hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayatım kalıcı çözümler olsa evde ne varsa yırt. tabiiki öfkeni boşalttığın için yırtarken rahatlamışsındır. ama öfke kontrolü açısından uygun olmayan bir davranış. sen yine rahatlayacak başka şeyler bul bebişim:54:
anamm tayttan ne ıstedın oyle ofke kontrolumu olur!!alcan elıne kızgın maşayı yatıycan adamı yere yermısın yemezmısın...bak ne sınr kalıo ne ofke:ssz:

cok sınır oldum ama orki yaaa bu adamlar nıe bu kadr öküz!!!!sessız hatunu bulunca cıkıolar tepesıne!!!aaahhh benmkı yapcak bana boyle terlıkle agzına agzına vururum onun:57:daha kotu konusurdm ama banlanırım falan dıe konusamıom:30:

cok kasınıo senınkı parcalıycam ınankı onu!!!mesafeler bana işlemez:57::57: :13:

Yaseminn tirstim sendn.az yangina koruklr gitme emosun su an stresten uzak durmasi lazim tatli tatli orta yolu bulsun herifiyle

cok sınır oldum ama orki yaaa bu adamlar nıe bu kadr öküz!!!!sessız hatunu bulunca cıkıolar tepesıne!!!aaahhh benmkı yapcak bana boyle terlıkle agzına agzına vururum onun:57:daha kotu konusurdm ama banlanırım falan dıe konusamıom:30:

cok kasınıo senınkı parcalıycam ınankı onu!!!mesafeler bana işlemez:57::57: :13:

heheeyt erkek fatma kız resmen:60::60:kız senden yeminle korkulur:9:

:) ufff :50::50:

anamm tayttan ne ıstedın oyle ofke kontrolumu olur!!alcan elıne kızgın maşayı yatıycan adamı yere yermısın yemezmısın...bak ne sınr kalıo ne ofke:ssz:
piskopata bağlama yine kızzzz gel içek :) :7:

ben de onaaa:16::16::16::16: uysal emoşum benim. annem hep der evlilik sabır ister, emek ister. sabır zor tabi ama meyvesi güzel. Allah kolaylık versin canım.
:16::16: doğru demiş annen valla da öyle canımmm amaaan hadı su kötü havayı dagıtalım :))) ben calıyım sen söyle rümüşle yasoda oynasın :D :24::24::24::24::24::24::24:

:60::60:kız kendine yeni bi moda yaratmışındır:9:

:16::16::16::16::16::16:oy balım. sağolasın, inşallah gelir. Allah tez zamanda da seni şu sıkıntılarından kurtarır inşallah. şu 9 ayın nasıl geçtiğini anlayamadan sağlıcakla bebeğin kucağına gelsin sağlıcakla:16:
Rabbim sevdigi kuluna sikinti deert verirmis.bu benim en buyuk tesellim.4 aya yaklasmisiz ne kaldi surda 5 ay :9:

Yaseminn tirstim sendn.az yangina koruklr gitme emosun su an stresten uzak durmasi lazim tatli tatli orta yolu bulsun herifiyle
anacım sız emosun huyunu bılmezsınızzz ona boyle kotu konuscan kotulycenkı kocasını savunmaya gecıp adamı affetsın:1::1:ama bu sınır oldgum gercegını degstırmez tabi:20::20::20:

:16::16: doğru demiş annen valla da öyle canımmm amaaan hadı su kötü havayı dagıtalım :))) ben calıyım sen söyle rümüşle yasoda oynasın :D :24::24::24::24::24::24::24:
hohhh buldunuz oynayacak gaciyi hamile olmadan once olaydi ne dokturudum beee

ben kaçıyorum kızlar. uykum geliyo valla:54:
tatli ruyalarrererrrr

emooş bende bişeyler yazacaktım ama ben gecmişten gelene dek kötü hava dagılmış...yıpratma kendini erkekler bazen böyle yapabilyo...neyse oynamaya dewaaaammm:24::24::24::24::21::21::21::21::21::21:

heheeyt erkek fatma kız resmen:60::60:kız senden yeminle korkulur:9:
genelde korkuolar zaten :57::57: sanırım terapiye ıhtıyacım var hep bırılerıne saldırasım gelıo :60:

hadi cnm içek!!!ama kahve falan tabi:7: ben oynamamm:19:ama söyleyebilirimm:78::78:
ben kaçıyorum kızlar. uykum geliyo valla:54:
kız bı oynada oyle gıt :124::124::124::124::124::124:

Back
X