geçen sene Bodrum'a da gelmişlerdi..hava da güzel olunca harika bir gösteri olmuştu..
Eki Görüntüle 712537
fotoğrafı sen mi cektin diyecem abes bi soru olcak dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen sene Bodrum'a da gelmişlerdi..hava da güzel olunca harika bir gösteri olmuştu..
Eki Görüntüle 712537
kizlar 3gun 9 gun yazmissiniz o ne gunleri bir anlatirmisiz orkidem hamilemi acaba anlamadim neyin gecmesini bekliyor dogum mu yapicak yoksa yine anlamadim ne :26: bir anlatin lutfen
Kız Meryem ana sen bizim cinsiyetleride bilirsin şimdisöyle bakim iremin neyi olucak rümeysanın ?? Benim ??
Çorba yeter bişey yapma salata yap yeter Şişko seni![]()
sanırım şoktayım... çok sevindim eşimle beraber gittik biliyor ama test sağlık ocağında yapıldı.( grip için gitmiştim.) 31. günde b hcg 141okuduklarım korkutuyor açıkçası kimyasal filan falan ... bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar kendime gelemeyebilirim...
hadi gözünüz aydın üff taşınmak cok zor beee..
fotoğrafı sen mi cektin diyecem abes bi soru olcak dimi![]()
çift çizgi gördüm 10. gün demişsin , 24 günde mi oluyon adet kaç günde bir oluyorsun , bu arada sen şimdi bat tarihine kadar ki inşallah kırmızı kartı yemezssin ateşini ölç her sabah 6-8 arası hep aynı saatte en az 3 saatlik derin uykuyla ölçeceksin bunla ilgili detaylı bilgi için bir topikte var ateş ölçme diye bakarsın onada , eğer olmadı adet olursan hem battan itibaren ateş ölç hemde ovu testi yap![]()
walla o zor işi 3-4 yılda biz yapcaz biz malesef hemde hep böyle şehirler arası![]()
çok tatlısın , rumeyse karışıklığa el koymuş ben açıklamayayım artık
sorma sormaa tutamıyorum boğazı
kız o iş haa deyince tahmin edilmiyorkiiii, bana şööyleee bi gelecekler de öyle tahmin edebiliyorum, şimdi hissiyat sıfır
salatayı sen git kocana yap bikerem hııhhhsevgilim beni yemeğe götürecek
![]()
al şaşkının da böylesi gözün aydın , kız sana yetişirsem öpecem, yaa sen hamişlik duygusunun tadını bi çıkar, bismillah dalmışsın araştırıyorsun
stres yapma kendini rahat birak da bırak bebişin güzel güzel beslensin
sen şimdi belirti kısmına gel bakim, maalum herkeste belirti olmuyor çünkü
bu arada temmuzda taşınıoz dedim dedim tain yerimiz belli oldu en sonunda kızlar... muştan Karamana taşıncazadanayada yakın (adanalıyımda)
haydiii gözün aydın, sahi aynı zamanda geçmiş olsun ablana çok üzüldüm, tıp çok ilerledi vardır bir çaresi. hep doktorlardan şikayet ediyoruz (um) ama aralarında gerçekten çok iyiler var ve ellerinden geleni yapacaklardır. orkinin kullakları çınlasın,dünya tatlısı bişi![]()
ANLADIM CANIM...BU KÜRLER BİLDİM KADARIYLA Bİ SIKINTINZ YOKSA KULLANMAYIN DİYORLARDA ONDAN SORDUM
kulanmamami tavsiye edersin? :26:
vv
huyum kurusun bende cok tatlıyım ne olcak yani
walla o zor işi 3-4 yılda biz yapcaz biz malesef hemde hep böyle şehirler arası![]()
çok tatlısın , rumeyse karışıklığa el koymuş ben açıklamayayım artık
sorma sormaa tutamıyorum boğazı
kız o iş haa deyince tahmin edilmiyorkiiii, bana şööyleee bi gelecekler de öyle tahmin edebiliyorum, şimdi hissiyat sıfır
salatayı sen git kocana yap bikerem hııhhhsevgilim beni yemeğe götürecek
![]()
al şaşkının da böylesi gözün aydın , kız sana yetişirsem öpecem, yaa sen hamişlik duygusunun tadını bi çıkar, bismillah dalmışsın araştırıyorsun
stres yapma kendini rahat birak da bırak bebişin güzel güzel beslensin
sen şimdi belirti kısmına gel bakim, maalum herkeste belirti olmuyor çünkü
kulanmamami tavsiye edersin? :26:
tam öyle diyemem ama bi topikte okumuştum belki diger arkdaşlarda şahsi fikirleriini dile getirebilirler
sende bi araştır istersen eğer hormonlarında yumurtlamanda sıkıntın yoksa kullanmayın diyorlar ben şu an işim oldgu icin tam olarak bişey diyemiyorum ama akşam bi araştırcam senin icin.
bu arada temmuzda taşınıoz dedim dedim tain yerimiz belli oldu en sonunda kızlar... Muştan karamana taşıncazAdanayada yakın (adanalıyımda)
ben gidip saçlarımı kurutayım, rümüş sen bahar temizliğini bitirmeye niyetlisin![]()
yerim seniii
peki emekliliğine çok var mı yani bildiğim kadarıyla erken emekli olması lazım. bizim damat da polis ve erken emeklilikleri var.şimdi diyarbakıın bi ilçesinde görev yapıyor, bi de izmire taşınacaklardı 10 yıl orda çalışacam bitecek diyordu:26: o nasıl olcak kiii
kız bizimkiler karamanlıama hiç karamanı görmedim
![]()
karamanı ben görüp sana anlatırımKız eşinn sülalasi nasıl insanlar iyi mi_?
Kaçı iyi kaçı orta kaçı kötü
Sonuca göre ortalama yapcamda
![]()
kız bizimkiler karamanlıama hiç karamanı görmedim
![]()
cumartesi yatılı misafirim gelmeyecek olsaydı bu aralar bitirmeye niyetim yoktama aslında iyi oldu.bugünde misafir odasını temizliyorum ama yavaş yvaş dinlene dinlene koltukları silmedim güzel gine fırcalı uc ile süpürdüm silme işlemide başka zamana artıkın
yarım yarım yapmaya calışıyorum......