. ben arada sayfana girip bakıyorum sana:)

aaa canım yaa çok üzüldüm:43:niye öyle oldu tüh canım ya. ümidini kesme. dinlen canım. doktorların herhangi bir açıklaması var mı? yani hamilelik sürecinde nedir ters giden... üzüldüm yaa.
ben de eşimin yokluğu dışında idare ederim canım sağol

benimde internetim hiç tat vermiyo giremiyorum netçiler gelecek bakalım :47:
deryam şaka maka 3 ay oldu soracaklarım var sana inşallah görüşürüz yakındaaaaaaaaaa:29::29::29:
tüpe gidecem ya bendeeee heyecan yaptım:118::118:

artık sizlerleyim canlarım benimm:16::16::16::16::16::16: vınn aldım sık sık görüşürüz inşallah...çoook sevindim senin adına tatlım herrr zaman yanındayıımmm öptüm senii:54::54::54::54:

hoşgeldin deryammm :16::16::16:
kızım bi yok oldun pir yok oldun, bebeişi büyütmüşün yakında cinsiyet patlatcak olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
artık sizlerleyim canlarım benimm:16::16::16::16::16::16: vınn aldım sık sık görüşürüz inşallah...çoook sevindim senin adına tatlım herrr zaman yanındayıımmm öptüm senii:54::54::54::54:

aaa canım yaa çok üzüldüm:43:niye öyle oldu tüh canım ya. ümidini kesme. dinlen canım. doktorların herhangi bir açıklaması var mı? yani hamilelik sürecinde nedir ters giden... üzüldüm yaa.
ben de eşimin yokluğu dışında idare ederim canım sağol
En son genetik tetkikler vardı yapılmayan. onlar da yapıldı. sonucunu bekliyoruz. 1 ayda çıkıyor sonucu. ben de kan pıhtılaşma sorunu da vardı. genetik bir sorun çıkmazsa bir sonraki gebelikte önlem için kullanacağım ilaç dozları daha yüksek olacak. genetik sorun çıkarsa zaten pgt yöntemi ile tüp bebek önerdi. beklemedeyiz

:46:kuzum canım ciğerim. hoş gelmişsin.

En son genetik tetkikler vardı yapılmayan. onlar da yapıldı. sonucunu bekliyoruz. 1 ayda çıkıyor sonucu. ben de kan pıhtılaşma sorunu da vardı. genetik bir sorun çıkmazsa bir sonraki gebelikte önlem için kullanacağım ilaç dozları daha yüksek olacak. genetik sorun çıkarsa zaten pgt yöntemi ile tüp bebek önerdi. beklemedeyiz
hadi bakalım canım hayırlısı inşallah bir daha olumsuzluk yaşanmadan sağlıklı bir şekilde ilerler:16:

hoşgeldin deryammm :16::16::16:
kızım bi yok oldun pir yok oldun, bebeişi büyütmüşün yakında cinsiyet patlatcak olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hosbulduk şekerimmm...1 aydır giresunda annemin yanındayım netim yoktu.evi tasıdık yerlestirmeyle felan uğrasıyoruz.evime net bağlatacaktım aralık ayına kadar ailemde kalacağım için vınn almaya karar verdik sonunda:1::1:
6 ekimde randevumuz bakalım öğreniriz inşallah cisiyetimizi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sen nasılsın tatlım ne var ne yok

hosbulduk şekerimmm...1 aydır giresunda annemin yanındayım netim yoktu.evi tasıdık yerlestirmeyle felan uğrasıyoruz.evime net bağlatacaktım aralık ayına kadar ailemde kalacağım için vınn almaya karar verdik sonunda:1::1:
6 ekimde randevumuz bakalım öğreniriz inşallah cisiyetimizi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sen nasılsın tatlım ne var ne yok

hem bebiş göbüşünde annen yanında çok imrendim valla :60: maşallah allah bozmasın hadi bakalım ben 6 ekime bu ayda olmadı bebiş derken sen bebişinin cinsiyetini söylersin, bende doktora gittim allahtan bişey demedi herşey normalmiş bi fitil verdi çarpışcağım zamanıda söyledi ama iş bende bitmeyince aksilikler çıktı bu ayda olmadı yaw galiba :50: anlıycağın beklemedeyiz maşallah sen yolu yarıladın ,bari sen doğurmadan kervana katılsak :60::60::60:

Back
X