hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sağol canım büyüdü mü dersin bana hala işin başındaymışım gibi geliyor.aslında 5 hafta sonra yarılamış olacağım:53: bir de en son çıktı aldığımda minicikti. son iki randevuma devlete gittim ikisinde de çıktı alamadım. gözümde hala eski hali kaldı:)

olsun canım bi bakmışsın kucağında inşallah
Allah sağlıcakla kucağına versin
ama sen bu haftadan sonra özele git burayada ekle bebişi bi bakalım
büyümüşmü

selam kızlar dün doktora gittim ve lucrine başladım
yarında gonal f ile menogom (ismi buydu sanırım ) başlayacam
çarşambaya kadar kullancam çarşamba e2 çekilecek
şimdilik benden haberler bunlar
microdoz protokol uygulanacak

selam canım.hadi hayırlı olsun tedavin..bende gonal f kullanmıstım.menogon u da göbekten mi yapacaksın??
e2 değerini kandan bakıyolar aç gidersin tatlım.inşallah bol ve kaliteli yumoscukların olur bercestemmm:nazar::nazar::nazar:

aralık ayına kadar orda çalısacak yaa...:14::14::14::14: annemlerin yanındayım benim keyfim yerinde de kocişin de yeri ayrı tabii:17::17::17::17:
köy işleri bitti mi?

benim ağustostan beri yanımda değil eşim benimki de aralıkta gelecek gittiği yer yazamayacağım kadar kötü bir yer asıl benim ağlamam lazım:1:

benim ağustostan beri yanımda değil eşim benimki de aralıkta gelecek gittiği yer yazamayacağım kadar kötü bir yer asıl benim ağlamam lazım:1:

benimki de bayramda beni getirdi buraya oraya döndü 1 hafta önce evi tasıdık buraya tekrar gitti işte.ya çok sükür olduğmuz yer güzeldi de ayrı olmak üzüyor insanı.hayırlısıyla kavusuruz kocişlerimize inşallah şekerim:29::29::29:
hamişlik nasıl gidiyor bebişler büyüyo masallah:emir_bebek::emir_bebek:

benimki de bayramda beni getirdi buraya oraya döndü 1 hafta önce evi tasıdık buraya tekrar gitti işte.ya çok sükür olduğmuz yer güzeldi de ayrı olmak üzüyor insanı.hayırlısıyla kavusuruz kocişlerimize inşallah şekerim:29::29::29:
hamişlik nasıl gidiyor bebişler büyüyo masallah:emir_bebek::emir_bebek:

ben neredeyse 2 aydır ayrıyım çok zor geldi herşey, daha da 2 ay 10 günüm var. eşimi çok özledim onun yokluğunda çok canımı sıktım bebeği de kötü etkilemiştir bakalım bizimki nasıl huysuz olacak. senin nasıl gidiyor, iki gün var aramızda. :34: ikiz miydi senin

ben neredeyse 2 aydır ayrıyım çok zor geldi herşey, daha da 2 ay 10 günüm var. eşimi çok özledim onun yokluğunda çok canımı sıktım bebeği de kötü etkilemiştir bakalım bizimki nasıl huysuz olacak. senin nasıl gidiyor, iki gün var aramızda. :34: ikiz miydi senin

Allah yardımcın olsun canım.ben en azından ailemin yanındayım sen yalnız mı kalıyosun yoksa???
iyi gidiyor çok şükür kasık ağrılarım oluyo ama takmamaya çalısıyorum.tek benim canım iki embriyo konmustu biri tuttu.haftaya kontrolüm var cinsiyeti öğrenebilecekmiyim bakalım...

selam canım.hadi hayırlı olsun tedavin..bende gonal f kullanmıstım.menogon u da göbekten mi yapacaksın??
e2 değerini kandan bakıyolar aç gidersin tatlım.inşallah bol ve kaliteli yumoscukların olur bercestemmm:nazar::nazar::nazar:

sağol canım inşallah kaliteli oluşur
menogon u kalçadan vurulcam
e2 yi daha önce ben vurundum canım aç gitmeme gerek yok diye biliyorum:44:

Allah yardımcın olsun canım.ben en azından ailemin yanındayım sen yalnız mı kalıyosun yoksa???
iyi gidiyor çok şükür kasık ağrılarım oluyo ama takmamaya çalısıyorum.tek benim canım iki embriyo konmustu biri tuttu.haftaya kontrolüm var cinsiyeti öğrenebilecekmiyim bakalım...

ooyyyy kıyamam sana eşini de yollarmış yolunu da gözlermiş
Allahh kavuştursun canım ama bebişin seninle canım :nazar::nazar::nazar:
inşallah yaşadığın sıkıntılar bunlarla bitecekkkkkkkkkkkk

sağol canım inşallah kaliteli oluşur
menogon u kalçadan vurulcam
e2 yi daha önce ben vurundum canım aç gitmeme gerek yok diye biliyorum:44:

ooyyyy kıyamam sana eşini de yollarmış yolunu da gözlermiş
Allahh kavuştursun canım ama bebişin seninle canım :nazar::nazar::nazar:
inşallah yaşadığın sıkıntılar bunlarla bitecekkkkkkkkkkkk

e2 kanda bakılan bi değer canım yumurtanın kalitesiyle ilgili.senin dediğin e2 farklı bir sey sanırım.her gittiğinde bakılyor ilacın dozu ona göre ayarlanıyor tekrar..
sağolasın tatlım bugünlerde gececek hayırlısıyla..

e2 kanda bakılan bi değer canım yumurtanın kalitesiyle ilgili.senin dediğin e2 farklı bir sey sanırım.her gittiğinde bakılyor ilacın dozu ona göre ayarlanıyor tekrar..
sağolasın tatlım bugünlerde gececek hayırlısıyla..

evet canım aynısı benim baktırdığımda bu
hormonlarla alakalı bir test hani yediklerimle değişmez
neyse orkidem gelince aydınlatır bizi :16::16::16::16:
bu arada okulun eve yakınmı canım
ben transferden sonrasını düşünüyorum
okula yürüyerek gitmem lazım sıkıntı olur muki:26:

iyiyiz canım sen napıyorsun nasıl gidiyo hamişlik
inşallah kolaycacık sağlıcakla kucağına gelir bebişin
İnşallah canım inşallah şimdilik iyi gidiyor bugün kesemizi gördük sıra pıtpıtlarını duymaya geldi..nasipse ayın 13ünde de pıtpıtlarını duyarız..

evet canım aynısı benim baktırdığımda bu
hormonlarla alakalı bir test hani yediklerimle değişmez
neyse orkidem gelince aydınlatır bizi :16::16::16::16:
bu arada okulun eve yakınmı canım
ben transferden sonrasını düşünüyorum
okula yürüyerek gitmem lazım sıkıntı olur muki:26:

bana aç gel diyolardı da ondan dedim tatlım.yaptırdıysan sorun yok o zaman.
dolmusla gidiyorum cnm araçla 15dklık mesafede.ilk hafta rapor alamazmısın ki biraz yatmıs olursun..

Back
X