Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızkardeşimin yavru kedisi hasta olmuş veteriner aclıktan demiş.pembe bi ilac vermiş sütle suyu karıştırıp 2 saatte bi icir demiş. cok üzüldüm ya inşallah bişey olmaz zor nefes alıp verirmiş
tabi stres adet gününü değiştirebilir şahsen ben 34 güne kadar çıkmıştım azalada biliyo artada biliyo süre , neyse sıkma canını hiç , bu arada ben marketten almıştım arı sütü bal polen diye sanada faydası olur kocişin kullanırken sende kendin onu kullanbilirsin ben hamile kalmadan kullanmıştım ama ben düzenli kullanmayı beceremiyorum pek öyle şeyleri bazen kaçırdım ama oda yumurtlamanı düzene sokuyo![]()
Cemre canım zevk burda bile devreye giriyo demekki herşeyin küçüğü sevilmiyoBende sus pus çocuğu sevmem böyle bilmiş olacak bence
![]()
Bi test yaptiriverydin kiz arkadasina.ayy bende merak ettim simdiburda bulamamda gözlüğümü değiştirmek için merkeze gitcem orda bulabilirim bunları :) karı koca bu ay iyi beslenek önümüzdeki ay hamileyim diyim artık yaaa![]()
bu arada bugün bi arkadaşım geldi 3 aylık bebeği war yeni doğum yaptı ve günü geçmiş baya hamile olduğundan şüpeleniyo belirtiler falanda warmış... bide sezeryanla doğurmuştu hamileysem aldırammda napcam ben diyodu...onunkide ayrı bi dert :26::26:
bizim apartmandada var böyle bi bilmiş kız çocuğu daha 4ü yeni bitirdi 5ten gün alıyo... babası istediğini yapmadığı zaman baban bak beni iyi dinle dediğimi yap çünkü beni mutlu etmek sorumluluk ister diyo...çok acayip lafları var bazen azım açık onu izliyom resmen büyümüşte küçülmüş eşek sıpası
![]()
sende gideydin sporaa niye tek bırakıyon kocanıbenimki spora gitti ben de evde
kalkıp birazdan çay koyim bariiii kaç akşamdır içmiyorduk çok arıyorum
![]()
Kizlar kardesimin yavru kedisi olmus![]()
sende gideydin sporaa niye tek bırakıyon kocanı
bittiorkideeeeeeeee naptın raporların bitti mi
gerçekten mii tüühhh... ayyy çook ağlayasım var zaten zor tutuyorum kendimi, bana bugün ne oldu bilmiyorum![]()
bitti
ne oldu canııım:44:
hoşgeldin canım, bebişin uyuyor anlaşılan
hosbulduk canım.sakın bır bebeb cok sukur ama bugun huysuz.beraber yazıyoruz.dıgerıde ortalıga dagıtıyor.
Sen nasılsın.bıraz gergınsın qalıba.kendını uzme hıc bır sey ıcın her sey guzel olacak![]()