Günaydın kızlar 

yok canım o kadar kolay değil benim 20 liklerimin çekilmesi benimkiler yandan yandan geliyo :118::118: O yüzden ameliyatla alınıyolar oda önce anestezi sonra antibiyotik tedavisi demek bi hafta dikişli geziyorumki yandan geldiği için ne kadar kesilecek oda belli olmuyo çıkartılması zor yani... Benim şu aralarda yumurtlamam lazım eşimle günaşırıya karar vermiştik hatta bugun çarpışmalıydık ama dedim yarın tatil yarın görüşelim sonra düşündüm bizim bebek niye gelmiyo hemencecik anladım

Atalar boşa dememiş üşeninin çocuğu olmaz diye çok üşeniyom yumurtlama döneminde çarpışmaya ya 

Bu zorunluluk öldürecek beni bigün , sabah sabah ne çene deycen şimdi ama dişçide yumurtlamanın arkasına ya bilemedim ya iğne antibiyotik yiycem bu ay ertelense mi bilemedim ........................
immün sistem ne gııı, hayırlı olsun canım , sağlıkla gelir inşallah bebişin .....

aaa ne var dişçide kızz bi igne yapıyorlar sonra cekiyrolarrrr senin gibi karadeniz uşağı dişciden çekiniyor yoksa.............Senin bat nezman napıyon ne ediyonn calışmalar var mı yokmu ben sana dediydim dimi kırmızılar gelmedi diye
![]()
![]()
yok canım o kadar kolay değil benim 20 liklerimin çekilmesi benimkiler yandan yandan geliyo :118::118: O yüzden ameliyatla alınıyolar oda önce anestezi sonra antibiyotik tedavisi demek bi hafta dikişli geziyorumki yandan geldiği için ne kadar kesilecek oda belli olmuyo çıkartılması zor yani... Benim şu aralarda yumurtlamam lazım eşimle günaşırıya karar vermiştik hatta bugun çarpışmalıydık ama dedim yarın tatil yarın görüşelim sonra düşündüm bizim bebek niye gelmiyo hemencecik anladım

son düşürdüğüm bebek genetik olarak sağlıklı bir kız bebekmiş.
Benim immün sistemim bebeklere zarar veriyormuş
immün sistem ne gııı, hayırlı olsun canım , sağlıkla gelir inşallah bebişin .....