hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

olsun evde tek gine bırakamam ben onu kız komşi hic yakıştıramadım sana insan bi pancar corsbası yapar göndeirrr tütüt hiccc yakıştıramadım sana :1:

dimi yani alması öğrenmesi gereken cok şey var
sabahtan beri hastalığına bakmayıp bana sataşıyo yüzlemiycen böylesini sen askerde çok dayak yersin rümüşüm gel ben sana ders verem asıl nasıl yola getirilir dersi :60::60:

sabahtan beri hastalığına bakmayıp bana sataşıyo yüzlemiycen böylesini sen askerde çok dayak yersin rümüşüm gel ben sana ders verem asıl nasıl yola getirilir dersi :60::60:

pes valla daha ne denir ki. geceden beri ilk kez ateşim düşmüş azıcık kendimi hissetmeye başlamışım şu zilli irmoşun dediklerine bak:19::19::19:asıl ben küstüüüüm:51:pis piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis:33:

anammm bi dayak yemediğimiz kaldıydı komşiden onuda yemiş oldukkkkkkkk ben seni komşilikten redediyorum bak başının caresine :60: :60:

pes valla daha ne denir ki. geceden beri ilk kez ateşim düşmüş azıcık kendimi hissetmeye başlamışım şu zilli irmoşun dediklerine bak:19::19::19:asıl ben küstüüüüm:51:pis piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis:33:

resimdeki kız da cok tatlı bişeymiş allahım sanada göndersin inşallah böyle bi tatlı bişeyden

Ben sizi reddediyorum :63::63::63:
pes valla daha ne denir ki. Geceden beri ilk kez ateşim düşmüş azıcık kendimi hissetmeye başlamışım şu zilli irmoşun dediklerine bak:19::19::19:asıl ben küstüüüüm:51:pis piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis:33:

anammm bi dayak yemediğimiz kaldıydı komşiden onuda yemiş oldukkkkkkkk ben seni komşilikten redediyorum bak başının caresine :60: :60:

amaninnnnnnnn:84::84::84:bensiz nasil da sohbet etmisler haber vermeden kustum size.:19::19::19::19:
orkide gecmis olsun canikom.neyse hastasin barisayim bari:1::1:ya ben bu gun cok kotuyum berbadim.damar yolum tikandi.doktoru bekliyorum gelsin yeni damar yolu acsin.serumum coooooooooooookkkkkkkkkkkk gecikti.midem feciiiii.ALLAHIM yardim et.:43::43::43:kizlar hadi gelin yanima cok yalnizim:43::43::43:

amaninnnnnnnn:84::84::84:bensiz nasil da sohbet etmisler haber vermeden kustum size.:19::19::19::19:
orkide gecmis olsun canikom.neyse hastasin barisayim bari:1::1:ya ben bu gun cok kotuyum berbadim.damar yolum tikandi.doktoru bekliyorum gelsin yeni damar yolu acsin.serumum coooooooooooookkkkkkkkkkkk gecikti.midem feciiiii.ALLAHIM yardim et.:43::43::43:kizlar hadi gelin yanima cok yalnizim:43::43::43:

sağol canım benim sana da geçmiş olsun. tatlım 17 hafta olmuş senin mide hala niye düzelmediki? ilkinde de böyle mi olmuştu canım?:26:

Yettim gariiiiii:10::10::10::10::10::10:tut kolundan getir doktoru bu doktor milleti hep böyle zaten :33::33::33::33::33::33:
Orkide gecmis olsun canikom.neyse hastasin barisayim bari:1::1:ya ben bu gun cok kotuyum berbadim.damar yolum tikandi.doktoru bekliyorum gelsin yeni damar yolu acsin.serumum coooooooooooookkkkkkkkkkkk gecikti.midem feciiiii.allahım yardim et.:43::43::43:kizlar hadi gelin yanima cok yalnizim:43::43::43:

o doktoru var ya fındık ışkınıyla döveirimmm nerde bu saate kadar cabuk gelsin aaa nedir bu ilgisizlik nedir bu yaa :60:

kizlar nasil korkutduysasiniz doktoru geldi yapti.:9::9::9:canlarim benim yaaaaaaaa:48::48:orkidem sorma canim.yaaaaa,ne biliyim ama sanki bu daha fazla surdu gibi banada geliyor.:50::50:

"Büyüdüm,büyüdüm ben de anne oldum

Annemin gözünde hiç büyümedim

Annemin gözünde ben hep küçüktüm":24::24: bu reklam müziğine bayılıyorum yaaaa

benim batım bugündü tabi günü gününe gelmesini beklemiyrdum ama gelse iyi olurdu yani az da olsa umut bağlamama sebep oluyr karnımın şişlği inmişti tekrar şişti yani gelcem diyor

Back
X