hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hımm boşuna bi bilene sor dememişler, bizim değerlerde direk morfoloji olduğu yazıyordu

ben de maalesef ve bu ara kafayı çok takıyorum, biraz verdim ve orda kaldı:47: endokrine gidecem sonra bi çaresine bakarız, olmuyo böyle ne giysem yakıştıramıyorum:50: ben de 170 im ve kilom da 78 de durdu ne güzel vermeye başlamıştım:14:

kızlaaar kesinlikle diyetisyen öneriyorum. benim eşim de diyet yapıp belli bi kiloya düşüyordu gerisi ölse gelmiyordu. diyetisyene gitti 3 ayda 15 kilo verdi :nazar:

hımm boşuna bi bilene sor dememişler, bizim değerlerde direk morfoloji olduğu yazıyordu

ben de maalesef ve bu ara kafayı çok takıyorum, biraz verdim ve orda kaldı:47: endokrine gidecem sonra bi çaresine bakarız, olmuyo böyle ne giysem yakıştıramıyorum:50: ben de 170 im ve kilom da 78 de durdu ne güzel vermeye başlamıştım:14:
morfoloji de var oo başka bi de kruger diye yazıyo ayrı ayrı yani canım :34:
benim eşim de morfoloji vesilesiyle sigarayı bıraktı. bırakırsa daha da iyi olur morfoloji

hemen söliyim sigarayı bırakırsan düzelirmiş diyim eehehe :60: ay hadi inşallah bencede bıraksınlar zaten canım benimki de bıraksa süper olur :52:

Orkide morfoloji ne oluyo bizimkinde morfoloji %24 eşim şimdiye kadar hiç sigara icmedi bekarkende hiç icmemis....sigara icmemenin faydaları diyebilirmiyiz buna... :)

Orkide morfoloji ne oluyo bizimkinde morfoloji %24 eşim şimdiye kadar hiç sigara icmedi bekarkende hiç icmemis....sigara icmemenin faydaları diyebilirmiyiz buna... :)

morfoloji şekil demek canım. morfolojinin düşük olması döllenmeyi etkiliyor. sizinki mükemmel çıkmış.:nazar:

Orki akupunkturla zayıflamak nasıl sağlıklı ve kalicimi...??? Ben üniversitede büyük eseklik ettim 65 kiloydum fazla gibi geliyodu kilom... Veremiyodumda.... Su zayıflama hapları varya onlardan kullandım kilo verdim önce 57ye kadar düştüm bi süre öyle kaldım ama şimdi fazlasıyla aldım ve mide hastası oldum çıktım o kapsuller yüzünden :(

Hellooo gacılar:3::3::3::3:nasılız bugün , geçmişi okumadım herkezin işi gücü yolunda dimi ??:1:
iyyiz kesin sanırsam galiba :26: sen napıyosun nasıl gidiyo hamişlik :16:
neyse ben biraz daha sabredecem, hazirandan sonra ona ne yapacağımı biliyorum:47:

ben de bi test versin de alıcak boyunun ölçüsünü diyodum inşallah bırakır çok istiyorum sigarayı bırakmasını :31:haziranda mı test vericek canım siz tedavi olmuyo muydunuz sanki:26: daha önce verdi mi test ne çok soru sordum demi :9:

ben iyiyidim ama şimdi sigara konusu açıldı, cinlerim tepeme çıktı:27::27:

neyse size doyum olmaz ama benim kalkmam lazım, biraz balkona çıkayım hava alırım:31::31:

Ben geldim diye ufaktan kaçıyon dimi :57::57: sanki adam sigaraya yeni başlamış tövbe yarabim:57: benimkide çok içiyor :17:bende :17: ben günde 3taneye indirdim şimdi :17:onuda atsam süper olucak :17:

Tşk canım bende iyiyim bütün gün bulantım var ama hafif hafif öyle çıkaracak kadar değil, öncesinde 5 kg aldım şimdide 1 buçuk daha ıyyy ben çok iğrenç bişey oldum şimdiden

Son düzenleme:

Tşk canım bende iyiyim bütün gün bulantım var ama hafif hafif öyle çıkaracak kadar değil, öncesinde 5 kg aldım şimdide 1 buçuk daha ıyyy ben çok iğrenç bişey oldum şimdiden

olsun canım yeterki bebişin ve sen iyi ol kilolar önemli değil o kadar verirsin sonra sıpanın peşinde koştururken :55:

Orki akupunkturla zayıflamak nasıl sağlıklı ve kalicimi...??? Ben üniversitede büyük eseklik ettim 65 kiloydum fazla gibi geliyodu kilom... Veremiyodumda.... Su zayıflama hapları varya onlardan kullandım kilo verdim önce 57ye kadar düştüm bi süre öyle kaldım ama şimdi fazlasıyla aldım ve mide hastası oldum çıktım o kapsuller yüzünden :(
bu konuda pek bilgim yok canım ama kesinlikle diyetisyen öneriyorum
Hellooo gacılar:3::3::3::3:nasılız bugün , geçmişi okumadım herkezin işi gücü yolunda dimi ??:1:
hello gacişko:9:eyiiyiik garii. ikizlerimle domalttık totoşu yatıyoruz:9:
Ben geldim diye ufaktan kaçıyon dimi :57::57: sanki adam sigaraya yeni başlamış tövbe yarabim:57: benimkide çok içiyor :17:bende :17: ben günde 3taneye indirdim şimdi :17:onuda atsam süper olucak :17:

:47::47::47:sen anladın şimdi niye dövdüğümü

Back
X