hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar bişey sorcam ama gülmeyin.şimdi ben patates kızartıyorum kıtır kıtır oluyr ama ben öyle istemyrum yani böyle azcık haşlanmış gbi nezik olsun stiyorum mesela kardeşimin yaptığı öyleolur bunun bir yolu var mıdır sizce

tavada değilde derin bir tencerede bol yağda kızartırsan yumşar Rümüşüm!

az gitmeden sana bişy soram bizim kediden yatağımı geri aldım odanın köşesine yer yaptım orda yatıyorlardı gece bi baktım yatağımın ucunda yatıyor yavrular yaptığım yerde.yavaş yavaş yavrulardan ayrılmaya mı başladı acaba.bide dün koltukta oturrken yanıma geldi battaneyin arasına girip yattı böyle huyu yoktu

ya ben formasyon almadım.burdaki kolejlere girebilirdim formasyon olsaydı..ama artık başka bir yol çizdim kendime..sürüklenip gidiyouz..İnşallah bebişinle birlikte girersin kpss'ye :16:

inşallah ama pek çalışmıyorum, kafayı yiyecem. ah bu kafam kolejlere başvuru yapayım dedim ama hala gitmedim adamlar çoktaaann anlaşmalarını yapmışlardır:26: ihtiyaç var mı yok mu bilgim yok, kolejlerde hiç çalışmadım tırsıyorum daaa. bilgin var mı hiç?

inşallah ama pek çalışmıyorum, kafayı yiyecem. ah bu kafam kolejlere başvuru yapayım dedim ama hala gitmedim adamlar çoktaaann anlaşmalarını yapmışlardır:26: ihtiyaç var mı yok mu bilgim yok, kolejlerde hiç çalışmadım tırsıyorum daaa. bilgin var mı hiç?

yok söylemeden duramıycam.bu biizim meltem bi gösteriyor ucundan sonra kayboluyor acaba herifede böylemi yapyr :1: :1:

Son düzenleme:
az gitmeden sana bişy soram bizim kediden yatağımı geri aldım odanın köşesine yer yaptım orda yatıyorlardı gece bi baktım yatağımın ucunda yatıyor yavrular yaptığım yerde.yavaş yavaş yavrulardan ayrılmaya mı başladı acaba.bide dün koltukta oturrken yanıma geldi battaneyin arasına girip yattı böyle huyu yoktu

Rümüşüm kedi alıştığı yerden zor ayrılır..bak benimkilerden biri oturma odasındaki koltuk battaniyesine bayılıyo,kavga ediyoz her gün..alışmış,kokusunu bırakmış olduğu için geliyordur yanınıza..bir de sıcağı severler,battaniyeye bayılırlar..yavrular da hareketlenmiştir artık.önemli değil o kadar.

ben senin yerinde olsam kolejlere başvuru yapardım..normal okullardan farklı değil çalışma tarzları..mutlaka görüşmeye git..kpss yi kazanamazsan bir tarafta bulunsunlar..evde oturmak zorunda kalmazsın.

yok söylemeden duramıycam.bu biizim meltem bi gösteriyor ucundan sonra kayboluyor acaba herifede böylemi yapyr :1: :1:

gösteririm ama elletmem.

Rümüşüm kedi alıştığı yerden zor ayrılır..bak benimkilerden biri oturma odasındaki koltuk battaniyesine bayılıyo,kavga ediyoz her gün..alışmış,kokusunu bırakmış olduğu için geliyordur yanınıza..bir de sıcağı severler,battaniyeye bayılırlar..yavrular da hareketlenmiştir artık.önemli değil o kadar.

ben senin yerinde olsam kolejlere başvuru yapardım..normal okullardan farklı değil çalışma tarzları..mutlaka görüşmeye git..kpss yi kazanamazsan bir tarafta bulunsunlar..evde oturmak zorunda kalmazsın.

gösteririm ama elletmem.
battaniyesini yıkadım yarına kurur aman bişey olmasında yavruma

:1::1::1::1::1::1: bence bu ara kafası dağınık belkim ondandır...

gösteririm ama elletmem.

çalışma tarzlarını biliyorum tatlım ama birsürü mülakattan geçiriyorlar, oldum olası bu şekilde uğraşmayı sevmem üşeniyorum daaaaaa puufff... peki piyasadan haberin var mı?
rehberlik ihtiyacı vardır dimi?

:1::1::1::1::1::1: bence bu ara kafası dağınık belkim ondandır...

çalışma tarzlarını biliyorum tatlım ama birsürü mülakattan geçiriyorlar, oldum olası bu şekilde uğraşmayı sevmem üşeniyorum daaaaaa puufff... peki piyasadan haberin var mı?
rehberlik ihtiyacı vardır dimi?

canım ben Bodrumdayım.burada 3 tane kolej var.2'sinden telefon geldi bana bu sene..ikisinin de rehberlikçileri hamileymiş.bırakacaklarmış işi..şu an yaptığım iş nedeniyle reddettim tabi..Burdaki ücret tarifeleri hep aynıdır..1500-2000 arası alır öğretmenler kolejlerde veya dershanelerde.

Son düzenleme:

canım ben Bodrumdayım.burada 3 tane kolej var.2'sinden telefon geldi bana bu sene..ikisinin de rehberlikçileri hamileymiş.bırakacaklarmış işi..şu an yaptığım iş nedeniyle reddettim tabi..Burdaki ücret tarifeleri hep aynıdır..1500-2000 arası alır öğretmenler kolejlerde veya dershanelerde.

yaa ben öğretmenliği çok seviyorum, başka iş yapmayı düşünmüyorum çekindiğim tek şey daha önce sadece yarım dönem kadar bir dersanede rehber öğretmen olarak çalıştım ama 5 yıl önceydi şimdi sistem çok değişti sınav sistemine felan hakim değilim ama 2 yıl da ücretli çalıştım. derse girmeyi istiyorum en azından kendimi rehberlikte de geliştirene kadar. yoksa o kadar çocuğun vebali üzerimde olur. şimdi ben şunu istemiyorum, felsefe öğretmeniyim ya uyanıklar hem ders anlattırıyorlar hem de rehberlik yap diyorlar o kasıyor işte, çok ağır gelir. neyse ama gidip görüşmek lazım.

orkim hoşgeldin, iyi misin tatlım?

meltemcim aslında hem çalışıp hem fotoğraf çekebilirsin, olmaz mı? en azından sigortan yatmış olur. benim kolej düşünmemin en büyük nedeni o.

Back
X