- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
hosbuldum cnm elh iyiyim. cikti artik gobus o kadar kilo alirsam cikarhosgeldin sweetcim nasılsın??göbiş çıktı mı???cinsiyet tahminin var mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbuldum cnm elh iyiyim. cikti artik gobus o kadar kilo alirsam cikarhosgeldin sweetcim nasılsın??göbiş çıktı mı???cinsiyet tahminin var mı![]()
ahh ogünleri nasıl unuturum şaşkınlığıma ver biraz stres oldum
çok heyecanlıyım ben
inşallah herşey çok güzel olacak
bu arada bu msj 3 kez yazdım herseferinde netten koptum
yarın görüşürüz kızlar
hosbuldum cnm elh iyiyim. cikti artik gobus o kadar kilo alirsam cikarburda ultrasona her zmn almiolar 20 hafta icinde ogrencem nasipse. ayin 17 sinde
senin nasil sen ogrendin mi?
selam kızlar dün doktora gittim ve lucrine başladım
yarında gonal f ile menogom (ismi buydu sanırım ) başlayacam
çarşambaya kadar kullancam çarşamba e2 çekilecek
şimdilik benden haberler bunlar
microdoz protokol uygulanacak
canııııım hadi hayırlı olsun tedavin. darısı başıma. çifter çifter bebişlerimiz olsunselam kızlar dün doktora gittim ve lucrine başladım
yarında gonal f ile menogom (ismi buydu sanırım ) başlayacam
çarşambaya kadar kullancam çarşamba e2 çekilecek
şimdilik benden haberler bunlar
microdoz protokol uygulanacak
canıııım beniiimbana da doktor erkek gibi dedi
benim ağustostan beri yanımda değil eşim benimki de aralıkta gelecek gittiği yer yazamayacağım kadar kötü bir yer asıl benim ağlamam lazım![]()
Allah tez zamanda kavuştursun da bir daha da ayrılmayasınız inşallahkocişimi yolcu ettim elazığa kocişsiz kaldım yine
sen napıyosun şekerim???
tatlı sweetim nasılsın? özledim seni yahuuamaninnnnnn kalabalikmis burasi bugunnasilsiniz kizlar
Allah yardımcın olsun canım.ben en azından ailemin yanındayım sen yalnız mı kalıyosun yoksa???
iyi gidiyor çok şükür kasık ağrılarım oluyo ama takmamaya çalısıyorum.tek benim canım iki embriyo konmustu biri tuttu.haftaya kontrolüm var cinsiyeti öğrenebilecekmiyim bakalım...
merhaba kızlar nasılsınız? bebişimin insşyetini öğrendik sonunda allahın izniyle kızım olucak.
kızlar uzun zamandır giremiyorum internete. yazamadım o yüzden. maalesef hamile değilmişim kist oluşmuş çatlatma iğnesini tavsiye üzerine gittiğim doktor 21.5 mm iken vurduğu için çatlamamış. kendi doktorundan başka dr gitmemek gerektğini anladım . doğum kontrol hapını kullanıyorum şimdi 3 tane kaldı adet olunca gitcem yine bakıcak inşallah geçmiştir. sanırım geçti bir aydır kahverengi akıntım var kist söküldü herhalde.
sağol canım benim de ailem burada ama onları bunalttım sanırımkendi evimde daha rahatım. bana geçen perşembe erkek gibi dedi kesin değil ama dedi 2 hafta sonra gel kesin söylerim dedi. senin artık bellidir söyler bence. ama şu karın şekli çok ele veriyor biz başından beri zaten erkek demiştik aile arasında ve tuttu. karnın sivri mi ? yayvan mı? kalçan mı büyüyor
benim kalça sabit kaldı karnım sivri çıktı erkeğe alıştırdık kendimizi bakalım...
bende de aynen öyle karnım sivrileşti biz de erkek diye düşünüyoruz ctesiyi iple çekiyorum öğrenebilirim inşallah![]()
cnm ya iyi gibiydin sen ne oldu bir anda ?kızlaaar nasılsınız? ben pek iyi değilim sanırım. kürtaj zamanı ne olduğunu pek anlamamışım. kafama şimdi dank ediyor neler olduğu![]()
cnm ya iyi gibiydin sen ne oldu bir anda ?
aslında gene iyiyim ama durup durup ağlıyorum, kendimi tutamıyorum. birkaç güne toparlarım herhalde. (inşallah)
gecer hepsi Allahin izniyle ama zaman istiyor iste. Rabbim gonlune gore versin ins en yakin zamanda da yasadiklarini unuttursun saglikli sihatli hayirli evlatlar dunyaya getirmeyi ve buyutmesi nasip etsin ins
orkideeeeeeeeeeeeeee testi yaptırdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıknıtı yokmuşşşşşşşşş birazcık spermlerin yapıs ıbozukmuş