hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sen son adete göre gününü belirle 2 hafta öncesinden beklemeye başla :9::9::9::9::9:

Öyle yapmalı artık ,benim kız erken geldi ,Buda gelebilir sonuçta yani dimi :44:

şükür iyiyim ben 10 gününm kaldı :52::52::52::52:ama geçmiyo bu günlerrrr :31::31::31:

Biz gün saymakla ömrümüzü tüketiyoruzda işte haberimiz yok :50: ben 4 hafta sayacam anam benim daha çok :111::111:

yok kız nerdeeee, beni yormuyo bile gözümden anlar napcanııı :60::60::60: bebişide o kıvamda yetiştircem gözümden anlıycak :9::9::9:

:60::60::60: :53: bebişide kendine benzetcek Allah iyiliğini versin :53::60::60:

Son düzenleme:
Kız tu-met ve diğerleri demişim ya ,işte o diğeri sendin :1:kiki unuturmuyum hiç cici annemizi :16: canım benim ,nasılsın ,tombişşş bebik ne yapıyor :16::16:

digerleri hih:63::63::63::63::63::9::9::9::9:nasilsin bebis nasil.doktor.her sefer bakmiyormu.usg.le:26::26:benimki uslu mashallah.ara da bir qazi oluyor o kadar.:23::23:

aaman bol sıvı tüketmeyi unutma bebeğin suyu icinde cok önemliymiş.ben cuma günü gitmeyi planlıyorum bebeğimi özledim ama göremiycem sadece resmini vercekler bana özelde iyi oluyordu karşında ekranda izliyordum oy oyy.yesus kim kiz

Yesuuuuss crıstussss :60::60: .hz.isa .canım :60::60::60::60: 24aralık o gece sokaklar boş herkez evinde hindi pişirir bol çeşit yemekler akrabalarla felan bir arada sonra çam ağacının etrafında dönerler işte ,onların çok önemli dini bayramları

bir kiki yi tercüme etmediğim kalmıştı , hz. isa demek istiyo :9::9::9::9:

Allah bilir onu nasıl tercüme eder :26: et bi bakalım :44: marak ettim :1:

digerleri hih:63::63::63::63::63::9::9::9::9:nasilsin bebis nasil.doktor.her sefer bakmiyormu.usg.le:26::26:benimki uslu mashallah.ara da bir qazi oluyor o kadar.:23::23:

Yok canım burda toplam 3 sefer usg yapılıyor ,bir 3 aylık ,5 aylık ve 8 aylık sanırım okadar ,1 ay daha beklemeliyim :111:
Ama bana bir kıyak çekip 7 haftalık baktılar:34::34: çookk tatlıydı fındığım:16:

Uyyyyy :16: yerim ben onun usluluğunuuu :16: kızlar zaten akılı ve uslular ya ,zor erkeklerdir genelde onları büyütmek çok zor bence ,neyse onu oğlu olacaklar düşünsün :1::1::60:
Sen emziriyorsan ,gaz yapabilecek yiyecekleri tüketmemeye çalış

Yok canım burda toplam 3 sefer usg yapılıyor ,bir 3 aylık ,5 aylık ve 8 aylık sanırım okadar ,1 ay daha beklemeliyim :111:
Ama bana bir kıyak çekip 7 haftalık baktılar:34::34: çookk tatlıydı fındığım:16:

Uyyyyy :16: yerim ben onun usluluğunuuu :16: kızlar zaten akılı ve uslular ya ,zor erkeklerdir genelde onları büyütmek çok zor bence ,neyse onu oğlu olacaklar düşünsün :1::1::60:
Sen emziriyorsan ,gaz yapabilecek yiyecekleri tüketmemeye çalış

oooooo cok azmis yav:2::2:aslindada burdada fazla sokmuyorlar.ama ben sorunlu vukaat oldugum icin en az 9 kere girdim:1::1::1:ablasi simdi nasil heyecanla bekliyordur o findigi simdi.:16::16:
emziriyorum ama sutum fazla yok mama veriyorum yemiyor istemiyor,illa meme yiycem diyor:9::9::9::9:bos bile olsa ona yetiyor.malesef istahsiz.buyuk kiz cadi cikti bu hanim ha:9:nimcik uslu olacak simdiden belli:30::30::30:

aman canım ihmal etme git doktoruna eşi gitmeyen arkdaşımız sen miydin benim hafıza biraz zayıf kusura bakma

nedemek şekerim gel yeterki sohbetimizin içine dal ne olcak ki :71: evet canım bebek icin ugraşan arkdaşlarımız var ugraşıp güzel sonuc alanlarımızda var sen hangisindensn bakalım :71:

yok tatlm bnm kocam gittydi

Hosgeldinn kikimm.sorularini sordun rahatladin yani.saclarini boyatcan madem bitkisel boyalardan boya madem biraz daha kimyasalden uzak.bende cokkk yoruldummm.alt tarafi banyo vc makinanin oldugu kucuk odayi temizledimmm.

Ne oluyo leyynnn:111::111: en son sana cevap yazmaya çalışırken sayfadan atıldım bakım onarım felan varmışmış bizmi kirletik şimdi:1:

He rümüşüm:16: sorularımı sordum rahatladım:1:bende bitkisel düşünüyorum zaten ve 3aylık olmayı beklicem öyle daha rahat edecek sanırım :44: hem tatil vaktide dolmuş olur :34:

Kız o aylardan sonra yorgunluk artar zaten heleki son aylarda ,dinlene dinlene yapmalısın o tür işleri öyle birden yüklenme :20:

:1:Bazen herkezi birbirine karıştırabiliyoruz :1::1:hamişliktenmiki :44::1:
Ben 2yıl doldurdum hemen hemen ,inş sizler fazla beklemeden kavuşursunuz bebişlerinize:16:
Sende pco mu vardı:26: tuturabildimi ben :26::1:sorunun neydi canım :26:

oda yok tatlm cnm bnm ya .) ne var onud bilmyorumki hiçbişi yoktu en son ama tabiki 6 geçiverdi üstünden inş yine bi sorun yoktur yarın belli olcak bakem ne diycek dokturcuk inş üzmez beni

bizde bi kaç kişi silkeletip hamile kaldı silkeletme topiğine bi göz at istersen canım bende işe yaramadı ama benim sorunum başkaymış tsh yüksek benim de onu düşürmeye çalışıyoruz :18:

bir kez yapmisdim gecen ay oda kendime guldum :1: sonra hic yapmadim canim.. tsh ne?:26: Allah sifalar versin canim iste olmayinca sorunlar cikiyo kendiliyinden :44:

inşallah canım sorununu biliyoruz ee tedaviside var biz gerekeni yapar geriside takdiri ilahı artık.inşallah yeni ay yeni umud

hoşgeldiniz sefa geldinz :71: sizin prolaktin harici sorununuz varmıydı.yumurta takibini ne ile yapıyıordunuz :1: azcık sorgular giibi oldu ama idare etcen artıkın...[/QUOTE

sagol canim hosbulduk :16: yumurta takibi derken ovi testleri kulandim basqa sorunum yok sadece prolaktinim yukselmisdi oda dustu cok sukur... aslinda sormaniza seviniyorum cunki herkesden bir yeni seyler oyrenmek istiyorum iste bebissiz olmuyo dayanmak cok zor Allahin izniylede carcabuk olsun istiyorum :49:

evet canim sut hormonu dusmus cokta yuksek diyildi zaten dusdu dediler en son doktora gitdim hicbirseyin yok dediler nebiliyim iste hersey Allahtan bekliyorum bu ay pek umudum yok da :19: yinede gozum yollarda :119: gelen ay yine kur yapicam yumurta takibi filan yapmayi dusunuyorum olmassa birde ne iyi sizde birseyler onerin insallah hepimiz hamis kalirizda hicbirseye ihtiyacimiz kalmaz :49:

inşallah yakında kavuşursun bebişine öncelikle , birde şuan sen ve eşinde görünen bir sıkıntı yoksa ovu testleriyle beraber ateş ölçme yöntemini kullan doğru günü kaçırman olanıksızlaşır :34: işi yaptıktan sonra da dikince bacakları salla azıcık silkelen özeti :9::9::9::9:

Tekrar selam

Misafirler gitti çok şükür ,yoruldum baya ,kendimi yatağa attım hemen ohhhh
Kızlar bugün 2ci adet dönemime denk gelen gün ve adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ,sordum soruşturdum ,ilk iki üç ay olurmuş o dönemde ,sonra geçermiş :26:

Bugün doktora içimde kalan sorularımıda sordum :1: neden bukadar erkenden şiştim?? Çünkü 2ci gebelik ve sonrakiler rahim daha önceden açıldığı için ,çabuk büyürmüş normalmiş ,ilk gebeliklerde 4ayında beli olurken 2cide 2aylık bile beli olabilirmiş ,nahhhhh irem bu sanaaaa ,bidahakine havan civan olmicak :1::1:kikiki

Saç boyaya bilirmiyim beyazlarım çok ?? Çok sık olmama şartıyla mesala 3-4 ay arayla daha iyi boyabilirsin .mutsuz bir anne olarak dolaşmaktansa mutlu bir anne olarak gez dedi :1: kimyasal madeler başka şeylerdede vardır dedi

benim ilk bebiş ama 4. ay da falan belli olmadı farkındaysan ben 10. haftamdan beri çıkıntılıyım kuzu :9::9::9::9: ama ben sen gibi rahatsız olmuyom çıkıntımdan tipini yeim ben o çıkıntımın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:60::60::60: :53: bebişide kendine benzetcek Allah iyiliğini versin :53::60::60:

bebişi kendime benzetmeycem babasına benzetcem :60::60::60:

inşallah canım sorununu biliyoruz ee tedaviside var biz gerekeni yapar geriside takdiri ilahı artık.inşallah yeni ay yeni umud

hoşgeldiniz sefa geldinz :71: sizin prolaktin harici sorununuz varmıydı.yumurta takibini ne ile yapıyıordunuz :1: azcık sorgular giibi oldu ama idare etcen artıkın...[/QUOTE

sagol canim hosbulduk :16: yumurta takibi derken ovi testleri kulandim basqa sorunum yok sadece prolaktinim yukselmisdi oda dustu cok sukur... aslinda sormaniza seviniyorum cunki herkesden bir yeni seyler oyrenmek istiyorum iste bebissiz olmuyo dayanmak cok zor Allahin izniylede carcabuk olsun istiyorum :49:

Ovu testlerini kullanirkn cift cizgiyi gorebiliyonmu.irem arkadasimizin da dedigi gibi ates olcmeyi de deneybilirsin ayni zamanda.ben de bu topige takilmdan once pek bisey bilmiyormusum vucudumuzla alakali.hamile kaldiktan sonra esim dedi iyi ki taklimsin o tpoige diye.sen de gel takil bize insallah hayirlisiyla rabbim izin verrirde melegin gelir sana

Ne oluyo leyynnn:111::111: en son sana cevap yazmaya çalışırken sayfadan atıldım bakım onarım felan varmışmış bizmi kirletik şimdi:1:

He rümüşüm:16: sorularımı sordum rahatladım:1:bende bitkisel düşünüyorum zaten ve 3aylık olmayı beklicem öyle daha rahat edecek sanırım :44: hem tatil vaktide dolmuş olur :34:

Kız o aylardan sonra yorgunluk artar zaten heleki son aylarda ,dinlene dinlene yapmalısın o tür işleri öyle birden yüklenme :20:
dinlene dinlene yapiyodum kiz obur turlu mumkun olmuyodu zaten.ben de dun esimin omuzuna masaj yptim bi geldim bakima almislr.

Back
X