Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ateş ölcmeye şunun için başlayabilirsin bazı cok nadir arkdaşlar yüksek ateş ile adet olabiliyor,yarın ölcmeye başla mesela bata kadar bakarsın yüksek ateşte mi adet oluyn düşük ateş te mi.
tamam canim yaparim sonuclarida bura yazarim
kizlar 3gun 9 gun yazmissiniz o ne gunleri bir anlatirmisiz orkidem hamilemi acaba anlamadim neyin gecmesini bekliyor dogum mu yapicak yoksa yine anlamadim ne :26: bir anlatin lutfen
kizlar size yazdiktan sonra yoğun oldu. Daha iyiyim. Beni burda sarip sarmalayan pataklayan bi hemşire grubu var sagolsunlar baya destek oluyor onlar da sizin gibi. Aksama yazdiklarinizi okurum. öpüyorum sizi
9 gün yazan irem arkdaşımız hamile randevusuna 9 gün kaldı
3 yazdığımız orkide arkdaşımız tüpbebek yaptırdı test yapıcak onun geri sayımı.
amin canımherkesin iyi haberlerini dort gozle bekliyorum insallahAllah kimseyi darda koymasin
oda yok tatlm cnm bnm ya .) ne var onud bilmyorumki hiçbişi yoktu en son ama tabiki 6 geçiverdi üstünden inş yine bi sorun yoktur yarın belli olcak bakem ne diycek dokturcuk inş üzmez beni
Ben bugün misafir odasına bi girişcem.kolay glesin banaYardım etmek isteyen olursa hic cekinmesin gelsin
![]()
Çok yorulup uyuyorum canım. 3 gün kaldi ama bugün durup durup agliyorum olmadı diye
evde çorbam var, ama yanına ne yapsam:26:
Tu-met nasılsın canım ne aşamadasın sen şimdi ,ben yine unuttum![]()
tamam canim esimde bir sikinti yok dediler cok sukur dualarin icin sagol tatlim insallah bekliyorum bu ay gecsin olmazsa calismalara devam gelen ay ovi testi yapicam mutlaka bu ay hicbirsey yapmadim basinnan beri bekliyim insallah hemile kalirim kalmazsamda hersey yapicam iste bakalim hayirlisi
pkoya ragmen yumurtlyan ılk kez duydum.sut hormonlarım benımde yuksektı doktenix dıye bı ılaac kullannca dusmustu.yarın sonucunu alıncada bıze haber vermeyı unutma oldumu ınşallahhh guzel haberlerle gelırsın
haberler şuan için çok güzel sonuç pozitif ama tabi daha kesenin gözükmesi kalp atışları filan aşaması var... Darısı isteyen herkesin başına...