hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar akşam yemeğime buyurun
patlıcan ve kabak kurusu üstüneeeee boolll sarmısaklı yoğurt
salata gelmez misiniz:56:

bu kıst yumurtalık kıstı mı pekı adetın normal şeklınde mı
normal şekilde
orkiiimmmmm canımmm boşverr haziran totemimizi hatırlaaaaaaaaaa
başka şeylerde düşünme
çünkü ne zaman yaklaştım desem benimde bi sıkıntı çıkıyodu hatırlaa ve halada devam ediyooo
amma Allahın bir bildiği var güzel şeyler düşünüyo bizim için diyorum :16::16::16::16:
sakınnn başka şeyler düşünmeee

haziranda güle oynaya topiğini açmıştıkya ilk
hazirana az kaldıya biz haziranda hamiş kalacaz :27::27::27: inşallahh
:9::9::9::9::9:he valla dönüp dolaşıp o topiğe gidecez. valla hazirana kalırsa beni o ay bu topiğe beklemeyin. orada takılacağım:9::9::9:
Allah Allah doğum kontrol hapı içerken nasıl olmuş öyle o :53: çok mu stres yaptın tatlım nedir bu kistlerden çektiğimiz ben de yarın doktora gidicem bakalım ne dicek kesin bende de var kist belki adetle atılmıştır inşallah öyledir. geçen sefer 1.5 ayda geçmişti bu kist neden oluyo orkidem sen bilirsin yumurta çatlamayınca mı oluyo :26: vardır bunda da bi hayır canım içini ferah tut inşallah sorun hallolur da tedaviye başlarsınız hallolmasa da bi dhaki ay olur kendini üzme :16:
ya bu aralar stresli olduğum doğru. iş yoğunluğu, bebek, ailevi meseleler. çok bunalmış hissediyorum aslında. geçen ay rahim kalındı bu ay kist var. dr da anlamadı şaşırdı.
orkim merhaba canım, vardır bir hayır biliyorsun... ben bi problem olacağını sanmam. benim bi arkadaşım içi sıvı dolu 5 cm lik bi kistle hamile kaldı. bebek büyüdükçe o da büyüdü, 7 cm oldu. sonra doktor dediki küçülmezse iğne ile içindeki sıvıyı alırız, iğneye kalmadan kist intihar etti:1: bebişi şimdi 3 yaşında bu olduysa, senin de olur gerisini boşver. sen şimdi sadece ruhunu dinlendir kendini bebişe hazırla onun dışında sorunlar hep olacak ve aşacaz bu kadar yaniiii...
canım benimki o kadar büyük değil 15 mm. ama 10 mmden büyük kist olunca tedaviye başlamıyorlarmış. tedaviyi olumsuz etkiliyormuş. yarın E2 ve progesteron baktıracağım sonucuna göre plan yapacak. uygunsa kist içindeki sıvıyı iğne ile alıp tedaviye başlayacak. değilse 1 ay daha doğum kontrol hapı. yani daha doğrusu 1 ay değil. yarın başlayıp 18 gün kullanılacak. 18. gün ultrason yapılıp adet olmadan tüp tedavisine başlayacakmış.
hangi renge boyattın canım???biraz da kendimize bakalım dimii:1::1:
geçen gün bende boyattım saçlarımı kestirdim.kaşlar ormana dönmüştü yüzüm gözüm açıldı yaa:9::9:
:16::16::16:güzel deryam sen de güle güle kullan. he şöyleee. adama accık güzel görün. accık libido yap:1:

anlaşıldı siz gelmiyorsunuz :52::52:ben acıktım:56:
yedikten sonra görüşürüz:54:

canım ben çok kiloyum:30: evlendikten sonra aldım başımı gittim
tüpe kadar 5 kilo falan vermiştim
devamlı adet olduğum için çok halsiz düştüm diyet falan yapamadım :36::36::56::36:
yedimde yedim şimdiiii gerçek dünyaya dönüp gerçeklerle yüzleşmem lazım
vee kilo vermeye başlayacam
yarından itibaren de koşuya başlıyorum :46::46:
tüpüde ekime düşünüyorum çünkü bizim ev borçları o zaman bitiyoo:50:
daha erken olmuyo inşallah bi sıkıntı olmasın diye arı ütü bal polen + çörekotu yiyorum
ve spora başlıyorum
inşallahh size haftalık raporumuda verecem :46::46:

süpersin canım önemli olan kararlılık ee bu da sende olduğuna göre kim tutar seniii:16::16::16::16:
bu arada menü süper kızçemi alıp geliyorum hemennnn:1::1:

oooooh mis gibi. güle güle kullan canım:54:mesleğimle ilgili bir kurs. yeni bitti

:43::43::43::43:ya niyeyse çok moralim bozuldu. sabahtan beridir çok iyi hissetmiyorum:50:

cancağızım o kadar yoğunsun ki sen anlatırken bana bile zor geliyorkan şahsın olarak nasıl dayanıyorsun takdiri şayansın yani..bi bebek geleydi bunların hec biri zor gelmezde sıpa bekletiyor seni

kızlar akşam yemeğime buyurun
patlıcan ve kabak kurusu üstüneeeee boolll sarmısaklı yoğurt
salata gelmez misiniz:56:
oooh çoook severim:27::27:
canım bercestem cuma günü yaptığım test negatif çıktı.tam bat günüydü :31: adetimin 3. günü doktora gidicem bu defa..kaç aydır erteliyorum bir şey olmadı.

meltemcim inşallah bebiştir yaaa. olmadı pazartesi testi tekrarla. yine negatifse bi git bakalım doktora:44:

anlaşıldı siz gelmiyorsunuz :52::52:ben acıktım:56:
yedikten sonra görüşürüz:54:
:10::10::10::10::10:dur bekle ben de geliyom gariiiiiiiiiii:60::60::60:
cancağızım o kadar yoğunsun ki sen anlatırken bana bile zor geliyorkan şahsın olarak nasıl dayanıyorsun takdiri şayansın yani..bi bebek geleydi bunların hec biri zor gelmezde sıpa bekletiyor seni

valla yaş 31 olunca pek dayanılmıyormuş:31: Sıpa sağlıkla hayırla gelsin başka bir şey istemiyorum

oooooh mis gibi. güle güle kullan canım:54:mesleğimle ilgili bir kurs. yeni bitti

:43::43::43::43:ya niyeyse çok moralim bozuldu. sabahtan beridir çok iyi hissetmiyorum:50:

çok haklısın canım ama her şerde vardır bi hayır diyerek yola devam:16::16::16: daha belli değilki hem.sonuçlar bi çıksın hele.olmadı 2 haftacık bekleyeceksin sabır biraz daha sabır:29::29::29::29:

orkidem uzme kendini.benim arkadasimdada kist vardi.yinede korunmamaya devam ettiler. simdi 4 aylik kizlari var.benden once dogurdu valla
guya bende sorun yoktu :1:

ben izin verdim azzcık ama azcık gine ağlayabilirsin :71:
tamam o zaman ben bi ağlayıp gelem:1: kız böyle olunca gülme geldi:1::1:
orkidem uzme kendini.benim arkadasimdada kist vardi.yinede korunmamaya devam ettiler. simdi 4 aylik kizlari var.benden once dogurdu valla
guya bende sorun yoktu :1:
üzmeyeyim diyorum ama ne bileyim sabah bi ümitle tedaviye başlıyorum diye gidip böyle dönünce üzüldüm işte.
kızlar yeni doğum yapmış bi kadın 40 ında hamile oldugunu öğrenmiş mümkünmü böyle bişey
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
meloşş sende artık uzatma bu bebiş işini az daha sıkı tutun eşinle birlikte gidin yaş ilerledikce dahada zorlaşıyor bebek işi

bence de meltemcim. eşin test yaptırmış mıydı hatırlayamadım kız:44:

tamam o zaman ben bi ağlayıp gelem:1: kız böyle olunca gülme geldi:1::1:

üzmeyeyim diyorum ama ne bileyim sabah bi ümitle tedaviye başlıyorum diye gidip böyle dönünce üzüldüm işte.

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

bence de meltemcim. eşin test yaptırmış mıydı hatırlayamadım kız:44:

anamm gül demedim ben sana ağla bakam cabuk ağlaaaa yoksa terlik geliyor size terlik ata ata evde terliğim kalmaycak yav :53:

Back
X