hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

:16::16: ben de seviindim vallaaa

kız sen de durmuşsun durmuşsun, yarenin uyanacağı saate denk getirmişsin. olsun pes etmek yok aynen devam elbet uygun olacağınız saate denk gelir

bebişim uyuyalı 10 15 dk olmustu dahaa:53::53::53:
geçende aksam üzeri uyuttuk beşiğe koyduk kızçemi.bizde birazcık yaramazlık yapalım dedik 5dk sonra bi baktık gözler tamamen açık elini de ağzına koymus sanki bizi dinliyo:1::1::1: yaa bi tatlıydı ki hiç ses de çıkarmıyoo:8::8:

selamlarrrrr, hayirli cumalar herkezeeee :3::3::3::3::3:

hoşgeldiiinn, nasıl gidiyor hamilelik belirtiler var mı?

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: kocişim aradaı öğle yemeğini beraber yiycezzzzzz hazırlanmam lazımmm:52::52::52::52:

yaaa off yineee tam çıkıyorum siz geliyorsunuz:33::33::33::33: az çene yapın ben gelince çok iş olmasın:1::1:

derya bence bırak uykysuzluktan bayılma noktasına gelsin öyle uyut. yoksa sık sık uyuttuğun için o derin uyumuyordur. bak uyanınca oyna yor onu sonra duş aldır sonra da karnını doyur bak nasıl uyur.
hadi çıktım ben geç kalmıyım giyinecem dahaaaa:21::21::8::8::8::8::8::8::8::8:

kaset tipi olanların fiyatı daha uygun,içlerinde gebelik testleri de var ben de onlara karar verdim ama dediğim gibi yarından sonra sipariş verecem. kafaya koydum yumurtlamayı takip edecem hatta belki doktora bile giderim.insülin direnci için glifor meselesini konuşacam. kız bu ay hamilelik kapını çalsa ne güzel olurdu, bişi söyliyim mi sen çok beklemeyeceksin, yakındır bence hamileliğin.

senin ağzını yirim ben :7: inşallah canım benim..ağzın bal olsun,göbüşün bebiş dolsun :16:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: kocişim aradaı öğle yemeğini beraber yiycezzzzzz hazırlanmam lazımmm:52::52::52::52:

yaaa off yineee tam çıkıyorum siz geliyorsunuz:33::33::33::33: az çene yapın ben gelince çok iş olmasın:1::1:

derya bence bırak uykysuzluktan bayılma noktasına gelsin öyle uyut. yoksa sık sık uyuttuğun için o derin uyumuyordur. bak uyanınca oyna yor onu sonra duş aldır sonra da karnını doyur bak nasıl uyur.

afiyet olsun şekerim...uyanıkken sürekli aç canım yaa mama istiyor sürekli.şu an pek oynayamıyoruz hanfendiyle hemen ağlıyo:15: hadi hazırlan sen görüşürüüzzz:3::3:

yok anam bir belirti felan sabahlari cok istahsizim,,aksamlarida heryere saldiriyorum okadar ,,onceden bir 5 kilo almistim zaten cok sismesem bari,,aradada kasikta batma var,,

dDERYAAA kiz senin bebis surekli ayni yerde uyuyo dimi :26: eger kendi yatagi ve salonda uyutma gibi surekli degisiyorsada yeri cok huysuzlanir,,ve kucagá alisti ise de surekli kucakta anne kokusuyla uyumak isticektir,,
zilli yi sen yataga alistir sonra cok zorlanirsin bence,

yok anam bir belirti felan sabahlari cok istahsizim,,aksamlarida heryere saldiriyorum okadar ,,onceden bir 5 kilo almistim zaten cok sismesem bari,,aradada kasikta batma var,,

dDERYAAA kiz senin bebis surekli ayni yerde uyuyo dimi :26: eger kendi yatagi ve salonda uyutma gibi surekli degisiyorsada yeri cok huysuzlanir,,ve kucagá alisti ise de surekli kucakta anne kokusuyla uyumak isticektir,,
zilli yi sen yataga alistir sonra cok zorlanirsin bence,

canım küçük bi beşik almıstık evin içinde her yere götürüyoruz onda yatıyor hep.gazdan dolayı sürekli uyanıyor dalamıyor canım ya.kucağa alısmasın diye elimden geleni yaptım ama gaz olayı işi bozdu..

iyiyim kizlar sagolun iyiyimde ,,,,,ulen iremmmm kabak cekirdegi yiyecem diye motoru fena bozdum :57::57: Kikiki:1:

lan size yaranılmaz :22::22: Millet hamile kalır kabızlıktan ağlar ben karıyı cırcır ettirmişim utanmıyo vuruyo al sana :57::57::57: Kız kabak çekirdeğinide nası yiyon anlamadım akşamları bir avuç ye yeter zaten bir 10 gün ye battan sonra azıtma :20::20::20:

rumeysaaa bende onceden kilo aldigim icin pantolonlarim sikiyo biraz ,,kocisim ve ablam siki seyler giyme diyo,,bende bugun pantolon alisverisine cikicam sanada bakayimi kiz :1:

canım küçük bi beşik almıstık evin içinde her yere götürüyoruz onda yatıyor hep.gazdan dolayı sürekli uyanıyor dalamıyor canım ya.kucağa alısmasın diye elimden geleni yaptım ama gaz olayı işi bozdu..

canım emmeyi tekrar kesmişti demi eğer emiyo olsa yediklerine kimyon kat rahatlatır onu diycemde mamda ne yapılır bilmiyom :44:44::44:

lan size yaranılmaz :22::22: Millet hamile kalır kabızlıktan ağlar ben karıyı cırcır ettirmişim utanmıyo vuruyo al sana :57::57::57: Kız kabak çekirdeğinide nası yiyon anlamadım akşamları bir avuç ye yeter zaten bir 10 gün ye battan sonra azıtma :20::20::20:

kikikkiki:1: kiz zilli iste bir avuc basliyon sonra durduramiyon oluyo bilmem kac avuc :60::60:vallahi fene circir oldum kikiki. yok artik yemicem ,,kabiz olursam yerim ,,
battan sonraki 3 gunum iste bugun :1:

hmm:26: kucaginda sirt ustu yatirarak sirtini hep ov ,,gaz giderici bebek caylari var burda orda varmi bilmem ,,ama cok iyi geliyor,
o cocugun aglamasi hep mama istemesi demek degil ozaman, onun sancisi var ayy canim kiyamamm yaa:16::16::16:

canım emmeyi tekrar kesmişti demi eğer emiyo olsa yediklerine kimyon kat rahatlatır onu diycemde mamda ne yapılır bilmiyom :44:44::44:

maalesef canım bıraktı emmeyi.günde 1 kere 2 kere zorla tutturursam emziriyorum:50::50: gaz için bitkisel bi şurup kullanıyorum ıkınırken uyanıyo gazından korkup ağlıyo:1::1: şaka bi yana sancı yapıyo ya ondan ağlıyo sürekli.şimdi uyuyo maşallah birazcık uyusa rahat olacak

kikikkiki:1: Kiz zilli iste bir avuc basliyon sonra durduramiyon oluyo bilmem kac avuc :60::60:vallahi fene circir oldum kikiki. Yok artik yemicem ,,kabiz olursam yerim ,,
battan sonraki 3 gunum iste bugun :1:

doktor desin günde bir sen bir oturuşta hepsini iç ilacın sonra doktor suçlu pehhh ben sana yumul mu dedim hep bir avuç demişimdir :63::63::63: Iyi biraz rölantiye al motoru :60::60::60:

maalesef canım bıraktı emmeyi.günde 1 kere 2 kere zorla tutturursam emziriyorum:50::50: Gaz için bitkisel bi şurup kullanıyorum ıkınırken uyanıyo gazından korkup ağlıyo:1::1: şaka bi yana sancı yapıyo ya ondan ağlıyo sürekli.şimdi uyuyo maşallah birazcık uyusa rahat olacak

netten araştırdın mı hiç , gerçi gazı kabızlığı normaldir anasın çekcen :9::9::9:

maalesef canım bıraktı emmeyi.günde 1 kere 2 kere zorla tutturursam emziriyorum:50::50: Gaz için bitkisel bi şurup kullanıyorum ıkınırken uyanıyo gazından korkup ağlıyo:1::1: şaka bi yana sancı yapıyo ya ondan ağlıyo sürekli.şimdi uyuyo maşallah birazcık uyusa rahat olacak

sen ona kimyonlu bir mercimek köftesi yedir üstünede fazlasına gerek yok bir avuç kabak çekirdeği yesin birde meyve olarak kivi sonra kızçemi yalnız bırakın rahatlasın karı koca gezebiliniz :60::60::60::60: şaka bir yana inşallah tez zamanda rahatlar inşallah :16::16::16::16:

Hayirli cumalar .kizlar ben 15 haftalik hamilelik boyunca ortalama 2 3 kilo almisim gozume az gibi geliyo sizce
canım ben 4 ayı doldurdum 2 kilo almışım saglık ocagına gidince sordum ebeye dikkat et kilona dedi tuz şeker hamur işi yeme dedi:19:

tatlım bir kaba karbonat koy dolaba koy onuda ağzı açık fayda eder kokuyu çeker diye biliyorum .....

aslında karbonatlı suyla silselerdi kesin ederdi ama elden gelecek iş olunca şükret
rümüşş buzdolabı kokusundan bnde nefret ederim bn koku için karbonatı kullanıyorum bide vanilin ac bi paket koy bi tabaga dolaba koy oda fayda ediyo..haa bide limon kesipte koyabilirsin oda buzdolap kokusunu gidriyo:34:
maalesef canım bıraktı emmeyi.günde 1 kere 2 kere zorla tutturursam emziriyorum:50::50: gaz için bitkisel bi şurup kullanıyorum ıkınırken uyanıyo gazından korkup ağlıyo:1::1: şaka bi yana sancı yapıyo ya ondan ağlıyo sürekli.şimdi uyuyo maşallah birazcık uyusa rahat olacak
ayy kıyamam ona ben yaa..bebeklerde gaz için tarcınlı bi karısım biliyodum ama hatırlayamadım şimdi yanlış bişeyde yazmak istemedim..rezene cayıda gaz içindi sanırım:44:

hmm:26: Kucaginda sirt ustu yatirarak sirtini hep ov ,,gaz giderici bebek caylari var burda orda varmi bilmem ,,ama cok iyi geliyor,
o cocugun aglamasi hep mama istemesi demek degil ozaman, onun sancisi var ayy canim kiyamamm yaa:16::16::16:
şaşkın hamişim mi desem türkçene mi laf etsem bilemedim hem sırt üstü yatırcak hem sırtını ovacak öperim kız ben seni :54::54::54::54::54:

Back
X