hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hemşom ne ediyonn biz sperm testini yaptırdık morfoloji birazcık kötüymüş onun haricinde sıkıntı yokmuş

değerleriniz gayet iiyi canım yaa hayırlısıyla gelecek bebiş yakında:))
ya dün çok kötüydüm mide bulantısı halsizlik 5 dk girip çıktım duramadım yani.pazardan beri de pc bozuktu dün aldık tamirden.bugün de var mide bulantım biraz inşallah geçer yaaa...

ya dün çok kötüydüm mide bulantısı halsizlik 5 dk girip çıktım duramadım yani.pazardan beri de pc bozuktu dün aldık tamirden.bugün de var mide bulantım biraz inşallah geçer yaaa...
aman amannnn bebiş seni birazcık rahatsızmı edermişş ay yesin onu annesi...canım inşallah coğalmazz mide bulantıların...
okula gidiyon mu sen ne ediyon bakayım hangi okuldasın

nasılsınız gacılar , ben bugün hamiş bi arkimle doktora gittim, kalp atışlarını duyduk ay ben dışardan insan olarak ne kadar etkilendim anneyi düşünemiyom ya nasıl da güzel atıyo kalbide taramalı gibii :60::60::60:

İNŞALLAH HAYIRLISINI YÜCE RABBİM BİLİR...senin durumun nedir yani zor mu 4.evreyle hamile kalmak

Ameliyattan önce pek mümkün değilmiş. Tüplerle yumurtanın bağlantısı çok azmış. Yani spermle yumurta buluşamıyorlarmış bile. Ameliyatta hepsini düzeltmişler. O nedenle şimdi biraz umudum var. Ama bazı yerlerde okuduğuma göre ameliyat da şansı yükseltmiyormuş. %1 falan yazıyor. Ona inanmak istemiyorum.

evet kuzum allah nasip ederse kızım olacak, :8::8:

dün gece acildeydim kan değerlerim alt üst olmuş durumda mikrop kapmışım, bazı test sonuçlarım çıkmamıştı onlarıda alıp doktora gideceğiz bana dua edin de iyi olalımmmmm
ay canım benim çook geçmiş olsun. dua etmem mi hiç. inşallah bişicikler olmayacak ve sen hızla toparlanacaksın canım benim

oooy tatlı bıdıkım sana da geçmiş olsun. bu haftalarda pek bulantı olmaz üşüttün mü acaba:26:

ay canım benim çook geçmiş olsun. dua etmem mi hiç. inşallah bişicikler olmayacak ve sen hızla toparlanacaksın canım benim

oooy tatlı bıdıkım sana da geçmiş olsun. bu haftalarda pek bulantı olmaz üşüttün mü acaba:26:

canımm benim allah razı olsun... çok tuhaf bir gündü durmadan tahlil istediler idrar, gaita falan derken çocukluğuma geri döndüm valla ne zor şeymiş (her kötü çıkan sonuçda bir daha yenileye karar verdiler ve sonuççççç bol su iç ilaç vermeyelim ateşin çıkarsa gel)))

kızlaaar gene kimse gelmemiş ve 3. sayfa olmuş.

selam canım ben doktora gidiyorum iğneler falan derken
biraz moralim bozuldu
benim doktor gerçekten fosss yaa
bu aşamadad değiştirmek istemiyorum neyseki artık birilerinden yardım aldı
değerlerim yükselmemiş 6 gün lucrin kullandırdı :47::47:
neyse artık yükselir gibime geldi13.26 olurmu e2 yaaa:19:
benim normal şartlarda adetin 2. günü 21 çıkıyordu

evet kuzum allah nasip ederse kızım olacak, :8::8:

dün gece acildeydim kan değerlerim alt üst olmuş durumda mikrop kapmışım, bazı test sonuçlarım çıkmamıştı onlarıda alıp doktora gideceğiz bana dua edin de iyi olalımmmmm

dikkat et kendine lütfen sen özel bir annesin
yerim senin kızını bennnnnnnnnnnn

aman amannnn bebiş seni birazcık rahatsızmı edermişş ay yesin onu annesi...canım inşallah coğalmazz mide bulantıların...
okula gidiyon mu sen ne ediyon bakayım hangi okuldasın

namık kemaldeyim canım ben.sabahçıyım saat 6da kalkıyorum yaa tavuk oldum resmen..9da yatıyorum uykumu ancak alabiliyorum..bi toplanamadık surda yaaa haalaa

sağol tatlişimm galiba yediğim bişey dokundu dediğin gibi olmaz artık bu saatten sonra(inşallah tabi :)) ) bugün daha iyiyim çok şükür..
sen nasılsın canım çok zor günler geçiriyosun Allah yardımcın olsun canım orkidem...

biraz moralim bozuldu

bercestecim gonal fye de basladın bu arada değil mi??gonal f nin dozu kaç??
yavas büyüyecektir yumoslar moral bozma hemen tatlım sakin ol.

bercestecim gonal fye de basladın bu arada değil mi??gonal f nin dozu kaç??
yavas büyüyecektir yumoslar moral bozma hemen tatlım sakin ol.

başladım deryacım
gonal f ilk 225 di şimdi 300 e çıkardı günde bir kere 150de menogom
sence normal mi ne kadar sürer peki
uzun sürmesinnnnnnnnnnnnnn:26:

canım çok sağol iyi çıktı sonuçlarımız çok şükür...

yarın iş başı inşallah...benim kızım arkadaş bekler sizden :16:

ohh ne güzel inşallah gelecekler bizimkiler biraz nazlılar :52:
ama gelsinler kıçını ısırcam onların( ikiz olacak yaa):52:

biraz moralim bozuldu
tatlım benim yaaa moralini bozma böyle olmasının da bir hikmeti var. bak en azından sonradan fark etmiş öğrenmiş ne yapacağını. bizim ikizlerimiz olacak inşallah tatlım. kıtır kıtır yicem ben onları:16:
sağol tatlişimm galiba yediğim bişey dokundu dediğin gibi olmaz artık bu saatten sonra(inşallah tabi :)) ) bugün daha iyiyim çok şükür..
sen nasılsın canım çok zor günler geçiriyosun Allah yardımcın olsun canım orkidem...

çok şükür iyiyim, turp gibiyim:52::52::52:valla her şeyde bir hayır vardır ya ben bu çocuk işini kafaya takıyordum. artık takmıyorum. ne zaman kısmet olursa artık sağlıcakla olsun da..işimi seviyorum. hastalar en büyük teselli bana:16:

tatlım benim yaaa moralini bozma böyle olmasının da bir hikmeti var. bak en azından sonradan fark etmiş öğrenmiş ne yapacağını. bizim ikizlerimiz olacak inşallah tatlım. kıtır kıtır yicem ben onları:16:

çok şükür iyiyim, turp gibiyim:52::52::52:valla her şeyde bir hayır vardır ya ben bu çocuk işini kafaya takıyordum. artık takmıyorum. ne zaman kısmet olursa artık sağlıcakla olsun da..işimi seviyorum. hastalar en büyük teselli bana:16:

:17::17: evet haklısın orkidem ama biraz sabırsızlanıyorum heralde
okadar şeyi yaşanıyor iğneler yapılıyo sonrada ilgilenilmiyormuş gibi hissetmek
biraz insanı geriyor işte:30::30:
birde son duruma gelinmiş artık bu saatten sonra dr a karşı güvenimi yitirmek istemiyorum
biraz da ondan canım
sen nasılsınnnnnn
bu arada iştahım kabardı kıtır kıtır yiyelim bizim ikizler:56::56::56::52:

Back
X