oh çok şükür yaa. bu arada ben ekmekle fırında unuttum yandılaaarama pes etmek yok kafaya taktım yine hamır yoğurdum
![]()
yaaa ne tatlılar, ben bunları tatlı diye yerimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh çok şükür yaa. bu arada ben ekmekle fırında unuttum yandılaaarama pes etmek yok kafaya taktım yine hamır yoğurdum
![]()
kız adı yds olan zıkkımın dibi, zor bir sınava girdim bu sabah da gitmeden günaydım deyiverdimPazar pazar bu saatte ne isin var ayakta zibarip yatsan ya ekmeklerin guzel gozukuyodu ellerine saglik
balım sen iyi ol da bir gün daha kalıver. geç olsun güç olmasınCanlarr bugun agrim olunca hastanede kalmya karar verdik.sanirsam emfeksiyon kapmis olabilirmisim hemsire oyle dedi.kediciklerimiii ozledimmm
kız yok piknik fantezim yokolsun da piknik miknik istemem. ohhh ev ekmeğine bayılırım, kokusu yetiyor. ben de arada yapıyorum ve tavada pişiriyorum, sen nasıl pişiriyorsun,makina da falan mı:26:
yaaa ne tatlılar, ben bunları tatlı diye yerimmmbenim evlenirkenki ilk hallerimdesin, dikkat et kilo tavan yapar, ben bu şekillerde almaya başladım. evlenirken boy:1.70 ti kilom da 62-63 tü ama şimdi boy tabiki aynı ama kilo uçtu şimdi neredeyse 80 çekiyorum
bende ne yediysem yaramış bir yerime
![]()
farka bak yazarken ben bilem şaşıdım, bu ne yaa dünyayı yemişim
![]()
evet sukur iyiyz canim sen nasilsinrumeysa geçmiş olsun şimdi iyi misin canım ? dikkat et kendine![]()
Nasil gecti sinavin.evimi kedilerimi cokkk ozledimmmkız adı yds olan zıkkımın dibi, zor bir sınava girdim bu sabah da gitmeden günaydım deyiverdim
balım sen iyi ol da bir gün daha kalıver. geç olsun güç olmasın
yok kız nırmal fırında pişirdim. internetten tonla ekmek tarifi buldum.
aynen dedigin gibi olacak galoba,nasil olcak bilmiyomkız yok piknik fantezim yokolsun da piknik miknik istemem. ohhh ev ekmeğine bayılırım, kokusu yetiyor. ben de arada yapıyorum ve tavada pişiriyorum, sen nasıl pişiriyorsun,makina da falan mı:26:
rümüşşş nasılsın canım, iyi düşün, geçecek inşallah. kendine iyi bak bırak ev mev işini, yemeği. bunlar nasılsa olur, önemli olan bebişin.
evet sukur iyiyz canim sen nasilsin
Nasil gecti sinavin.evimi kedilerimi cokkk ozledimmm
aynen dedigin gibi olacak galoba,nasil olcak bilmiyom
ne olcak yaaaa sen koskoca ev ekmegi yapmis kadinsin sinav nekiii senin icinnn pehhhhya nasıl geçtiğini anlamadım ki. zordu ve bu zorluğa süre çok azdı. düşünmeden hızlı hızlı yaptım işte
ne olcak yaaaa sen koskoca ev ekmegi yapmis kadinsin sinav nekiii senin icinnn pehhhh
peeeehhhhh beeeeedemi yaaaa.
Yani...hapini icmeye baslmisin.yazmisin kalin cikmaz, ise tedaviye baslnir diye cok oncedenn kalinlik sorunun varmiydi
Çok geçmiş olsun canım ,şimdi nasılsın? İyimisin?umarım herşey yolundadır ,geçmiştede yazmıştım ama okumadın sanırım ,daha sonradan dışardan takip ettim,kanama azalıyor kahverengiye dönüşüyor yazmıştın ,tamamiylen kesildimi şimdi ??
günaydın kızlar![]()
evet sukur iyiyz canim sen nasilsin
Nasil gecti sinavin.evimi kedilerimi cokkk ozledimmm
aynen dedigin gibi olacak galoba,nasil olcak bilmiyom
Hayirrliii sabahlarrr
Kizlar sabah leke geldi doktora geldim usg ile balkti bebek iyi dedi yatirdi biizi serum yiyom bu saate kadar leke seklindeydi kahverengiydi azonce adet kani gibi koyu kirmiziydi.insallah bebegim benimle kalir