- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
Neyse bugün cuma haftasonuyla birleşince iyi olursun zırlama![]()
hastayım ben döveceğine azıcık şefkat göster

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse bugün cuma haftasonuyla birleşince iyi olursun zırlama![]()
hastayım ben döveceğine azıcık şefkat göster![]()
zırlamaya alerjim var anlamıyosun ki , yerim ben seniii![]()
aman yemesen de olurzillisin işte.
violem nasılsın canım, boşver irem zillisini
![]()
ahada küstüm size :95::95::95::95::95:ben nerdeee hata yaptımmm![]()
günaydın kızlar. sabaha kadar yüksek ateş ile kıvrandım durdum. neyseki düştü. ama 4-5 saat sonra tekrar çıkıyor. her yerim ağrıyor. yemek yutamıyorum.![]()
aman amann benim biricik arkdaşım hasta mı olmuşş şimdi ben ona güzel gine tavuksuyu corbası yapar kendi ellerimle yediriri sonra ağrıyan yerlerine masaj yaparımm oy kıyamam ben arkdaşımaaaa![]()
![]()
aman amann benim biricik arkdaşım hasta mı olmuşş şimdi ben ona güzel gine tavuksuyu corbası yapar kendi ellerimle yediriri sonra ağrıyan yerlerine masaj yaparımm oy kıyamam ben arkdaşımaaaa![]()
![]()
kız rümoş şımartma şunu sende evde zaten yatsın aşağı![]()
olsun evde tek gine bırakamam ben onu kız komşi hic yakıştıramadım sana insan bi pancar corsbası yapar göndeirrr tütüt hiccc yakıştıramadım sanakız rümoş şımartma şunu sende evde zaten yatsın aşağı![]()
ay rümüşüüüüüüüüümyapmış kadar oldun, çok sağol.
irmoş burdan sana sesleniyorum. rümüş arkadaşımızı kendine örnek al![]()
olsun evde tek gine bırakamam ben onu kız komşi hic yakıştıramadım sana insan bi pancar corsbası yapar göndeirrr tütüt hiccc yakıştıramadım sana![]()
dimi yani alması öğrenmesi gereken cok şey var
bu arada batım bgün şu an itibariyle daha glmedi kırmızılar
kızlar uyanalı 10 dk falan oldu kahvaltı hazırıloyrumm var mı isteği olan![]()
ben de geleyim mi kahvaltı yapmadım![]()