hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hoşgeldin yaşamım.keyfin nasıl.ayrıntlı ultrason işi ne oldu,bende dün dışarı cıktım cok cabuk yoruloyrum artık 10 dk yürüyrm 5 dk dinleniyorum
canim bu onumuzdeki hafta ici seker yuklemesi icin hastaneye gidecem kotrole...mayis sonunda ozeline gidecez doktorun orada cektirecez oyle dedik...keyfim bir iyi bir kotu yaa cocugun surekli kipirdamasini istiyorum kipirdmayinca panik oluyorum ben offf sinir bir durum...
geldim kizlar :3: yumoslar iyiymis ..cumartesi igne olucam. yasamim sen catlatma ignesiylemi hamis noldun? kacinci denemendi?
canim nen 3 ay kullandim klomeni olmadi benimki...sonra 2 3 ay ara verdim tedaviye tam baslayacaktim ki hamile kalmisim...senin insalllh bu ay olurr canim bebegin gelir insalhh biran once...
yaşamım 2 gündür nefes almakta zorlanıyor gibiyim daha cok nefes almak istiyorum cabuk yoruluyorum sende yaşadınmı bunları.bebiş ağır geliyorsa bundan cabuk yoruloyrsam daha erken değilmi ya kac gramki benim velet
yok tatlim yaa benim oyle bir sorunum olmadi seninki kadar tamam yoruluyorum eskiye nazaran nefes nefese kaliyorum ama cok birseyler yapinca oluyor...demis eksikligi varmiydi sende kan ilaci kullaniyon mu ondan da olabilir...benim kanim iyi cikmasina ragmen verdi doktorum kan ilacini kullaniyorum hergun.ben 20.faftada gittigimde 350gr di canim onun agirligi daha seni etkilemez bence...
bende cok sisiyorum ayakta fazla kalayim ayaklarim davul gibi oluyor son zamanimda ne yapacam hic bilmiyorum canim...
Günaydın hanımlar yumurta toplaması için gidiyorum. Yoldayım. Dualarinizi eksik etmeyin

Kizlar islem bitti. Anestezinin sersemligi var. Eve gidince yazarim

canim benim hadi hayirli olsun...dualarim seninle...sen evde guzel guzel dinlen tatlim..

gunaydin kizlar ..orkidem yumoslarin hayirli olsun.tedavin iyi sonuclanir insallah :nazar:
sağol canım benim:16::16:
Orkide

ooooh obsesyon azalmaya başladı galiba:9: boş ver az daha süpürme. kikim yumurtan sol taraftan çatlamış olabilir ve orada corpus luteum denen yapı gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. yani o ağrılar olcek o kadar

Canım :44::44::44: bu ne ya :44: hiçbişi anlamadım obsesyon nedir :26:corpus luteum :44: Annan güzel mi :26:
kolay Türkçe'den konuşun benle yaff:50::50:
obsesyon takıntı demek. corpus luteumu salla gitsin:60::60:kötü bir şey değil. olması gereken bir şey. ağrı normal yani
Tamam canım :16: kaç yumoş toplandı bari tek onu yaz merak etik yaff:52::52:52:
:nazar::nazar:14 yumoş:52:
canim bu onumuzdeki hafta ici seker yuklemesi icin hastaneye gidecem kotrole...mayis sonunda ozeline gidecez doktorun orada cektirecez oyle dedik...keyfim bir iyi bir kotu yaa cocugun surekli kipirdamasini istiyorum kipirdmayinca panik oluyorum ben offf sinir bir durum...

canim nen 3 ay kullandim klomeni olmadi benimki...sonra 2 3 ay ara verdim tedaviye tam baslayacaktim ki hamile kalmisim...senin insalllh bu ay olurr canim bebegin gelir insalhh biran once...

yok tatlim yaa benim oyle bir sorunum olmadi seninki kadar tamam yoruluyorum eskiye nazaran nefes nefese kaliyorum ama cok birseyler yapinca oluyor...demis eksikligi varmiydi sende kan ilaci kullaniyon mu ondan da olabilir...benim kanim iyi cikmasina ragmen verdi doktorum kan ilacini kullaniyorum hergun.ben 20.faftada gittigimde 350gr di canim onun agirligi daha seni etkilemez bence...
bende cok sisiyorum ayakta fazla kalayim ayaklarim davul gibi oluyor son zamanimda ne yapacam hic bilmiyorum canim...

canim benim hadi hayirli olsun...dualarim seninle...sen evde guzel guzel dinlen tatlim..

Allah razı olsun canım:16:

kızlaaar uzunca bir süre kendime gelemedim. akşama kadar uyudum. karnım ağrıyor. bebişler gelsin de hayırlısı ile ağrısın ne yapalım:16:

Allah bağışlasın seldam uzun ömürler versin kızlarına inşallah :16: bende 2 Nr hep kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı . Sağlıklı olsunlarda ,onları bizlere veren Yüce Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun ,herkeze bu duyguyu tattırır inşallah. âmin

tabiki sağlıklı olsunlarda rabbim ne verirse versin kız erkek fark etmez ama gönül olmayanı istiyo işte:D

kızlaaar uzunca bir süre kendime gelemedim. akşama kadar uyudum. karnım ağrıyor. bebişler gelsin de hayırlısı ile ağrısın ne yapalım:16:
uyyy kıyamam tatlım benim:nazar::nazar::nazar::nazar: kaçıncı gün embriyosu olacak aceba:26:
Ne diyon ya sen :57: önce çarpışmama taktın şimdi aklıma taktın :57: de get :57: sen bi yaprak dolmasını yapmasını öğren öncede öyle gel :1::60: :60: :22: yalahhhh :57: yalah:57:

ne tatili ya siz neyin tatilinden bahsediyorsunuz :57: burda tatil matil yok pehhh:63::63::63:
cazgır kuyruğuna az bastık diye coştun haaa:33::33::33::33: bozma ağzını:20:
uyyy kıyamam ama ben sana sen şimdi hem hamişsin hem bi yaş daha yaşlandınya :1::1: kıyamamkiiikiiikiiii
hem ben sarma yapabiliyorum:34::32::32::32::32:

bugun gelmeye nıyetı yok kımsenın.........yoruldum ben hayattan.
ayyy noldu canım yaaa niye böylee demişsinkiii şimdii
Günaydın hanımlar yumurta toplaması için gidiyorum. Yoldayım. Dualarinizi eksik etmeyin

14 tane çıkmiş:nazar::nazar::nazar: benim güzel tavuğum kuluçkaya boşuna oturmamış:1::1:

ben doktora gittim adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi ayrıca endokrinolojiye git dedi gebelikde 2.5 altında olması gerekiyomuş tsh nın benimki 4.8 onun düşmesi lazım dedi bi de eşin spermiogram yaptırsın dedi öyle işte :31:

ben doktora gittim adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi ayrıca endokrinolojiye git dedi gebelikde 2.5 altında olması gerekiyomuş tsh nın benimki 4.8 onun düşmesi lazım dedi bi de eşin spermiogram yaptırsın dedi öyle işte :31:

şimdi ilaç kullanmaya başlıyon mu peki endokrinolojiden sonra hemen başlayıp gelecek aya hazırsın inşallah , ikinizde bu ay bitirisiniz tahlil işinizi gelecek ay gelsin bebişşş :52::52::52:

şimdi ilaç kullanmaya başlıyon mu peki endokrinolojiden sonra hemen başlayıp gelecek aya hazırsın inşallah , ikinizde bu ay bitirisiniz tahlil işinizi gelecek ay gelsin bebişşş :52::52::52:

aynen canım bu ay tahliller falan öyle geçer ayın 18inde hastalanıcam sonra tedaviye başlıcakmışız öyle dedi zaten tsh de 1 ayda falan düşüyomuş ilaçlarla:52:

oohhh beee süpersin, ben böyle başlama haberleri duyunca çok seviniyorum:16: inşallah senin de güzel haberlerini haziran da alacağız...

yav arkdaşımızın bidenesi 8 yumurtam var dememişmiydi :16: maşallah maşallah.biranöce gelsende azcık ayrıntı versen kactanesi kaliteliymiş kactanesi koncakkmış
günaydın millet :3::3::3::3:
tünaydın dim bende yav :3:

uyyy kıyamam tatlım benim:nazar::nazar::nazar::nazar: kaçıncı gün embriyosu olacak aceba:26:
cazgır kuyruğuna az bastık diye coştun haaa:33::33::33::33: bozma ağzını:20:
uyyy kıyamam ama ben sana sen şimdi hem hamişsin hem bi yaş daha yaşlandınya :1::1: kıyamamkiiikiiikiiii
hem ben sarma yapabiliyorum:34::32::32::32::32:

ayyy noldu canım yaaa niye böylee demişsinkiii şimdii

14 tane çıkmiş:nazar::nazar::nazar: benim güzel tavuğum kuluçkaya boşuna oturmamış:1::1:
ev halleri cemrem..

canım doktorun olumlu şeyler söylemiş inşallah tez zamanda düşücek değerin,yemene icmene dikkat et

hanımlar adetime 6 gün var..dün kan testi yaptırdım 0,23 yani negatif..çevrenizde varmı böyle negatif çıkıpta sonra pozitif olan?

Son düzenleme:
hanımlar adetime 6 gün var..dün kan testi yaptırdım 0,23 yani negatif..çevrenizde varmı böyle negatif çıkıpta sonra pozitif olan?

gecen haziran ayından beri böyle bişeye bi kez denk geldim bi arkdaşıımızın kan testinde negatifti sonra sanırsam yaklaşık 2 hafta sonra hamile oldugunu öğrenmişti.cok nadir olsada olan var.rabbim hayırlısını versin üzmek istemem ama pek değişeceğini sanmıyorum.nezmandır deniyorsnz

gecen haziran ayından beri böyle bişeye bi kez denk geldim bi arkdaşıımızın kan testinde negatifti sonra sanırsam yaklaşık 2 hafta sonra hamile oldugunu öğrenmişti.cok nadir olsada olan var.rabbim hayırlısını versin üzmek istemem ama pek değişeceğini sanmıyorum.nezmandır deniyorsnz

8 nisanda adet oldum..33 günde bir oluyorum yani 10 mayısta olmam lazım..10 mayıstan 14 gün çıkarsak 27 nisanda yumurtlamış olmam lazım 24 ünden 28 ine kadar ilişki oldu..27 sinde gebe kaldıysam 6 gün oldu..kanda çıkmaması normal değil mi?

8 nisanda adet oldum..33 günde bir oluyorum yani 10 mayısta olmam lazım..10 mayıstan 14 gün çıkarsak 27 nisanda yumurtlamış olmam lazım 24 ünden 28 ine kadar ilişki oldu..27 sinde gebe kaldıysam 6 gün oldu..kanda çıkmaması normal değil mi?

kanda cıkar derler hep o yüzden dedim.4 5 gün kalsada bi yükselme olur muş

kanda cıkar derler hep o yüzden dedim.4 5 gün kalsada bi yükselme olur muş

hayırlısı olsun..belki geç döllenmedir ne bilim..ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor..2 kere rüya gördüm ikisininde anlamı gebe kalacağıma işaret ediyor..eğer gerçekten 27 sinde gebe kaldıysam kanda çıkmaması normal..8-10 gün sonra çıkıyor diye biliyorum..inşallah 27 sinde gebe kalmışımdır :(

hayırlısı olsun..belki geç döllenmedir ne bilim..ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor..2 kere rüya gördüm ikisininde anlamı gebe kalacağıma işaret ediyor..eğer gerçekten 27 sinde gebe kaldıysam kanda çıkmaması normal..8-10 gün sonra çıkıyor diye biliyorum..inşallah 27 sinde gebe kalmışımdır :(

inşallah canım rabbim gönlüne göre verir inşallah.keşke bu kadar erken yaptırmasaydın

Back
X