hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayyy geçmiş olsun, nasıl becerdin sen onu:26:

hayırdır ne olduki, hastaneden mi aradılar, tatlım sen de eminim araştırmışsındır tüpten sonra kabızlık olabiliyormuş sen yemene içmene az dikkat et düzelir, canını sıkma:16:

aynen öyle. oturup rapor yazıyorum:47:pazartesi yapayım diye gitmiştim işe. aman yok sorun biz hallederiz dediler. şimdi istiyorlar:47:

sorma yaaa bizim buralarda da hep onlardan bütün topuklarım yamuk yumuk, çağırmış gibi olmayayım ama bazen aklıma geliyo ayağım burkulacak diye, aslında onu adam akıllı yapsalar aralarında boşluk kalmaz ama işini iyi yapanı bulmak bu devirde zor:50::50:
Izin alıp eve gitsen dinlensen olmaz mı?

öyle işimi etkileyen bir ağrı değil basıyorumda, ağrı var dokununca yada bazı harekette , ya taş mübarek öyle bir açıyla bas ters dönsün resmen ayrı takılıyo kaldırımdan da ben kör farkedemedim ......

günaydınlar................................

günaydın kızlar:3::3::3::3::3:
günaydıınnnn herkeseeee :16::16::16:
kızlar dün ayağımı burktum bugün basıyorum ama azıcık şiş ve ağrısı var , eşim bağlar zedelenmiştir basıyosan incinmiştir dedi ama çok canım sıkıldı ya :14::14::14::14:
geçmiş olsun canım onun için bi krem var sürünce şişliği ve morluğu geçiyo hemen ondan verir doktor bi görün sen dikkat et kendine :16:

$551355_4677868231060_1670200742_n.webp

buda minişimin elbisesi :21:

kız bu çok küçük değil mi ben oyuncaklarıma bu kadar örüyodum ya :9::9::9: Avuç içi kadar doğuyalar yarabbim sen nelere kadirsin , çok tatlı olmuş teyzeside birde pembe ör kızçenize :34:

ewt ya küçük oldu ama kıyamadımda sökmeye artık 3 aya kadar anca giyer teyzesi ona büyüğünüde örer ama pembe değil... :20::20: herşeyini pembe yapıyolar çocuğun benimkiler bari farklı olsun:1::1::1: gri sıyah falan da yapcam daha duurrr :6::6::6::60::60::60::60:

ewt ya küçük oldu ama kıyamadımda sökmeye artık 3 aya kadar anca giyer teyzesi ona büyüğünüde örer ama pembe değil... :20::20: Herşeyini pembe yapıyolar çocuğun benimkiler bari farklı olsun:1::1::1: Gri sıyah falan da yapcam daha duurrr :6::6::6::60::60::60::60:

kız sen adamı öldürürsün temmuzda doğan çocuğa örgü elbise mi giydircen 3 ay :9::9::9:neyse çeyizine koyda bebişlerne giydrsin :1::1::1:

orkidem bende ayni geziniyom kanallarda ..birde bu progestan cok uykumu getirdi.uzandigim yerde uyuyorum.allahtan bugunlerde cekim yok.evdeyim oyle uyuz uyuz .
kizlar komsum aradi az once evinde kuran sohbeti varmis. gel diyor. daha once hic gitmedim.dikkat etmem gereken ozel birsey varmi acaba? :17:
tumet neden pepe izliyonki sen?

kız sen adamı öldürürsün temmuzda doğan çocuğa örgü elbise mi giydircen 3 ay :9::9::9:neyse çeyizine koyda bebişlerne giydrsin :1::1::1:

kız temmuz sonunda doğurcak 29 temmuz gibi:.. sen ona ağustos desen eylülüm 15inden sonra ekimin sonuna kadar bi buçuk ay giydirr işte...:1::1::1::1: ziyan almasın o kadar işledim hergün onu giydirsin :60::60::60::60::60: bak içim gıcıklandı soksemmi acep :44::44::44::44:

orkidem bende ayni geziniyom kanallarda ..birde bu progestan cok uykumu getirdi.uzandigim yerde uyuyorum.allahtan bugunlerde cekim yok.evdeyim oyle uyuz uyuz .
Kizlar komsum aradi az once evinde kuran sohbeti varmis. Gel diyor. Daha once hic gitmedim.dikkat etmem gereken ozel birsey varmi acaba? :17:
Tumet neden pepe izliyonki sen?

kolunu bağaını kapat varsa bir eşarp al yanına git uslu uslu otur :9::9::9: Dua et bolcada :34:

kız temmuz sonunda doğurcak 29 temmuz gibi:.. Sen ona ağustos desen eylülüm 15inden sonra ekimin sonuna kadar bi buçuk ay giydirr işte...:1::1::1::1: Ziyan almasın o kadar işledim hergün onu giydirsin :60::60::60::60::60: Bak içim gıcıklandı soksemmi acep :44::44::44::44:

tam adamına sordun hiç üşenmem sökmeye , ben bilmem ama küçük diyorsan söküver gerçi bana bebek kıyafetleri oldum olsı küçücük geliyo o ördüğüm hırkayı 3 yaşına kadar giyer dediler bana, beceripte ilk yaş için öremedim bir türlü :9::9::9:

kizlar komsum aradi az once evinde kuran sohbeti varmis. gel diyor. daha once hic gitmedim.dikkat etmem gereken ozel birsey varmi acaba? :17:
tumet neden pepe izliyonki sen?

karsı komsunn kızına bakıom canım ben twde ve pcde sürekli pepe açtırıyo bide 'otu tuva wakba şende bak' (tercümesi: otur tuba abla sende bak) diyo :1::1::1: çok tatlı ama pepeye aşık :1::1::1: bak resmini yükliyim size çok şirin adıda Belis :16::16::16::16:

$Fotoğraf0621.webp $VIDEO0051_0000009462.webp $IMAG1030.webp

tam adamına sordun hiç üşenmem sökmeye , ben bilmem ama küçük diyorsan söküver gerçi bana bebek kıyafetleri oldum olsı küçücük geliyo o ördüğüm hırkayı 3 yaşına kadar giyer dediler bana, beceripte ilk yaş için öremedim bir türlü :9::9::9:

bende tam tersi küçücük küçücük örüyom :50: komşumun çocuğunada elbise ördüm küçük olmuş 2-3 kere anca giydirebildi :1::1::1:
sanırım sabırsızlığımdan çabuk bitsin diye küçük örüyom:60::60::60::60::60:

Back
X