Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok mutlu oldummm, az önce 8-9 yıl önce üniversitede okurken bi ev arkadaşım aradı. rehberim silinmişti, onun numarası yoktu. eşimle çarşıda karşılaşmışlar numaramı istemiş ve aradı. bu hafta değil ama sonraki hafta görüşeceğiz
gurbette eski arkadaşlıklar ilaç gibi geliyor.
derya hemşomm nasılsın kocişle bi orta yol buldunuz mu
kızlarrrr benim progestan bitiyor bugün ne yapcam ben yazdırsam mı tekrar
bulaşığımı yıkadı buzdolabinı sildi ama o dolabı actğımda rahatsız eden koku yok gitmemiş gene ögürdüm, eşim akşam gelince birazcık mutfak karıştı ama toplıycam az gineyken toplayayım birikmesin.kac kilo verdin kız
tatlım bir kaba karbonat koy dolaba koy onuda ağzı açık fayda eder kokuyu çeker diye biliyorum .....bulaşığımı yıkadı buzdolabinı sildi ama o dolabı actğımda rahatsız eden koku yok gitmemiş gene ögürdüm, eşim akşam gelince birazcık mutfak karıştı ama toplıycam az gineyken toplayayım birikmesin.kac kilo verdin kız
hayırlı cumalar herkesee
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın??yaren hanımla aynen devam kaldığımız yerdengece biraz yanasayım dedim yarencik basladı ağlamaya
sağolsun sen yat gece de ben kalkarım sen uyu sabah bakarsın sende dedi.dinlendim biraz yaa
kilo alımın gayet iyi takma sen.bizim kilolarla bebeğin ilgisi yok.hamur işi fazla tüketme.
özeldeki doktorum ilacın bitince gel 200 mg lık olanından yazacam dedi ama devletteki kanama olmadğı icin ilac vermedi bende unuttum progestan kullanıyorum demeyidoktorun ne zamana kadar kullan demişti???
kardeşim geldiydi tek zaten onada şükür en azından benim toparlayablceğim kadar az iş var mutafaktakız sadece dolabı mı sildiler azcık süpürselerdi barii... ya pek veremedim şimdilik 1,5- 2 görünüyor. ama daha fazla veririm diyordum.
pskilojik mi bilmiyorum ama var bişey cif ile sildiydi bi karbonat koyam inşallah düzelirtatlım bir kaba karbonat koy dolaba koy onuda ağzı açık fayda eder kokuyu çeker diye biliyorum .....
aslında karbonatlı suyla silselerdi kesin ederdi ama elden gelecek iş olunca şükret
selamlarrrrr, hayirli cumalar herkezeeee![]()
sen kızının beşiğine üstündeki badıyı gömleği falan cıkar onu koy belki kokun sindği icin biraz daha fazla uyurnerden geldiyse aklıma böyle bişey
dün arkadasım da söyledi bi deneyeyim bari
ohh ne güzel..senin adına sevindim kız.
hayırlı cumalar herkesee
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın??yaren hanımla aynen devam kaldığımız yerdengece biraz yanasayım dedim yarencik basladı ağlamaya
sağolsun sen yat gece de ben kalkarım sen uyu sabah bakarsın sende dedi.dinlendim biraz yaa
kilo alımın gayet iyi takma sen.bizim kilolarla bebeğin ilgisi yok.hamur işi fazla tüketme.
selamlarrrrr, hayirli cumalar herkezeeee![]()
özeldeki doktorum ilacın bitince gel 200 mg lık olanından yazacam dedi ama devletteki kanama olmadğı icin ilac vermedi bende unuttum progestan kullanıyorum demeyi
kardeşim geldiydi tek zaten onada şükür en azından benim toparlayablceğim kadar az iş var mutafakta
pskilojik mi bilmiyorum ama var bişey cif ile sildiydi bi karbonat koyam inşallah düzelir
bi dene bakalım 2 günlük falan olsun kıyafetinde tam sinsin kokun
hosgeldin taze hamişşsana da hayırlı cumalar canım.nasılsın kikicim??