hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bugeeeeee:46: kacak bugeeeemmm:16: ne ara doguma yaklastin yaff hizinada hec yetisilmiyor,,ireeeemmmm bu adama terlikte degil ,bildigin cam sise firlatiydi arkasindan hemde balkondan:60::60: ,,oyle edince hersey hizliya bindi galiba :1::1:

dualarimiz seninle canim ,sag saglim irkegini kucagina alirsin insallah :16::16:

heee kısss şişe attıydım yaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1:

gecmis ne cabuk bitti :53::53::53: kimse pek ugramamis galiba :44::44:

migdem dun gecden beri eksiyo kizlar ,,milletinki bulanir benimkide eksiyoo,,bide her yedigim migdemde kayniyo sanki fokur fokur iyyyyy:120::120::26::26: ben busefer siradisi biseyim :1:

erkek gelio galiba kıs öle doğdu içime birden hayırlısı olsun inşallah... Bizimde oğluşumuzun ismi Ali Uras ...Ali yüce yüksek ulu demek Uras şans mutluluk saadet demek ..Uras Uraz olarakta kullanılıomuş aslı öyleymiş oğuz türkçesi ama bana s daha kolay geldi onu tercih ettim...İsmi gibi şanslı mutlu olsun inşallahhh hayırlısıyla sağlıcakla gelse artıkınn ...hala yüzünüde tam göstermedi utangaç evladım benim hiç anasına çekmemişşşş:1::1::1::1::1:

kikiiiihhhkikihhhhh :) evett terliğin yanısıra ardından 4. kattan attığım soda şişesinide unutmayalım tabeeeeeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
ay bugün kontrolümüz vardı maşallah bizimki tontiş bu haftada gelmio pzt yine gitces artıkın gelmesse getirtces dedi dr amcası çünkü 4 kiloyu aşarsa normal doum şansımı kaybediorum ee o zamanda 41. haftayı beklemenin anlamı yok sezeryana kalırsak fenalardayıssssss oğlum az kilo alsa bu hafta gelse hayırlısıyla inşallah :50:

Ya bende diyorum terlik hatirliyom diye bak terlikte varmis kikiiii , canim saglikla gelsin ali uras bey yerim o pasayi , tatlim hurma son syda yemek kasilmalari arttirip dogumu kolaylastirkyo diye biliyom arastir ama tabi :34::34:

erkek gelio galiba kıs öle doğdu içime birden hayırlısı olsun inşallah... Bizimde oğluşumuzun ismi Ali Uras ...Ali yüce yüksek ulu demek Uras şans mutluluk saadet demek ..Uras Uraz olarakta kullanılıomuş aslı öyleymiş oğuz türkçesi ama bana s daha kolay geldi onu tercih ettim...İsmi gibi şanslı mutlu olsun inşallahhh hayırlısıyla sağlıcakla gelse artıkınn ...hala yüzünüde tam göstermedi utangaç evladım benim hiç anasına çekmemişşşş:1::1::1::1::1:

yerim ben o Ali Uras'ı. aman da utangaçmış. canım allah hayırlısı ile kurtarsın, sağlıcakla kucağına alasın:54:

Günaydın hanımlar yumurta toplaması için gidiyorum. Yoldayım. Dualarinizi eksik etmeyin

rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım , inşallah katileti yumoşların ve güzel haberlerinle döneceksin :16::16::16::16:

günaydın bu arada işçi bayramını bilmeyen kikime inat :9::9::9::9:

Günaydınlarrrrrr herkezeee iremeee inaaattt :63: işçiler bayramı evet burda hiçbir yer kapalı olmuyor . Tr yi bilemiyorum.:63:
en güzeli dün benim bayramımdı çooooookkkk güzel bir doğum günü geçirdim :16: eşimle dışarıda yemek yedik gezdik,güzel hediyeler aldım :16: ohhhh

Günaydınlarrrrrr herkezeee iremeee inaaattt :63: işçiler bayramı evet burda hiçbir yer kapalı olmuyor . Tr yi bilemiyorum.:63:
en güzeli dün benim bayramımdı çooooookkkk güzel bir doğum günü geçirdim :16: eşimle dışarıda yemek yedik gezdik,güzel hediyeler aldım :16: ohhhh

no problemo tatlım bilmemek değil öğrenmemek ayıp , bu sözü hatırlıyon demi tr den :9::9::9:mutlu yıllar hemşom gelecek yaşın daha geniş bir ailede geçecek ha :52::52::52: nasıl gidiyo hamişlik bulandırıyo mu susamın seni valla olumsuz elektrik gönderme herkes bir garip dalarım valla :22::22::22:

İnş canım şehzade anası olmak dileğim benimde , benim içime hep kız doğuyo nedense :1: hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
kız isim çok güzel,çok beğendim ismiyle uzuuuunn sağlıklı seneler yaşasın inşallah .hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Amİn
bugem benim ablamda 4 gün gecikti , stres yapma bugün yarın gelir eli kulağındadır keratanın :1::1:

Son düzenleme:
no problemo tatlım bilmemek değil öğrenmemek ayıp , bu sözü hatırlıyon demi tr den :9::9::9:mutlu yıllar hemşom gelecek yaşın daha geniş bir ailede geçecek ha :52::52::52: nasıl gidiyo hamişlik bulandırıyo mu susamın seni valla olumsuz elektrik gönderme herkes bir garip dalarım valla :22::22::22:

Yok tek hatırladığım söz , açtırma kutuyu söyletme kötüyü :1::63:
Tşk ederim peşpeşe olan güzel dileklerin için :1:
bulantım yok ama miğdem çok kötü ekşiyomu desem yediklerim orda kaynıyor sürekli :1:ve çookk halsizim herdaim.
Kız zilli seni öyle bir elektrikle çarparımkiiii,,,kendini izdivaç programında bulursun valahi:1:57::57:
sen nereye dalıyorsun kime dalacaksın gel gel bekliyom nasıl dalacak görelim :41::41::41::41::41::41::1:

Son düzenleme:
Orkide

ooooh obsesyon azalmaya başladı galiba:9: boş ver az daha süpürme. kikim yumurtan sol taraftan çatlamış olabilir ve orada corpus luteum denen yapı gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. yani o ağrılar olcek o kadar

Canım :44::44::44: bu ne ya :44: hiçbişi anlamadım obsesyon nedir :26:corpus luteum :44: Annan güzel mi :26:
kolay Türkçe'den konuşun benle yaff:50::50:

Son düzenleme:
yok tek hatırladığım söz , açtırma kutuyu söyletme kötüyü :1::63:
Tşk ederim peşpeşe olan güzel dileklerin için :1:
Bulantım yok ama miğdem çok kötü ekşiyomu desem yediklerim orda kaynıyor sürekli :1:ve çookk halsizim herdaim.
Kız zilli seni öyle bir elektrikle çarparımkiiii,,,kendini izdivaç programında bulursun valahi:1:57::57:
Sen nereye dalıyorsun kime dalacaksın gel gel bekliyom nasıl dalacak görelim :41::41::41::41::41::41::1:

başlarsam önce rümüşten başlıycam sıraya seni de sokarım senden korkan sen gibin olsun pehhh :63::63::63:

orkide

ooooh obsesyon azalmaya başladı galiba:9: Boş ver az daha süpürme. Kikim yumurtan sol taraftan çatlamış olabilir ve orada corpus luteum denen yapı gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. Yani o ağrılar olcek o kadar

canım :44::44::44: Bu ne ya :44: Hiçbişi anlamadım obsesyon nedir :26:corpus luteum :44: Annan güzel mi orkidem :53:
Kolay türkçe'den konuşun benle yaff:50::50:

kızım takıntılıyım temizliğe düşkünüm demiyon mu bebeiş azalttı diyo takılma latinceye yükleme bak kasılmalarının nedenini açıklamış işte :9::9::9::9:

başlarsam önce rümüşten başlıycam sıraya seni de sokarım senden korkan sen gibin olsun pehhh :63::63::63:

Ne yapmış rümüşüm he :41::41: nnnndokunamasın nnn o kıza:41: nnnalçakkk ,seni hemşo bilirdim :63::63::60::60:

kızım takıntılıyım temizliğe düşkünüm demiyon mu bebeiş azalttı diyo takılma latinceye yükleme bak kasılmalarının nedenini açıklamış işte :9::9::9::9:

Heee latince ,:44: doğru ilk defa rekor kırdım 2 gün ev süpürmedim:1:ama sol tarafına bişey olmuş dedi o:26: sen eziyet edip cevaplama o gelince yazar :63::63:

Back
X