hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canim gebeligin ilk belietilerinden biri de bazen kendini grip gibi hissetmekmis ..insallah :34:
Benim ağrı eşiğim biraz düşük yumurtamın çatladığını her ay olmasa da anlayabiliyorum. bu ay okuduğum belirtilerden çoğu gerçekleşti gibiydi. psikolojik olabilir diye düşündüm ama gribi gerçekten oldum...

kuruıncır sut hormonunu ykseltıyomus yıyormusn bılmıyorum ama aklında bulunsn

kuruinciri seviyorum ama çok tüketmiyorum çünkü alerjim var ona karşı...

pkoya ragmen yumurtlyan ılk kez duydum.sut hormonlarım benımde yuksektı doktenix dıye bı ılaac kullannca dusmustu.yarın sonucunu alıncada bıze haber vermeyı unutma oldumu ınşallahhh guzel haberlerle gelırsın

şaşırma kıız olabiliyor. doktorun teki de bana pko var demişti, yumurta kontrolünde yumurtladığımı görünce suratını görecektin kadının:1: bilmden etmeden herkese pko diyorlar ve sonra pko dedikleri hamile kalıyo...

haydi ben kaçtım kocişim yolda hazırlanayım azcık:12::12::12:

bat tarihin yaklaştı ya ondan kötü hissediyor olabilirsin.bu ay adet olman biryerde iyi olucak niye dersen troid meselesi yüzünden,
aynen canım 2-4 gün sonra olurum önümüze bakıcaz artık adetin 3. günü takibe başlanıcak her şey hazır endokrine gittim ilaca başladık eşim de spermiogram yaptırdı hazırız yani :18::49:
adı ne ilacının.

dım dım dıma dımmm dımmmm kaldı 4 günnnn :119:
50 mg. eutryrox canım topiklere baktım da ilacı almaya başlayanlar daha kutu bitmeden gebe kalmışlar inşallah benim de öyle olur 50 tablet var içinde :23:
listenin dışında sap gibi kalmışım:1::1::1::1::1: bekleee durrr peehhh:19: dallara kiraz gelsin
ahaha ben daha listede bile yokum kıızzz arada derede geziyorum öyle :60::60:

yani okudum okudum bitiremedim cooooooooooooooooooooooooooook guzel bu topik benide araniza alarmisiz bende hamile kalmaya ugrasanlardan biriyim :49:

yani okudum okudum bitiremedim cooooooooooooooooooooooooooook guzel bu topik benide araniza alarmisiz bende hamile kalmaya ugrasanlardan biriyim :49:

alırız tabii :16:bizim kapımız herkese açık hoşgeldin canım :16:ne zamandır hamile kalmaya uğraşıyosun :26:

alırız tabii :16:bizim kapımız herkese açık hoşgeldin canım :16:ne zamandır hamile kalmaya uğraşıyosun :26:

canim cevaplandirdigin icin cok sagol :16: bir yildir evlendiyimizden beri istiyoruz olmuyor 2-3ay bundan once prolaktinin yuksek dediler ondan olmuyor onuda saldik simdi normal tik yok sogan kuru yaptim gecen ay yumurta takibi yaptim yine tik yok bu ayda hiiiic birsey yapmadim beklemedeyim 27batim insallah olmaz da bu topik ugurlu olur hamis kalirim :49:

ben azeriyim yanlislikla neyise sef yazsam simdiden ozur dilerim :16:
bizim irem var merak etme sen canım seni tercüme eder tercüme etmede üstüüne yoktur zillinin kiikiki :60:
canim cevaplandirdigin icin cok sagol :16: bir yildir evlendiyimizden beri istiyoruz olmuyor 2-3ay bundan once prolaktinin yuksek dediler ondan olmuyor onuda saldik simdi normal tik yok sogan kuru yaptim gecen ay yumurta takibi yaptim yine tik yok bu ayda hiiiic birsey yapmadim beklemedeyim 27batim insallah olmaz da bu topik ugurlu olur hamis kalirim :49:

prolaktin endokrinle alakalı galiba süt hormonu demi düşürebildiniz mi o değeri peki inşallah gelmez kırmızılar da hamişlik haberini verirsin bize tatlım :23:

bizim irem var merak etme sen canım seni tercüme eder tercüme etmede üstüüne yoktur zillinin kiikiki :60:

prolaktin endokrinle alakalı galiba süt hormonu demi düşürebildiniz mi o değeri peki inşallah gelmez kırmızılar da hamişlik haberini verirsin bize tatlım :23:

evet canim sut hormonu dusmus cokta yuksek diyildi zaten dusdu dediler en son doktora gitdim hicbirseyin yok dediler nebiliyim iste hersey Allahtan bekliyorum bu ay pek umudum yok da :19: yinede gozum yollarda :119: gelen ay yine kur yapicam yumurta takibi filan yapmayi dusunuyorum olmassa birde ne iyi sizde birseyler onerin insallah hepimiz hamis kalirizda hicbirseye ihtiyacimiz kalmaz :49:

evet canim sut hormonu dusmus cokta yuksek diyildi zaten dusdu dediler en son doktora gitdim hicbirseyin yok dediler nebiliyim iste hersey Allahtan bekliyorum bu ay pek umudum yok da :19: yinede gozum yollarda :119: gelen ay yine kur yapicam yumurta takibi filan yapmayi dusunuyorum olmassa birde ne iyi sizde birseyler onerin insallah hepimiz hamis kalirizda hicbirseye ihtiyacimiz kalmaz :49:

bizde bi kaç kişi silkeletip hamile kaldı silkeletme topiğine bi göz at istersen canım bende işe yaramadı ama benim sorunum başkaymış tsh yüksek benim de onu düşürmeye çalışıyoruz :18:

aynen canım 2-4 gün sonra olurum önümüze bakıcaz artık adetin 3. günü takibe başlanıcak her şey hazır endokrine gittim ilaca başladık eşim de spermiogram yaptırdı hazırız yani :18::49:

50 mg. eutryrox canım topiklere baktım da ilacı almaya başlayanlar daha kutu bitmeden gebe kalmışlar inşallah benim de öyle olur 50 tablet var içinde :23:

ahaha ben daha listede bile yokum kıızzz arada derede geziyorum öyle :60::60:
inşallah canım sorununu biliyoruz ee tedaviside var biz gerekeni yapar geriside takdiri ilahı artık.inşallah yeni ay yeni umud

hoşgeldiniz sefa geldinz :71: sizin prolaktin harici sorununuz varmıydı.yumurta takibini ne ile yapıyıordunuz :1: azcık sorgular giibi oldu ama idare etcen artıkın...

Nazlima hosgeldin hani senin bebis cinsiyeti goztermedi ya alisverisini nasil yaptin renk olaraktan yani

hosbulduk canikom.nasilsin minnosun nasil.cinsyt,gostermedimi oda:9::9::9:beyaz yesil sari qri.renglerden aldim.acil ihtiyaclari.cogunuda kizim dogdukdan sonra aldim:34::34:

hosbulduk canikom.nasilsin minnosun nasil.cinsyt,gostermedimi oda:9::9::9:beyaz yesil sari qri.renglerden aldim.acil ihtiyaclari.cogunuda kizim dogdukdan sonra aldim:34::34:

Anladim.biz iyiyz sekerim.tekmuk yiyip duruyom.karnimi acip izledim bugun 3 bi yedim az sonra bi 3 telkme daha yedim.cuma gidicem doktora ayrintili olucam insallh.iki doktora kesin degil ama kiz dediler

Tekrar selam

Misafirler gitti çok şükür ,yoruldum baya ,kendimi yatağa attım hemen ohhhh
Kızlar bugün 2ci adet dönemime denk gelen gün ve adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ,sordum soruşturdum ,ilk iki üç ay olurmuş o dönemde ,sonra geçermiş :26:

Bugün doktora içimde kalan sorularımıda sordum :1: neden bukadar erkenden şiştim?? Çünkü 2ci gebelik ve sonrakiler rahim daha önceden açıldığı için ,çabuk büyürmüş normalmiş ,ilk gebeliklerde 4ayında beli olurken 2cide 2aylık bile beli olabilirmiş ,nahhhhh irem bu sanaaaa ,bidahakine havan civan olmicak :1::1:kikiki

Saç boyaya bilirmiyim beyazlarım çok ?? Çok sık olmama şartıyla mesala 3-4 ay arayla daha iyi boyabilirsin .mutsuz bir anne olarak dolaşmaktansa mutlu bir anne olarak gez dedi :1: kimyasal madeler başka şeylerdede vardır dedi

Anladim.biz iyiyz sekerim.tekmuk yiyip duruyom.karnimi acip izledim bugun 3 bi yedim az sonra bi 3 telkme daha yedim.cuma gidicem doktora ayrintili olucam insallh.iki doktora kesin degil ama kiz dediler

yerim ben o tekme atan ayaklari.teyzesinin kuzusu o:16::16::16::16:kizlarima arkadasmi geliyor.:16::16:hayirla gelsin dunyaya:16::16:

Tekrar selam

Misafirler gitti çok şükür ,yoruldum baya ,kendimi yatağa attım hemen ohhhh
Kızlar bugün 2ci adet dönemime denk gelen gün ve adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ,sordum soruşturdum ,ilk iki üç ay olurmuş o dönemde ,sonra geçermiş :26:

Bugün doktora içimde kalan sorularımıda sordum :1: neden bukadar erkenden şiştim?? Çünkü 2ci gebelik ve sonrakiler rahim daha önceden açıldığı için ,çabuk büyürmüş normalmiş ,ilk gebeliklerde 4ayında beli olurken 2cide 2aylık bile beli olabilirmiş ,nahhhhh irem bu sanaaaa ,bidahakine havan civan olmicak :1::1:kikiki

Saç boyaya bilirmiyim beyazlarım çok ?? Çok sık olmama şartıyla mesala 3-4 ay arayla daha iyi boyabilirsin .mutsuz bir anne olarak dolaşmaktansa mutlu bir anne olarak gez dedi :1: kimyasal madeler başka şeylerdede vardır dedi

Hosgeldinn kikimm.sorularini sordun rahatladin yani.saclarini boyatcan madem bitkisel boyalardan boya madem biraz daha kimyasalden uzak.bende cokkk yoruldummm.alt tarafi banyo vc makinanin oldugu kucuk odayi temizledimmm.

Back
X