hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar benden cok az cok az şeklinde kahverengi leke devam ediyor silinince oluyr genellikle.az önce vc ye gittğimde hani adet olurken böyle siyahımsı bişey gelir ya onun gibi bişey geldi kücük cay kaşığı kadar bişey bunu doktoruma haber versem mi acaba

kızlar benden cok az cok az şeklinde kahverengi leke devam ediyor silinince oluyr genellikle.az önce vc ye gittğimde hani adet olurken böyle siyahımsı bişey gelir ya onun gibi bişey geldi kücük cay kaşığı kadar bişey bunu doktoruma haber versem mi acaba

bence haber ver tatlım, neden olduğunu veya önemli olup olmadığını öğrenirsen rahatlarsın:34:

8 gün mü:53::53::53: e benimde 8 gün ,16 Nisan bat seninle battaş mı olduk gıııı:1: kiki
kız sorma ben eğilip kalkarken bişi batıyo hissediyorum böyle bi dolgunluk rahimde :44: kız hiç daha önce kist olmadım nasıl olur ağrısı bilmem acep ikimize birden mi kist oldu yoksa bebişmi bilemedim:44: kiki :1:

selam:3:hoşgeldin bartekim:3:nerelerdeydin ? Nasılsın? Nasıl gidiyor en son devam edicem tüpe demiştin:44: askıyamı alındı yoksam :36: kız benimde 2 yıl oldu doktor hanım progesteronuma yeni yeni bakıyor hay ben tükürem yaban ellere yaff:1::1:

Bercestem nasılsın ?? Yeni kararlar almışsın hayırlısı olsun canım benim . Tüp ten vazmı geçtin ne oldu :26:
battaş olduk kiki bekliycez uslu uslu yapcak bişey yok :31: kist ağrısı normal adet ağrısından ziyade batma şeklinde oluyo sanki orda bi şey kasığına baskı yapıyo benim geçenki büyüktü 6 cm di çok baskı yapıyodu batıyodu sürekli yine ona benziyo batması ondan korkuyorum:18:

bence haber ver tatlım, neden olduğunu veya önemli olup olmadığını öğrenirsen rahatlarsın:34:

ben de cemreme katıtılıyorum tatlım haber ver için rahatlasın :31: daha önce neden kanaman olmuş söylemişler miydi?

battaş olduk kiki bekliycez uslu uslu yapcak bişey yok :31: kist ağrısı normal adet ağrısından ziyade batma şeklinde oluyo sanki orda bi şey kasığına baskı yapıyo benim geçenki büyüktü 6 cm di çok baskı yapıyodu batıyodu sürekli yine ona benziyo batması ondan korkuyorum:18:

ben de cemreme katıtılıyorum tatlım haber ver için rahatlasın :31: daha önce neden kanaman olmuş söylemişler miydi?
daha gelmedi o parca gibi olan şeyden cok sık tuvalete cıkmaya başladım bide.kanama icin neden söylemiyorlar belli bi sebebi yok yada görünmüyr galiba saedce düşük tehhdidin var diyorlar.

doktora ulaşamadım müdaheleye gitmiş.hemşireydi sanırsam catlamayan yumurtalardan kaynaklanabilir o siyah gelen parca öğleden sonra arıycam tekrar

ay canım benim ya kaynanan falan ya da senin aileden kimse yok mu gündüz gelseler:26:
kayınvalidem manisada kardeşinin yanına gitti annem calışıyor kardeşimde calışıyor yani yok malsef biz idare ediyoruz eşimle ekmek almayı unutmuşuz :1: evdekilerde küflenmiş o yüzden bekliyorum eşimi

iyiisin mi rumuşş :34:hep yat kalkma yataktan kocişin baksın sana hadi bakalım cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah :16:

iyyim şükürler olsun.ufak tefek ağrılarıma alışmaya başladım korkmuyorum eskisi kadar.eşim sabah 8 bucukta cıkıyor akşam 7 de geliyor iki işte calışıyor cok yoruluyor ya bide gelip benimle uğraşıyor allah yardımcısıolsun eşimin. sen napıyon bata ne kadar kaldı

herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz

bereketli bir topik olsun inşalllahhh:49:

TOPİĞİMİZİN ÇITIR HAMİLELERİ

:nazar:horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek

:nazar:nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek

:nazar:yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek

:nazar:h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek

:nazar:sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek

:nazar:sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek

:nazar:deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek

:nazar:d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek

:nazar:lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek

:nazar:rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek

:nazar:seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek

:nazar:papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek

MÜSTAKBEL HAMİLELER

papatyadalı....................20 ocak

hayalimsin.......................21 ocak

cemremmm21................. 21 ocak

orkide02.......................24 ocak

yasemn.........................26 ocak

serap_serap...................15 şubat

NOT:arkadaşlar salatı tefriciyeye başladık okuduklarımızı rümeysaya yazın dualarımız bizimle olsunn:16::16:
benide ekle listeye hıhh küstüm :) :51:

Back
X