Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi beyzın bir program başlangıcı vardı ona döncek, kız benim eşim trabzonlu tak günahına onları bizimkiler dediğim anne ve babamın büyükleri onlar karamanın bir köyündenler hatta halamda hala köyde yaşıyo ama benim annemle babam konya ereğli doğumlular sonra annemler antepe taşınmış babamlar ereğlide kalmış sonra kader ağını örmüş şimdi onlar konyada ben trabzonda böyle devam ediyo kızkardeşim izmitte erkek alanyada ben her yerde adam bulurum özeti![]()
sen bi de kanepe mi silecen, kız bırak boşver, birini tutacaktın vaz mı geçtin. ya da tutma zaten doğumuna bişi kalmadı ramazan bayramında çağır evi elden geçirsin bir taşla dünyaa kuş vurursun.
şimdi beyzın bir program başlangıcı vardı ona döncek, kız benim eşim trabzonlu tak günahına onları bizimkiler dediğim anne ve babamın büyükleri onlar karamanın bir köyündenler hatta halamda hala köyde yaşıyo ama benim annemle babam konya ereğli doğumlular sonra annemler antepe taşınmış babamlar ereğlide kalmış sonra kader ağını örmüş şimdi onlar konyada ben trabzonda böyle devam ediyo kızkardeşim izmitte erkek alanyada ben her yerde adam bulurum özeti![]()
teyzem gelcekti neyse fiyatı verecektim sonra burda fuar acılmış orda sıra geceleri gibi mekan acmış birileri cadır falan kurulu orda gözleme acıyor haziranın 2 sine kadar da devm edicekmiş.yani gelemiycek.ne bilim yavaş yavaş yapıyorum zaten kendi evimize taşınma gibi duurumumuz var oraya taşınırsak sadece oturma odamı ve mutfağımı kullancam diger eşyalar paketlencek evin diger odasında kapalı kalcak bi uzun süre.bugün misafir odasının koltuklarını süpürdüm yeri süpürdüm sildim. öyle büyük bi iş yapmıyorum dinlene dinlene.yağmur yağmayaydı kardeşimi cağırcaktım camlar icin ama yağmur vrahallediyoruz ya allaha şükür akşama da eşime sofra kurma işini sattım mı tamamdır
![]()
tam öyle diyemem ama bi topikte okumuştum belki diger arkdaşlarda şahsi fikirleriini dile getirebilirler
sende bi araştır istersen eğer hormonlarında yumurtlamanda sıkıntın yoksa kullanmayın diyorlar ben şu an işim oldgu icin tam olarak bişey diyemiyorum ama akşam bi araştırcam senin icin.
bekliyicem sanada eziyyet olucak lutfen bir goz at tatlim hadi optum hepinizi ben kacar yemek yapicam.. kocisim bugun bana gul aldi bugun burda bayram aile gunu bende onu optum optum kucakladimuzun omurlu ailelerden olalim cocuklu ailelerden olalim dedim
ya ben seviyom bu adami iste ne yapiyim... uyyy canim sevgilim benim bitanemdir o birde onu baba yapa bilsem dunyalar benim olurdu ya insallah
![]()
Ayyy hic eglenceli degilllhaaaaaaaa anlamadım....ne ka dağılmışsınız herbi noktaya yaa
bizimkiler bulgaristandan gelmişler adanaya yerleşmişler bütün sülale hala adanada
![]()
bi aile akraba gezmesine cıksan komşi bi ayda bitiremessin her biryerde var maşallah
al şaşkının da böylesi gözün aydın , kız sana yetişirsem öpecem, yaa sen hamişlik duygusunun tadını bi çıkar, bismillah dalmışsın araştırıyorsun
stres yapma kendini rahat birak da bırak bebişin güzel güzel beslensin
sen şimdi belirti kısmına gel bakim, maalum herkeste belirti olmuyor çünkü
bi aile akraba gezmesine cıksan komşi bi ayda bitiremessin her biryerde var maşallah
bence kurma işini değilde toplamayı sat rümüş ben öyle yapıyomkurmak iyide yemek yedikten sonra ağırlaşıon ya bi zor gelioki o sofrayı toplamak
ben kuruyom o topluyo
önceleri söyleniyodu bütün gün çalışıom bide sofra topluom die
bende koca olmak kolay değil hayat müşterek gibi iki laf çaktımmı
topluyo napsın garibim alıştı artık ikiletmeden toplar
![]()
Uffff hiç ömrümde bukadar uyumamıştım 1 saat uyanık sonra tekrar uyudumrekorunda ötesi :111::111: dayak yemiş gibiydim bütün gün :111:
unuttun mu_? döverdim şimdi senide karnındaki bal böçeğine şükret
canım ben 1 senedir boşuna stres yapp uğraşmışım zaten eşimde varikosel çıktı onun tedavisine başladım 1 hafta oldu 1 ay sonra kontrol var ilaç tedavisi işe yaramasa ameliyet olcak ve ben o zaman kavuşcam bebeğimebakalım kısmet beklemedeyiz yani biz şuan... sen nasılsın canımın içi bebiş nasıl nasıl gidiyo hamilelik...
![]()
Haberler şuan için çok güzel sonuç pozitif ama tabi daha kesenin gözükmesi kalp atışları filan aşaması var... darısı isteyen herkesin başına...
:111: daha durr ne ettun 3 ay boyunca sureklı uyumak ısteycen :111:
Kız rümüş kaç aylık olunca yada hafta diyeyim ,normale dönücem:111:?? Hergün yeni bir adet le karşılaşıyorum,kızımda tık yoktu yaff:111:
genel olarak 4 aya gırınce duzene gırılır derler bende oyle oldum ögurmeler bulantılar uyku hepsı gectı sukurler olsun..eee her gebelık farklı olurmuss
O öğürmeler yokmu öğürmeler ,çookk sık yaşıyorum ,bugün yine miğde bulantım var![]()
Sen nasılsın salon temizliğin bitimi ? Uy ne güzel :) benim evde şöyle köşe bucak temizlense ,cemre yardıma gelse camları silse ,irem tozları alsa ,tu met çay pişirse ,viole kek pişirsenazlıma yemek yapsa ,rümüş ütü yapsa
orkideyle bende oturup keyif yapsak bak ona kıyamadım dinlenmesi lazım
onun işi kesinleşsin ,bidahaki seferede o yapar bizler otururuz merak etmeyin
![]()
bugün piknik malzemeleri aldımrenga renk tabaklar
herşey tamam da güneş yok
özellikle iki gündür inanılmaz yağmur yağdı...
ıyyyyyyyy utu muuuuu cok kotusun yaaa :111: bııttı su an uzandım dınlenıyom herıf gelse de sofrayı kursa dıye yol bakıyom sonra banyo yapsamm ıyı olucak