yap şöyle köpüklüsünden de karşılıklı höpürdetelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap şöyle köpüklüsünden de karşılıklı höpürdetelim![]()
neyse şekerim bana müsade temizlie devam edeyim ben
kızlar revani yapıyordum portakalli irmik yerine yanlışlıkla muzlu irmikkkkkkkkkkkkk kattımmmmmmm oy oyyyyyyyyyyyyy sonra eşim geldi üstüne portakallı irmigği boca etti bakalım ortaya ne cıkcak merakediyorumm
selamlar herkese,rumeysaaaaaaaaa ne yapiyorsun.gelmek istemiyordum kk ya.3 gun sonra gelib mujde almak istiyordum dayanamadim![]()
allah seni güldürsün bol ggine emi..kırmızılar daha gelmedi..ama karnım gergiye gelmeye başladı aknıtımda var yani öyle gecen ay 19 unda olduydum bakalım gelck mi bekilyrum sen nasısın iyimsn
yaaa gelmesin cagirma.ben hamile hatun aseriyorum.hepiniz hamis kalin
iyiyim canikom bu gun sukur
ne güzel şey aşeriyon kız sen öyle ..hamile değilsem cabucak gelsin kırmıılzlıram cünkü gün gectikce umutlanıyorum acaba mı diyorum iyi olmana sevindim inşallah dahada iyi olursun kızlar yie yok yine yok yiycem bu kızları sen eve mi kactın yine
insallah RABBIM hayirli saglikli evlatlar nasip etsin size canlarim bunu.o kadar icten istiyorumki bunu.
yok kacmadim malesef.gecen doktorlardan biri beni yolda gormus.kizdi gitme bir daha dedi oda yasaklandi iyice mapusa dusmus gibiyim
![]()
tabii tedbilli kıyafetle gitmedin gördüler seni ..kuzum ben daha dolma sarcam bana müsade kendine iyi bak o doktorlara benden selam söyle iy ibaksınlar sana B![]()
revani hazır diger tatlıda hazır şimid sıra dolmada yardıma gelin kızlarr cok yoruldummmmmmmmmmm
Baslık güzel olmus.. evt o bebek buraya gelsin artık yaaa![]()
test yaptın mı test sen onu söyle![]()
kızlar ben geldim.evime taşındım.çok yoruluyorum hiç nete giremiyorum.ne alemdesiniz.topiğimizde kaç gebe var?
o bebiş bana gelemedi.ev toplama-taşınma sırasında ara vermiştik.şimdi tekrar başladık.şu sıralar yumurtlama günüm.boş geçirmedik ama artık gerisi Allahtan.aslında artık eskisi gibi çok kafaya takmıyorum.ama bu sıralar çalışmaya başladık.içim kıpır kıpır.heyecanı bi atamıyorum üstümden.