merhaba canım bir an 18 haziranda adet olduğumda nasıl mutlu olduğumu hatırladımGünaydın kızlar. Bu sabah adet oldum cok mutluyum. Yarın dr a gidiyorum. Bir aksilik olmazsa tedavi başlıyor

rümüşcüm ebe düşük riskini öğrenince mi söyledi bunu.bazı dr lar tek doz yaptırıyor ama yaptırmayan oluyo mu bilmiyorum..dün aile hekimine ilaç yzdırmya gittiydim ebe ile konuştum tetanoz aşısını yaptırıp yaptırmayacağımı doktoruma sormam gerekiyormuş bende düşük rski var ya galiba ondan
canım benimki manuel.Tunaydin kizlarrrrrr
Orkim yeni ay hayirli olsun insallah cok guzel gecer sikintisiz olur sonudabu arada pazarda calisiyo demek doktorun wuwww
Derya sutumu basta sagdim dedinya hangi marka makinen medela icin iyi diyolardi bebisin emmesine yakinmis gucu
kızının fotosunu bekliyoruz dört gözleecanlarim selamnasilsiniz.biz iyiyiz sukur.pek girme firsatim yok malum.suan zaten kizimla yaziyorum.sizinle yaziymnayi ozledim.ama arada okuyorum.RUMUSUM gecmis olsun canim.ama artik gecti cok sukur minnosun yaramaz olucak belli.arada gene gelicem kizimin fotosuyla.optum sizi kocamaqn

ben adetin 3.günü tedaviye basladım 14.gün yumurta toplandı.3.gün embriyosu transfer edildibercem deryam kızlar yumurtalarınız kaçıncı günde toplanmıştı:26: