Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlarrrrrrrrr herkeze:
bugün ireme inat kepenkleri ben açayım dedim![]()
neva şuan uyuuyordur meydan kikiye kalmış
![]()
hıımmmm olabilir peki aynı tadı verir mi yani ısıtınca tadı dönüyor mu yoksa taze gibi mi oluyo
olmuş bitmiş vallaaa![]()
canım benim kürtajdan sonra bütün tahlillerim yapıldı. t3, t4 tsh hepsi çok düşük alt sınırda çıktı. 8 aydır tiroid ilacı kullanıyorum en son 2 ay önce endokrine gitdim ortadaydı değerlerim ilaç dengeliyormuş. ama yinede korkuyorum. eğer tiroidle sorunun varsa mutlaka hamile kalmadan ilaca başlaman gerekiyormuş bebeğin gelişimini etkiliyomuş. ihmal etme tatlım mutlaka git ve gerekiyorsa ilaca başla. haberlerini bekliyorum
1994 yilinda ruanda da olan katliami alan o donemde gecen gercek bi olayi anlatiyir.katliam sonunda bi milyon ceset kmis geriye.Ne ki o ,film mi ?? Aktıon mu ?? Ne yapıyorlar o Hotel'de ?? Kız fındıktan sonra o işleremi başladın yoksam![]()
Hahahhah iremi gecmek cok zor anca tatil gunlerindeGünaydınlarrrrrrrrr herkeze:
bugün ireme inat kepenkleri ben açayım dedim![]()
napisiniz?panaromik albüm yaptırmam lazım.firma arıyorum..bilen var mı?
![]()
olmasydı senden azcık isterdim diyecem ama seninki sana yetmiyoki bi de bana nasıl verceksin:44: buldum iyisi mi biz finduk yiyelim
gerçi sen yemesen iyi olur seninki de aşağı vurursa hiiç olmaz
şaşkoozzzsen şimdi meryem anasın yaaa ordan çıktı
bu sendrom daha 8 ay sürecek yerli meryem
![]()
Ne diyon ya senönce çarpışmama taktın şimdi aklıma taktın
de get
sen bi yaprak dolmasını yapmasını öğren öncede öyle gel
![]()
![]()
yalahhhh
yalah
Anca tatil gunu gecersin beni sen![]()
ne tatili ya siz neyin tatilinden bahsediyorsunuzburda tatil matil yok pehhh
![]()
1994 yilinda ruanda da olan katliami alan o donemde gecen gercek bi olayi anlatiyir.katliam sonunda bi milyon ceset kmis geriye.
Hahahhah iremi gecmek cok zor anca tatil gunlerinde
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum , çok yorgunum sabaha kadar dayak yemiş gibiyim bide sol tarafım çok kasılıp ağrıyor.
iki gündür de ev süpürülmemiş pfffffff:111: ben uzanmaya gider gacılar![]()
Hmm bu gece bende izliyeyim bakalım vardır dimi pc de herhangi bir sayfada :26:
vallaha ben bugün gün boyu kocamla gezdim. şimdi evdeyim. yine çıkmayı düşünüyorumpişşt napıyosunuz bakiiim![]()
ooooh obsesyon azalmaya başladı galibaBugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum , çok yorgunum sabaha kadar dayak yemiş gibiyim bide sol tarafım çok kasılıp ağrıyor.
iki gündür de ev süpürülmemiş pfffffff:111: ben uzanmaya gider gacılar![]()
bugun gelmeye nıyetı yok kımsenın.........yoruldum ben hayattan.
vallaha ben bugün gün boyu kocamla gezdim. şimdi evdeyim. yine çıkmayı düşünüyorum
ooooh obsesyon azalmaya başladı galibaboş ver az daha süpürme. kikim yumurtan sol taraftan çatlamış olabilir ve orada corpus luteum denen yapı gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. yani o ağrılar olcek o kadar
aaaaaaa nen var kuzu. niye yoruldun bakeem![]()
boşverrr sen bugün süper enerji depolamışı hic hızını kesme gezmeye devammmmmm
Zilli dun gibi kabzo kocana salladigin terliklercanim bir avazda dogurursun insallah sancidan once insallah acilman olurda kolsylasir isin saglicakla al kucagina bebisini ve bizede hsbersiz birakma
![]()