evet canım öğretmenim![]()
biliyosam da unutmusum canım kusura bakma sakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım öğretmenim![]()
Günaydın kızlar. Bu sabah adet oldum cok mutluyum. Yarın dr a gidiyorum. Bir aksilik olmazsa tedavi başlıyor
Günaydın kızlar.benim kırmızılar 1 gün gecikti..karnım şişti..gelse de rahatlasam![]()
yav gelecekse kırmızılar gelse ya niye böyle umutlandırıyor ki adamı
yok artık umutlanmıyorum.dün hassas test yaptım.negatif.ama gelsin yau...hava değişimden sanırım.her yerim etkileniyo hemen
Rahim kalınlığına kist olup olmadığına bakilacakhadi hayırlısı.bi an garip geldi adet olunca mutlu olman.yarın doktor ne yapcak yumurtana mı bakcak
Günaydın kızlar.benim kırmızılar 1 gün gecikti..karnım şişti..gelse de rahatlasam![]()
Tunaydin kizlarrrrrr
Orkim yeni ay hayirli olsun insallah cok guzel gecer sikintisiz olur sonudabu arada pazarda calisiyo demek doktorun wuwww
Derya sutumu basta sagdim dedinya hangi marka makinen medela icin iyi diyolardi bebisin emmesine yakinmis gucu
sağol bebişTunaydin kizlarrrrrr
Orkim yeni ay hayirli olsun insallah cok guzel gecer sikintisiz olur sonudabu arada pazarda calisiyo demek doktorun wuwww
Derya sutumu basta sagdim dedinya hangi marka makinen medela icin iyi diyolardi bebisin emmesine yakinmis gucu
canlarim selamnasilsiniz.biz iyiyiz sukur.pek girme firsatim yok malum.suan zaten kizimla yaziyorum.sizinle yaziymnayi ozledim.ama arada okuyorum.RUMUSUM gecmis olsun canim.ama artik gecti cok sukur minnosun yaramaz olucak belli.arada gene gelicem kizimin fotosuyla.optum sizi kocamaqn
irmos nasilsin kiz hamislik nasil geciyor.medela cok iyi ben elektrikli kullaniyorum.bebsiminden iyi emiytor.
kullanimi da super.
ama ben almadim.burda 2 haftaligina 50 euro odedik.
![]()
Ozellikle arastirmadim ama bende kimden duysam hep iyi seyler duydum kraftta kotuymus meselaşukur tatlim benim bebis rumusun kunun zitti acayip uslu hic bir derdi yok o yuzden galiba dogunca rumus rahat edecek ben 3,5 atacam
yerim senin bizdiklarini ikisini bir arada cekte kardes mutlulugunu gorelim
biz kuzumla sizi cok optukki teyzesi
![]()
Orkim bayram seyran yumurtan bebise donunce olacak iyi doktirun calisiyo olmasi calissin calissin![]()
hoşgeldin canımne sıcak bir topic...pekkkk hoş buldummm...
geldim geldim olay var dediler takviye için geldim amabercestem seni gören cennetlik nerlerdesin bakiim
valla ben de güldüm tatlım.. çok çocukça kavgalaşmışlar benim 1ler bile böyle yapmaz yani çok ayıp![]()
Onceee topikk anasi bercesteye selamlarr,sonra hepinizeee selamlar
aman beleş çalışmıyo zatenneka çalışma oka para. gerçi ben para da vermiyom ya
![]()