hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hıımmmm olabilir peki aynı tadı verir mi yani ısıtınca tadı dönüyor mu yoksa taze gibi mi oluyo

olmuş bitmiş vallaaa:46::46::46::46::46:

Annem pismemisi sevmiyo icinin pismedigini soyluyo cok uzun sufuyomus pismesi annemin ysptigi normal gibi biraz disarda tutuyo sonra az sicak suyla kaynstiyo mis:56::56:

canım benim kürtajdan sonra bütün tahlillerim yapıldı. t3, t4 tsh hepsi çok düşük alt sınırda çıktı. 8 aydır tiroid ilacı kullanıyorum en son 2 ay önce endokrine gitdim ortadaydı değerlerim ilaç dengeliyormuş. ama yinede korkuyorum. eğer tiroidle sorunun varsa mutlaka hamile kalmadan ilaca başlaman gerekiyormuş bebeğin gelişimini etkiliyomuş. ihmal etme tatlım mutlaka git ve gerekiyorsa ilaca başla. haberlerini bekliyorum

ikisine de gidicem canım yarın endokrinolojiye cuma da kadın doğuma bakalım görelim mevlam neler eyler neylerse güzel eyler :31:

Ne ki o ,film mi ?? Aktıon mu ?? Ne yapıyorlar o Hotel'de ?? Kız fındıktan sonra o işleremi başladın yoksam :53::53::53:
1994 yilinda ruanda da olan katliami alan o donemde gecen gercek bi olayi anlatiyir.katliam sonunda bi milyon ceset kmis geriye.

Günaydınlarrrrrrrrr herkeze :3::3:::3::3::3:
bugün ireme inat kepenkleri ben açayım dedim :35::35::35::35::35::1::1:
Hahahhah iremi gecmek cok zor anca tatil gunlerinde

:1::1::1::1::1::1::1: olmasydı senden azcık isterdim diyecem ama seninki sana yetmiyoki bi de bana nasıl verceksin:44: buldum iyisi mi biz finduk yiyelim:1: gerçi sen yemesen iyi olur seninki de aşağı vurursa hiiç olmaz:1:

şaşkoozzz:33::33::33::33::33: sen şimdi meryem anasın yaaa ordan çıktı:1::1: bu sendrom daha 8 ay sürecek yerli meryem:1::1:

Ne diyon ya sen :57: önce çarpışmama taktın şimdi aklıma taktın :57: de get :57: sen bi yaprak dolmasını yapmasını öğren öncede öyle gel :1::60: :60: :22: yalahhhh :57: yalah:57:

Anca tatil gunu gecersin beni sen :9::9::9:

ne tatili ya siz neyin tatilinden bahsediyorsunuz :57: burda tatil matil yok pehhh:63::63::63:

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum , çok yorgunum sabaha kadar dayak yemiş gibiyim bide sol tarafım çok kasılıp ağrıyor.
iki gündür de ev süpürülmemiş pfffffff:111: ben uzanmaya gider gacılar:10::10:

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum , çok yorgunum sabaha kadar dayak yemiş gibiyim bide sol tarafım çok kasılıp ağrıyor.

Hmm bu gece bende izliyeyim bakalım vardır dimi pc de herhangi bir sayfada :26:

evet hamileliğinn belirtileri başgöstermeye başlamışşş iyi uykular
film var aratırsın gogol amcaadan

pişşt napıyosunuz bakiiim :34:
vallaha ben bugün gün boyu kocamla gezdim. şimdi evdeyim. yine çıkmayı düşünüyorum:9:
ooooh obsesyon azalmaya başladı galiba:9: boş ver az daha süpürme. kikim yumurtan sol taraftan çatlamış olabilir ve orada corpus luteum denen yapı gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. yani o ağrılar olcek o kadar
bugun gelmeye nıyetı yok kımsenın.........yoruldum ben hayattan.

aaaaaaa nen var kuzu. niye yoruldun bakeem:53::15::15:

vallaha ben bugün gün boyu kocamla gezdim. şimdi evdeyim. yine çıkmayı düşünüyorum:9:

ooooh obsesyon azalmaya başladı galiba:9: boş ver az daha süpürme. kikim yumurtan sol taraftan çatlamış olabilir ve orada corpus luteum denen yapı gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. yani o ağrılar olcek o kadar

aaaaaaa nen var kuzu. niye yoruldun bakeem:53::15::15:

boşverrr sen bugün süper enerji depolamışı hic hızını kesme gezmeye devammmmmm

vuurup kırıp bişeyleri parcalmak istiyorum bağıra bağıra haykırmak istiyorum ama karnımdaki dur diyor.hayatınızı baştan aşağıya ona göre ayarlamak hayatımı ele gecirmesi böyle bişey galiba

Zilli dun gibi kabzo kocana salladigin terlikler :9::9::9: canim bir avazda dogurursun insallah sancidan once insallah acilman olurda kolsylasir isin saglicakla al kucagina bebisini ve bizede hsbersiz birakma :54::54::54:

kikiiiihhhkikihhhhh :) evett terliğin yanısıra ardından 4. kattan attığım soda şişesinide unutmayalım tabeeeeeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
ay bugün kontrolümüz vardı maşallah bizimki tontiş bu haftada gelmio pzt yine gitces artıkın gelmesse getirtces dedi dr amcası çünkü 4 kiloyu aşarsa normal doum şansımı kaybediorum ee o zamanda 41. haftayı beklemenin anlamı yok sezeryana kalırsak fenalardayıssssss oğlum az kilo alsa bu hafta gelse hayırlısıyla inşallah :50:

Back
X