hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kizlar 3gun 9 gun yazmissiniz o ne gunleri bir anlatirmisiz orkidem hamilemi acaba anlamadim neyin gecmesini bekliyor dogum mu yapicak yoksa yine anlamadim ne :26: bir anlatin lutfen
:1::1::1: çok tatlısın , rumeyse karışıklığa el koymuş ben açıklamayayım artık
Kız Meryem ana sen bizim cinsiyetleride bilirsin şimdi :1: söyle bakim iremin neyi olucak rümeysanın ?? Benim ??

Çorba yeter bişey yapma salata yap yeter Şişko seni :1:
:1::1::1::1::1: sorma sormaa tutamıyorum boğazı:17::17::1::1::1:kız o iş haa deyince tahmin edilmiyorkiiii, bana şööyleee bi gelecekler de öyle tahmin edebiliyorum, şimdi hissiyat sıfır:50:
salatayı sen git kocana yap bikerem hııhhh:63::63::63::63: sevgilim beni yemeğe götürecek:16: :32::32::32::32:
sanırım şoktayım... çok sevindim eşimle beraber gittik biliyor ama test sağlık ocağında yapıldı.( grip için gitmiştim.) 31. günde b hcg 141okuduklarım korkutuyor açıkçası kimyasal filan falan ... bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar kendime gelemeyebilirim...

:1::1::1: al şaşkının da böylesi gözün aydın , kız sana yetişirsem öpecem, yaa sen hamişlik duygusunun tadını bi çıkar, bismillah dalmışsın araştırıyorsun:20: stres yapma kendini rahat birak da bırak bebişin güzel güzel beslensin:16: sen şimdi belirti kısmına gel bakim, maalum herkeste belirti olmuyor çünkü

çift çizgi gördüm 10. gün demişsin , 24 günde mi oluyon adet kaç günde bir oluyorsun , bu arada sen şimdi bat tarihine kadar ki inşallah kırmızı kartı yemezssin ateşini ölç her sabah 6-8 arası hep aynı saatte en az 3 saatlik derin uykuyla ölçeceksin bunla ilgili detaylı bilgi için bir topikte var ateş ölçme diye bakarsın onada , eğer olmadı adet olursan hem battan itibaren ateş ölç hemde ovu testi yap :34:

evet canim 24-26 gun nen bir oluyorum illeki birgunum yok yani 27si oldumsa yine 2-3gun veya cok bilmiyorum dengesiz oluyor benimki amma hep cabuk geliyor..tamam canim olcerim mutlaka

walla o zor işi 3-4 yılda biz yapcaz biz malesef hemde hep böyle şehirler arası:50::50:
:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:vv

:1::1::1::1::1: sorma sormaa tutamıyorum boğazı:17::17::1::1::1:kız o iş haa deyince tahmin edilmiyorkiiii, bana şööyleee bi gelecekler de öyle tahmin edebiliyorum, şimdi hissiyat sıfır:50:
salatayı sen git kocana yap bikerem hııhhh:63::63::63::63: sevgilim beni yemeğe götürecek:16: :32::32::32::32:

:1::1::1: al şaşkının da böylesi gözün aydın , kız sana yetişirsem öpecem, yaa sen hamişlik duygusunun tadını bi çıkar, bismillah dalmışsın araştırıyorsun:20: stres yapma kendini rahat birak da bırak bebişin güzel güzel beslensin:16: sen şimdi belirti kısmına gel bakim, maalum herkeste belirti olmuyor çünkü
:16: huyum kurusun bende cok tatlıyım ne olcak yani

bu arada temmuzda taşınıoz dedim dedim tain yerimiz belli oldu en sonunda kızlar... muştan Karamana taşıncaz :21: adanayada yakın (adanalıyımda)

haydiii gözün aydın, sahi aynı zamanda geçmiş olsun ablana çok üzüldüm, tıp çok ilerledi vardır bir çaresi. hep doktorlardan şikayet ediyoruz (um) ama aralarında gerçekten çok iyiler var ve ellerinden geleni yapacaklardır. orkinin kullakları çınlasın,dünya tatlısı bişi:16::16:

haydiii gözün aydın, sahi aynı zamanda geçmiş olsun ablana çok üzüldüm, tıp çok ilerledi vardır bir çaresi. hep doktorlardan şikayet ediyoruz (um) ama aralarında gerçekten çok iyiler var ve ellerinden geleni yapacaklardır. orkinin kullakları çınlasın,dünya tatlısı bişi:16::16:

saol canım inşallah iyi sonuşlar alırız :43::43: orkim ya ewet öyle ne zaman bişi sorsam hem burdan hem özelden özenle cewap werdi saolsun... eminim hastalarınada öyledir... allah kalbine göre wersin orkimin de hepimiizinde... :16:

:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:vv

:16: huyum kurusun bende cok tatlıyım ne olcak yani
:16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54: yerim seniii

walla o zor işi 3-4 yılda biz yapcaz biz malesef hemde hep böyle şehirler arası:50::50:

peki emekliliğine çok var mı yani bildiğim kadarıyla erken emekli olması lazım. bizim damat da polis ve erken emeklilikleri var.şimdi diyarbakıın bi ilçesinde görev yapıyor, bi de izmire taşınacaklardı 10 yıl orda çalışacam bitecek diyordu:26: o nasıl olcak kiii

sagol canim bu tatli olmayan yok herkes cok iyi herkesin gonlune gore versin tanrim burda sevinemiyen arkadaslar tez zamanda sevinsinler

kulanmamami tavsiye edersin? :26:

tam öyle diyemem ama bi topikte okumuştum belki diger arkdaşlarda şahsi fikirleriini dile getirebilirler
sende bi araştır istersen eğer hormonlarında yumurtlamanda sıkıntın yoksa kullanmayın diyorlar ben şu an işim oldgu icin tam olarak bişey diyemiyorum ama akşam bi araştırcam senin icin.

ben gidip saçlarımı kurutayım, rümüş sen bahar temizliğini bitirmeye niyetlisin:34:

cumartesi yatılı misafirim gelmeyecek olsaydı bu aralar bitirmeye niyetim yokt :34: ama aslında iyi oldu.bugünde misafir odasını temizliyorum ama yavaş yvaş dinlene dinlene koltukları silmedim güzel gine fırcalı uc ile süpürdüm silme işlemide başka zamana artıkın :1: yarım yarım yapmaya calışıyorum......

:16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54: yerim seniii

peki emekliliğine çok var mı yani bildiğim kadarıyla erken emekli olması lazım. bizim damat da polis ve erken emeklilikleri var.şimdi diyarbakıın bi ilçesinde görev yapıyor, bi de izmire taşınacaklardı 10 yıl orda çalışacam bitecek diyordu:26: o nasıl olcak kiii

canım polis değil benm eşim asker... polislerden biraz farklı... bizim mecburi oluyo tainlerimiz... genel olarak 2 ile5 yıl arasında değişiyo garnizon süreleri... benm eşim başlayalı 3 yıl oldu emeklilik düşünemioz bile artık daha ben 23 o 26 yaşında :1: emekliliğe daha çok zamanımız war :1::1: 2047 gibi görünüyo sanırım emeklilik o civarlarda yani :52::52::52:

karamanı ben görüp sana anlatırım :1::1::1: Kız eşinn sülalasi nasıl insanlar iyi mi_? :1::1::1: Kaçı iyi kaçı orta kaçı kötü :60: Sonuca göre ortalama yapcamda :1::1::1::1:

şimdi beyzın bir program başlangıcı vardı ona döncek, kız benim eşim trabzonlu tak günahına onları bizimkiler dediğim anne ve babamın büyükleri onlar karamanın bir köyündenler hatta halamda hala köyde yaşıyo ama benim annemle babam konya ereğli doğumlular sonra annemler antepe taşınmış babamlar ereğlide kalmış sonra kader ağını örmüş şimdi onlar konyada ben trabzonda böyle devam ediyo kızkardeşim izmitte erkek alanyada ben her yerde adam bulurum özeti :60::60::60:

cumartesi yatılı misafirim gelmeyecek olsaydı bu aralar bitirmeye niyetim yokt :34: ama aslında iyi oldu.bugünde misafir odasını temizliyorum ama yavaş yvaş dinlene dinlene koltukları silmedim güzel gine fırcalı uc ile süpürdüm silme işlemide başka zamana artıkın :1: yarım yarım yapmaya calışıyorum......

:53::53::53: sen bi de kanepe mi silecen, kız bırak boşver, birini tutacaktın vaz mı geçtin. ya da tutma zaten doğumuna bişi kalmadı ramazan bayramında çağır evi elden geçirsin bir taşla dünyaa kuş vurursun.

Back
X