hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

meltemmm sen hani doğum yapanların yanına gidiyon ya fotograf icin.hic normal doğum yapanlarınkini cektin mi azcık merak etimde

yok canim ..dogum sancilarinin baslangicini cekebiliyorum sadece. dogumhaneye normal dogumda almiyor burdaki doktorlar. bir sorun olabilir diye ..zaten normal dogumlar hep surpriz oluyo bana. bugun mesela sancilari sabah baslamis .bana 12de haber verdiler.:1:
isin guzel tarafi dogumlarina gittigim doktor genellikle benim jinekolog oluyor. adam her seferinde senide ben cekicem diyo :9:

şimdi oldu eferimmm:54::54:

inşallah tatlım benim:16::16: sen böyle güzel dualar edersin de biz sana etmez miyiz, inşallah yanlışlıkla hamile kalmışsındır da:1::1: tahlillere gerek kalmaz:8::8::8::8: teyzemin başına gelmişi böyle birşey, yıllarca beklemişti, sonra tüpe giderken doktor madem adet olmadın gel bi bakalım ne var diye, sonra bi bakmış bebişin kesesi:16::16::16: o bebek şimdi kazık kadar oldu:1:

oyy şu hafta geçceydi de bizimkilerden güzel haberler alsak, sayılı gün n...h çapuk geçer:1::1:

pınkugar doktora bebek var mı dıye gıdıcek

ayyy popolarini yerim onlarin ben :52:

ye valla :1: ısmlerı ne bılyon mu beyazlı olanın adı elabaşı :1:diğer ıkız gıbı daha net ayıramıyoz o yuzden ıkızler :1: dıgerınınkının adı uslu anasının dıbınden ayırılmıyor :1:artık ayrı ayrı yatıyorlar akşamları birleşiyorlar ikizlerden biri gün icinde yanımda uyumassa rahat edemiyor :1: yiycem onlar yiycemmmmmmmmmmm ham yapcam

cemrem ben de listenin hep disindaydim .bekliyoz bakalim nolcak :23:

rumeysa merak ettim. supurge calistirdiginda yavrular ne tepki veriyor? benimkiler evden kaciyor :9:
:31::31::31::31: nolcaz biz böyleeeeee, gerçi senin bi hafta kaldı:8::8:
pınkugar doktora bebek var mı dıye gıdıcek

:53::53: aaa unutmuşum, ben bazen karıştırıyorum:17::17::17::17::17:
geçenlerde aşılama yapan bi arkadaşımız da vardı, ama bi daha gelmedi,, oldu mu aşılaması aceba:26:

inşallah canım inşallah.ne yapmaya gitcen yarın doktora hormonlara falan mı baktırcan

çocuk için gidicem canm tedviye başlıcam bakalım ne yapcaklar bilmorumki hormonlara baktırm smir testi falan hepsni yaptırdm eşimde yaptırdı heralde bu sefer rahim filmi isticek gibi gelyo bana ama ne istersen istesin acısına katlancam bebek için katlanca çarem yok inş vardır bi çaresi klomen falan verir belki bilmyomki görcem yarın işte

geçenlerde aşılama yapan bi arkadaşımız da vardı, ama bi daha gelmedi,, oldu mu aşılaması aceba:26:

yokyok ben yanlış kelime kullandım şöyle anlatayım sen anlattın ya doktora gidince hamile oldgunu öğrenen yakının varmış.bende pinksugarın ne icin doktra gidiceğini bilimyordum sen cevap yazınca ona biliyorsun sandım ben onu sormak istedim yani.

şimdi oldu eferimmm:54::54:

inşallah tatlım benim:16::16: sen böyle güzel dualar edersin de biz sana etmez miyiz, inşallah yanlışlıkla hamile kalmışsındır da:1::1: tahlillere gerek kalmaz:8::8::8::8: teyzemin başına gelmişi böyle birşey, yıllarca beklemişti, sonra tüpe giderken doktor madem adet olmadın gel bi bakalım ne var diye, sonra bi bakmış bebişin kesesi:16::16::16: o bebek şimdi kazık kadar oldu:1:

oyy şu hafta geçceydi de bizimkilerden güzel haberler alsak, sayılı gün n...h çapuk geçer:1::1:

ağzın bal yesin kız ne kadr iyi niyetlisn saol ya moral verdin bana canm bnm

yok cnm bnm ben doktora bebek varmı diye gitmicemki olsun diye uğraşıp duryom işte çare aramak için gdyom

yok cnm bnm ben doktora bebek varmı diye gitmicemki olsun diye uğraşıp duryom işte çare aramak için gdyom
aman canım ihmal etme git doktoruna eşi gitmeyen arkdaşımız sen miydin benim hafıza biraz zayıf kusura bakma

mrb... sohbetinizin içine dalmak gibi olacak ama çok uzun zamandır mı bebek için uğraştınız?

nedemek şekerim gel yeterki sohbetimizin içine dal ne olcak ki :71: evet canım bebek icin ugraşan arkdaşlarımız var ugraşıp güzel sonuc alanlarımızda var sen hangisindensn bakalım :71:

yokyok ben yanlış kelime kullandım şöyle anlatayım sen anlattın ya doktora gidince hamile oldgunu öğrenen yakının varmış.bende pinksugarın ne icin doktra gidiceğini bilimyordum sen cevap yazınca ona biliyorsun sandım ben onu sormak istedim yani.
olsun kız ağzımızı hayırlı açtık neticede:34:

ağzın bal yesin kız ne kadr iyi niyetlisn saol ya moral verdin bana canm bnm

tatlım benim Allah söyletti diyorum:16: az önce bi topikteydim, umudumuz bitmeyecek, biz de anne olacağız diye, gerçekten de umutla beklemişler ve bi çoğu anne olmuş, çok sevindim. birden dertleştşğimiz o dönemler geldi aklıma ve bebiş kısmet olmuş çoğuna:16: biz de öyle olacağız inanıyorum, bak bizim topik bile çoğu hamile kaldı:21::21:

nedemek şekerim gel yeterki sohbetimizin içine dal ne olcak ki :71: evet canım bebek icin ugraşan arkdaşlarımız var ugraşıp güzel sonuc alanlarımızda var sen hangisindensn bakalım :71:
hangisindenim? valla şöyle diyeyim bir sene önce bebek düşünüp denemeden bi dr. gidip bi sorun var mı smear testi filan yaptırayım diye gittim. gittiğime pişman oldum... pko çıktı halbuki 28 günlük düzenli periyotları olan biri olarak... pkoya rağmen çok yumurtladığım ortaya çıktı bide süt hormonlarım çok çalışıyormuş. hiç siz deneyin bi 6 ay olmazsa bakarız çaresine denmedi. direkt horman ilaçları filan ki 7 sağlam yumurta varken aşılama önerildi tabi biz istemedik...tedaviyi olduğu gibi bıraktım dr bıraktım ilaçları bıraktım meslek gereği doğum belli bir zaman denk gelsin istiyoruz ilk kez bi gecikme yaşadım ocak ayında hamilelik olması imkansızdı horman testleri yapıldı herşey o kadar normal çıktı ki. bu ay ilk kez bebek denemeye karar verdik. 28. günde test yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı olmasada gözüktü. şuan 31. gündeyim grip için bugün dr gittim. gebelikten şüphelendiğimi söyleyince kan testi yaptılar yarın sonucu öğreneceğiz bakalım...

hangisindenim? valla şöyle diyeyim bir sene önce bebek düşünüp denemeden bi dr. gidip bi sorun var mı smear testi filan yaptırayım diye gittim. gittiğime pişman oldum... pko çıktı halbuki 28 günlük düzenli periyotları olan biri olarak... pkoya rağmen çok yumurtladığım ortaya çıktı bide süt hormonlarım çok çalışıyormuş. hiç siz deneyin bi 6 ay olmazsa bakarız çaresine denmedi. direkt horman ilaçları filan ki 7 sağlam yumurta varken aşılama önerildi tabi biz istemedik...tedaviyi olduğu gibi bıraktım dr bıraktım ilaçları bıraktım meslek gereği doğum belli bir zaman denk gelsin istiyoruz ilk kez bi gecikme yaşadım ocak ayında hamilelik olması imkansızdı horman testleri yapıldı herşey o kadar normal çıktı ki. bu ay ilk kez bebek denemeye karar verdik. 28. günde test yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı olmasada gözüktü. şuan 31. gündeyim grip için bugün dr gittim. gebelikten şüphelendiğimi söyleyince kan testi yaptılar yarın sonucu öğreneceğiz bakalım...

pkoya ragmen yumurtlyan ılk kez duydum.sut hormonlarım benımde yuksektı doktenix dıye bı ılaac kullannca dusmustu.yarın sonucunu alıncada bıze haber vermeyı unutma oldumu ınşallahhh guzel haberlerle gelırsın

pkoya ragmen yumurtlyan ılk kez duydum.sut hormonlarım benımde yuksektı doktenix dıye bı ılaac kullannca dusmustu.yarın sonucunu alıncada bıze haber vermeyı unutma oldumu ınşallahhh guzel haberlerle gelırsın

o ilacı bende kullandım pazartesi perşembe yarımşar almıştım... allah isteyen herkese nasip eder inşallah. yarın inşallah güzel bir haber alırım ve sizlerle paylaşırım...

hangisindenim? valla şöyle diyeyim bir sene önce bebek düşünüp denemeden bi dr. gidip bi sorun var mı smear testi filan yaptırayım diye gittim. gittiğime pişman oldum... pko çıktı halbuki 28 meslek gereği doğum belli bir zaman denk gelsin istiyoruz ilk kez bi gecikme yaşadım ocak ayında hamilelik olması imkansızdı horman testleri yapıldı herşey o kadar normal çıktı ki. bu ay ilk kez bebek denemeye karar verdik. 28. günde test yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı olmasada gözüktü. şuan 31. gündeyim grip için bugün dr gittim. gebelikten şüphelendiğimi söyleyince kan testi yaptılar yarın sonucu öğreneceğiz bakalım...

canim gebeligin ilk belietilerinden biri de bazen kendini grip gibi hissetmekmis ..insallah :34:

Back
X