hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın kızlar :16::16::16:

aaa ne var dişçide kızz bi igne yapıyorlar sonra cekiyrolarrrr senin gibi karadeniz uşağı dişciden çekiniyor yoksa.............:69: Senin bat nezman napıyon ne ediyonn calışmalar var mı yokmu ben sana dediydim dimi kırmızılar gelmedi diye :1: :60:

yok canım o kadar kolay değil benim 20 liklerimin çekilmesi benimkiler yandan yandan geliyo :118::118: O yüzden ameliyatla alınıyolar oda önce anestezi sonra antibiyotik tedavisi demek bi hafta dikişli geziyorumki yandan geldiği için ne kadar kesilecek oda belli olmuyo çıkartılması zor yani... Benim şu aralarda yumurtlamam lazım eşimle günaşırıya karar vermiştik hatta bugun çarpışmalıydık ama dedim yarın tatil yarın görüşelim sonra düşündüm bizim bebek niye gelmiyo hemencecik anladım :28::28::28: Atalar boşa dememiş üşeninin çocuğu olmaz diye çok üşeniyom yumurtlama döneminde çarpışmaya ya :60::60::60: Bu zorunluluk öldürecek beni bigün , sabah sabah ne çene deycen şimdi ama dişçide yumurtlamanın arkasına ya bilemedim ya iğne antibiyotik yiycem bu ay ertelense mi bilemedim ........................

son düşürdüğüm bebek genetik olarak sağlıklı bir kız bebekmiş.

Benim immün sistemim bebeklere zarar veriyormuş

immün sistem ne gııı, hayırlı olsun canım , sağlıkla gelir inşallah bebişin .....

son düşürdüğüm bebek genetik olarak sağlıklı bir kız bebekmiş.

benim immün sistemim bebeklere zarar veriyormuş

ayy canım benim yaa...

hamile kalmadan önce iğneye başlamam gerekiyormuş. ne zaman hamile kalacağım belli olmadığından şansı artırmak için aşılama önerdi. bakalım bi aksilik olmazsa bu ay aşılama olacakk
hadi bakalım :16:

günaydııınnnnnn kızlaarrrrr :16: gerçi öğlen oldu ama ben daha yeni uyandım:60: nasılsınız bakalım?

merhaba kızlar benim kırmızıılar geldi..orkide doktorlar yarın calışıyor mu yarın doktora gitsem 3.gün desem bi sıkıntı olur mu yada 2.günde bi işlem yapılıyor mu

selamlar gaciler! :1: benim bata 4 gün var.acep evde kalan son testi bugün kullansammı diyorum.hiçbir belirtim yok aslında.öylesine..aklıma takıldı.:1:

merhaba kızlar benim kırmızıılar geldi..orkide doktorlar yarın calışıyor mu yarın doktora gitsem 3.gün desem bi sıkıntı olur mu yada 2.günde bi işlem yapılıyor mu

hoşgelmiş kırmızılar :52: 3.günde gittiğin zaman hormon testi yapılıyor.yaptırmışmıydın daha önce?

napanız beyaaaa :3::3:çılgın meto bari ucuz testler al su gibi harcıyon testleri yeterki kafaya tak test yapmayı :1::1:

canım 2 yada 3.günü gel diyorlar ben hep 2.günü gidiyorum valla 2.günüm de sen onlar anlıyor zaten özel hastaneler açık diye biliyorum canım.

yok canım yarından itibaren salı gününe kadar resmi tatil. özeller çalışıyor olabilir ancak. hayırlısı be kuzum. yeni ayın hayırlı olsun:54:

Günaydın kızlar :16::16::16:

yok canım o kadar kolay değil benim 20 liklerimin çekilmesi benimkiler yandan yandan geliyo :118::118: O yüzden ameliyatla alınıyolar oda önce anestezi sonra antibiyotik tedavisi demek bi hafta dikişli geziyorumki yandan geldiği için ne kadar kesilecek oda belli olmuyo çıkartılması zor yani... Benim şu aralarda yumurtlamam lazım eşimle günaşırıya karar vermiştik hatta bugun çarpışmalıydık ama dedim yarın tatil yarın görüşelim sonra düşündüm bizim bebek niye gelmiyo hemencecik anladım :28::28::28: Atalar boşa dememiş üşeninin çocuğu olmaz diye çok üşeniyom yumurtlama döneminde çarpışmaya ya :60::60::60: Bu zorunluluk öldürecek beni bigün , sabah sabah ne çene deycen şimdi ama dişçide yumurtlamanın arkasına ya bilemedim ya iğne antibiyotik yiycem bu ay ertelense mi bilemedim ........................

immün sistem ne gııı, hayırlı olsun canım , sağlıkla gelir inşallah bebişin .....

tembel teneke. sonra vay niye olmadı diye sızlanıyon:22:
immün sistem yani bağışıklık sistemi. bebeği yabancı gibi algılayıp savunmaya geçiyor ve bebeği kaybediyorum.

iyiyiz canım çok şükür. sen nasılsın? uzun zamandır denk gelmiyoruz. neler yapıyorsun?

bende iyiyim çok şükür canım yumurtlama günlerimdeyim dün çatlatma iğnemi vuruldum bu gece önemli yani inşallah çatlamıştır yumoşlarım da kapar bu gece kocişin spoşlarını :60: sonraaaa gelsin bebiş göbişe :16:

Back
X