hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canlarim selam:3::3:nasilsiniz.biz iyiyiz sukur.pek girme firsatim yok malum.suan zaten kizimla yaziyorum.sizinle yaziymnayi ozledim.ama arada okuyorum.RUMUSUM gecmis olsun canim.ama artik gecti cok sukur minnosun yaramaz olucak belli.arada gene gelicem kizimin fotosuyla.optum sizi kocamaqn

yerim ben senin kızını hadi bekliyoruz fotoları :16::16::16:
iyi olmanıza çok sevindimmmmm :54::54::54::54::54:

hoşgeldin canım :71::71: herzaman bekleriz tatlım

geldim geldim olay var dediler takviye için geldim ama:15::15::15:gecikmişim:52::52:
diğerleri hatalı ama bizim kızlar da var suç suyumu çıktı bizim topiğn :30::30::52::52::52:

aferin rümüşüm yoksa banlarım heee :52::52:

he yaaaa kızlar bizim topiğin suyu mu çıktı da buraya gelmiyonuz:47::47::47::33::33:yaramaz çocuk gibi ya oku oku sadece güldüm:9:

he yaaaa kızlar bizim topiğin suyu mu çıktı da buraya gelmiyonuz:47::47::47::33::33:yaramaz çocuk gibi ya oku oku sadece güldüm:9:

bak şimdi biz güleriz bizim kızlar bizimle niye dalga geçiyosunuz diye kızarlarmış
yine ban yine bannn:27::27:

inşallah bercem insan heyecan ve korkuyu birarada yaşamaya başlıyor yaa:18:bir yandan da tırsıyorum

normal tabiiki ama stres kontrolü yapmalısın sn. doktorum:9:
şundan eminizki sen hamile kalabiliyorsun
artık bundan sonrası doktorunun becerisine kalmış
inşallahhh sorun olmayacaaaakkk Allahhh bizimle bol bol dua edecez :34::34::34:

çalışacağım ya mecburen:50:bu ara izin alma şansım yok. ama elimden geldiğince yormayacağım kendimi.

ben hiiç ona katılmıyorum zaten bencede çalış ama yavaş hareket et
inşallah Allahımmm bebişini verecek kollarına :48::48::48:

valla ben de güldüm tatlım.. çok çocukça kavgalaşmışlar benim 1ler bile böyle yapmaz yani çok ayıp :30:

geldim geldim olay var dediler takviye için geldim ama:15::15::15:gecikmişim:52::52:
diğerleri hatalı ama bizim kızlar da var suç suyumu çıktı bizim topiğn :30::30::52::52::52:

ohoooo yazılanlara bak hele!!!karsı tarafın yazdıklarına ragmen cok bıle sevıyelıydı bızım kızlar ama sız sadece guluyosunuz oylemı??bı kac kendınıbılmez aylardır derdınızı sıkıntınızı paylastıgınız arkadasınıza laf soyluo sınır edıo sıkıntıya sokuo sız sakınlestırmek yerıne destek olmak yerne yok cocukcaymıs yok gulmussunuz byle konusuonuz!!aferın vala kızlar ne dıyım sıze..keske bende olsaydımda suresız banlansaydım gerekırse arkadslık odur bızım bıldıgımız!!AYNI BIRINCI SNIF COCUGU GBI KARSILIKSIZ SEVMEK SAHIP CIKMAKTIR..ama haklısınız yanı boyle konusmaları gorunce hak verıom suyu cıkmıs demekkı bu topıgın kı boyle konusmalar olabılıo..ne kadr kırdıgınıza bı bakın arkadaslarınızı bence..ıı muhabbetler sıze..

canlarim selam:3::3:nasilsiniz.biz iyiyiz sukur.pek girme firsatim yok malum.suan zaten kizimla yaziyorum.sizinle yaziymnayi ozledim.ama arada okuyorum.RUMUSUM gecmis olsun canim.ama artik gecti cok sukur minnosun yaramaz olucak belli.arada gene gelicem kizimin fotosuyla.optum sizi kocamaqn
hoşgeldin nazlıma..napıyor bebişin emebiliyor mu seni.şükür lekelenmeler bitti.sanırsam hamileliğin en güzel aylarını bende tatlı tatlı yaşayabileceğim.bebişinin resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ozellikle arastirmadim ama bende kimden duysam hep iyi seyler duydum kraftta kotuymus mesela :1::1: şukur tatlim benim bebis rumusun kunun zitti acayip uslu hic bir derdi yok o yuzden galiba dogunca rumus rahat edecek ben 3,5 atacam :60::60::60: yerim senin bizdiklarini ikisini bir arada cekte kardes mutlulugunu gorelim :16::16::16: biz kuzumla sizi cok optukki teyzesi :54::54::54:

Orkim bayram seyran yumurtan bebise donunce olacak iyi doktirun calisiyo olmasi calissin calissin:9::9::9:
yok kız öyle değildir büyüyünce uslu olur benimki seninkide büyüynce yaramaz olur :1:

ablamız ne derse o saygıda kusur yok..ama diger arkdaşlara bişey demiyon hep bana diyo :1:
inşallah bercem insan heyecan ve korkuyu birarada yaşamaya başlıyor yaa:18:bir yandan da tırsıyorum

cancağızımmm rabbim yar ve yardımcın olsunn

ohoooo yazılanlara bak hele!!!karsı tarafın yazdıklarına ragmen cok bıle sevıyelıydı bızım kızlar ama sız sadece guluyosunuz oylemı??bı kac kendınıbılmez aylardır derdınızı sıkıntınızı paylastıgınız arkadasınıza laf soyluo sınır edıo sıkıntıya sokuo sız sakınlestırmek yerıne destek olmak yerne yok cocukcaymıs yok gulmussunuz byle konusuonuz!!aferın vala kızlar ne dıyım sıze..keske bende olsaydımda suresız banlansaydım gerekırse arkadslık odur bızım bıldıgımız!!AYNI BIRINCI SNIF COCUGU GBI KARSILIKSIZ SEVMEK SAHIP CIKMAKTIR..ama haklısınız yanı boyle konusmaları gorunce hak verıom suyu cıkmıs demekkı bu topıgın kı boyle konusmalar olabılıo..ne kadr kırdıgınıza bı bakın arkadaslarınızı bence..ıı muhabbetler sıze..

yasemincim yanlış anladın sanırım.tabiki herkes arkadaslarımızı haklı buluyor ama o kişileri kafaya takıp kendilerini üzmeye değmezdi.bir anlık sinirle yazdığını umuyorum kocaman öpüyorum seni tatlım:16::16::16::16:

benim gülmemin sebebi konunun cıkış konusu topik sahibinin bencilce davranıp illa ona cevap vermenizi beklemesiydi.size yapılan hakaret dolu şahsınıza karakterinize yapılan küfürler yoktu okudugum kadarıyla.face dedilla birilerinin kırılma konusu varsa ortada şunu söyleyebilirim bu topige cok az ugrarken 4 5 arkadaş toplanıp başka bir topikte gırgır şamata konuşmanızı benide kırmış olabilirdi.dün facedede konuşurken sizi değil topik sahibini tiye almaya calıştım.neyse herkesin düşüncesine saygım var.kırdıysak sizi özür dilerim.

Back
X