hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hoşgeldin kuzum :16: bulundugun ilin saglik mudurlugu tarafindan acilmis olan doguma hazirlik kursu olabilir bi arastir varsa mutlaka katil.yoksa internette nefes egzersizlerinin oldugu videolar var onlari mutlaka uygulayarak hazirlan doguma.doguma hazirliksiz gitmeyin ki bu muhtesem ani daha rahat atlatabilin.ben hicbir hazirlik yapmadiigima cok pismanim nasilki tatile cikarken haziirlik yapiyorsak doguma hazirlanin.dogaldogumakademisi.com var o adresi inceleyebilirsin

oyy canım inan hiç bişeye enerjim yok bi miskinlik ki sorma gitsin..kursa falan gidebilceğimi hiç sanmıyorum :27: okula gitmek beni çok yoruyo artık bu haftayı saymazsak 2 hafta kaldı inşallah dayanabilirim. çok fazla nete giremiyorum çünkü öğleden sonra hep oturduğum için ve okuldaki 4 kat merdiven beni çok yorduğu için akşam hep yatmak istiyorum arada girip sizin haberlerinize bakıyorum ama :16::16: kızın nasıl büyümüştür artık demi canım benim :nazar: darısı başımıza günler yaklaştıkça biz de çok heyecanlıyız eşimle.. hele benim her gece rüyama giriyo doğumum :18: biraz korkuyorum sanırım :18:

Rabbim hayirlisiyla kurtulmani nasip etsin arkadaşım. Korkma gelip geciyor minigini kucagina alinca bitiyor hersey...

Kızlar ben geldim istanbuldan
Hasttanem çok güzel drum da çok iyi
Şubat tatilinde laporaskopi histereskoppi olacam
Temmuzda tüp dedi kendimi daha iyi hissediyorum kızlar rotam belli
Hadi hayırlısı

ben geldiiiiim:))))
önce şunu söyliyim sizi çook özledim.... hep aklımdaydınız..... hepinizi ayrı ayrı çok merak ettim azcık geçmişe dalim bakim....

Pazar gunu 10 kisi gelcrk akrabalardan.ben nasil agarliycm o kadar kisiyi diye kara kara dusunuyom.ah ahh cemrem yanimda olaydi hec korkmazdim.biskuvuli pasta patetesli borek kisir kurupasta yapmyi planliyom yeterli olurmu sizce

oooy kuzum beni kulakların çın çın çınlıyordu zaten, demek sen anmışsın:16::16::16::16: nasılsızınız rümüşüm? salihan büyümüştür.. şimdi tam ısırmalık olmuştur....

orkiiimmmm:53::53::53: ah canım yaaa ne diyeceğimi bilemedim, önce doğumunu okudum sevinçliyidim sonra şok oldum.... Allah oğluna sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah...
bercem dualarımız seninleee....

Nasilsiniz kizlar ....

Violem az kalmis hayirlisiyla al kuzunu kucagina ins. Bercem tatlim hersey gonlunce ve ins tez vakitte olsun ins.

Beni sorarsaniz kucakci bir cadim var ki sormayin kusan bir bebegim var o yuzden emince hemen yatiramadim omuz sefamizin sonucu simdi gozu aciksa afedersiniz g.tu yere degse yikiyo ortaligi aldigimla kesiyo aglamayi :9::9::9: gunduz uykumuzda yok valla biseyler yapip yiyosam.op basina koy kivaminda geciyo gunlerim suan ne hikmeyse uyudu bende bir bakiyim dedim buraya telden yazmak zor oluyo o yuzden arada okuyom sadece gonlum sizinle :16:

İyi geceler canlar. Nasılsınız.baya boşladık topiğimiz i.gerçi hepimizin işi var.heoinizi çok özledim.Rümüşümü, violeyi,irmoşu, kikiyi,orkimi,cemremi, yaşamımı,bercestemi, arçayı,tumeti, meltemi...sweeti mart annelerinde ara sira görüyorum.parçalandık iyice:43:hepiniz iyisiniz inşallah..bende diyet yapıyorum kızlar. Tam 8 kilo verdim.dahada vericem inşallah. ..sizleri ve topiğimizin minik sakinletini öpüyorum:54::54:

Son düzenleme:
Sizi kacaklar sizi.gelmisler ozledik be.

Bercestem sevindim canım hadi hayırlısı.

Cemrem hoşgeldin sefa getirdin.

İrem kız allah kolaylık versin zor gerçekten.bana doktor kustugu için gaviskon ilaç verdi reflü diye bir süre kullandım kendine geldi yavrum.birakrim sonra.

Nazlma iyi kiz ne güzel vermissin kilolari.bende seni özledim tatlım.sende ozletme kendini:)))

Selamlar kizlar. Biz daha iyiyiz artik oglusumla. Tehlikeyi atlattik sayilir. Doktorumza gore ocak ayi tamamlandiktan sonra rahatlayabilirmisiz. Hala evdeyim.kiyafet eksigimiz kalmadi ama karyola, Pusey vs eksik. O subatimizi ayiririzz diye dusunduk. Bu arada isme karar vsrdik. Umut Kemal olacak. Biz umut istedik aslinda. Kaynpederim basindan beri kemal diyor. Onu kirmak istemedik. Birlestirdik. :) insallah hersey yolunda giderde tamamlariz. Bu arada bugün ciger gelistirici igne oldum. Onlem almak istedi doktorumuz. Hayirlisi ..hepinizi opuyoruz.

Selamlar kizlar. Biz daha iyiyiz artik oglusumla. Tehlikeyi atlattik sayilir. Doktorumza gore ocak ayi tamamlandiktan sonra rahatlayabilirmisiz. Hala evdeyim.kiyafet eksigimiz kalmadi ama karyola, Pusey vs eksik. O subatimizi ayiririzz diye dusunduk. Bu arada isme karar vsrdik. Umut Kemal olacak. Biz umut istedik aslinda. Kaynpederim basindan beri kemal diyor. Onu kirmak istemedik. Birlestirdik. :) insallah hersey yolunda giderde tamamlariz. Bu arada bugün ciger gelistirici igne oldum. Onlem almak istedi doktorumuz. Hayirlisi ..hepinizi opuyoruz.

Geçmiş olsun canım.
Hayirlisiyla sağlıkla al yavrunu kucagina inşallah. .

Bende daha olamadı da arkadaşlarım ne zaman heyecanı bırakıp ne olursa olsun dediklerinden çok kısa bir süre sonra hamile kaldılar :) rahat olmak gerekiyormuş demek ki.

günaydın kızlar doğum yaklaştıkça ben çok tırsıyorum stres oluyorum napsam ki :26: önerisi olan var mı? son gittiğimizde bebiş ters dönmüş yani normal doğum pozisyonunda değil bu durumda sezeryan olunuyo galiba demi? :26: sağlıkla gelsin meleğim de gerisi önemli değil :49: siz neler yapıyosunuz bakalım herkes düştü hayat telaşına bebişler de gelince buralara fırsat kalmıyo sanırım :34: öpüyorum hepinizi canlar :16::16::16:

Back
X