hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın herkese. Tukkani acayim:36:
Cemrem tedavi hayırlı olsun. Ne asamadasin? Bercem sen de başladın mi tedaviye? Ve son violem dogurdun mu?

Slm kızlar uzun zamandır yazmıyorum bebek düşüncesinden uzaklaşmak istedim biraz ama ne mümkün ay geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum biraz daha... Ama iyi bi haber vereyim size doktor bana biraz kilo ver demişti... Benim boyum 175 kilom 87ydi... İki aydır diyetteyim veeee artık 77 kiloyum 10 kilo verdim... Martta kontrolümuz var ınşallah sonuçlarımizda düzelmeler vardır :( hepinizi öptüm kızlar özledim siziiiii :-)

Hoşgeldin tumetim maşallah güzel kilo vermişsin
İnşalah dahad. Çok verirsin
5 kilo vermek bile birçok ilaçtan daha güzzel sonnuçlar verebilir demişti bir doktor :16:
Ama arada gel lütfen. Haber ver çünkkü merak ediyoruz

Cemrem tedavi hayırlı olsun. Ne asamadasin? Bercem sen de başladın mi tedaviye? Ve son violem dogurdun mu?

Sen hep tükkanı aç cabım nasılsın evi yerleştirdin mi
Taşınmak çok zor bilirim
Hele senin iller arası birde bebek var :16::16: Ahmet nasıl iyice toparlanmıştır

Ben laporoskopi oldum canım
Şubat adetimde bitti şimdi mart adetimi bekliyırum tüpe başlayacaz inşallah :16:
Çok heyecanlanıyorum. Hastanem çok ilgili bu sefer

ben daha doğuramadım kızlaaar öyle bekliyorum kurbanlık koyun gibi :18:

Maşallah violem yaa. Merakla bekliyoruzz :52:
Allah kolay doğum nasip etsin ssağlıkla kkavuş yavruna inşallah
Normal olacaksan dua isstiyoruz biz:16:

Sen hep tükkanı aç cabım nasılsın evi yerleştirdin mi
Taşınmak çok zor bilirim
Hele senin iller arası birde bebek var :16::16: Ahmet nasıl iyice toparlanmıştır

Ben laporoskopi oldum canım
Şubat adetimde bitti şimdi mart adetimi bekliyırum tüpe başlayacaz inşallah :16:
Çok heyecanlanıyorum. Hastanem çok ilgili bu sefer
Yerleştim sayilir. Daha açılmadık koliler var. Ahmedim de iyi cok sukur. Yalnız cok gazlı. Karni gur gur. O nedenle bazen cok ağlıyor. Bercem cok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Dualarimdasin. En güzel en hayırlı sekilde kucagina aldigini görürüz inşallah

Yerleştim sayilir. Daha açılmadık koliler var. Ahmedim de iyi cok sukur. Yalnız cok gazlı. Karni gur gur. O nedenle bazen cok ağlıyor. Bercem cok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Dualarimdasin. En güzel en hayırlı sekilde kucagina aldigini görürüz inşallah

Boşver kolileri
Sen Aahmetin tadını çıkar bol bol öp benim için aslı teyzesi yer onu
Sağolun canım biliyorum ki çok kişinin dualarındayım bu sefer olacak inşallah
Öyle hissediyorum:16::16:

merhaba canım hoşgeldin yazdığını görünce çok sevindim:16: asıl sen nasılsın nasıl gidiyor, yerin çok belli oluyor...
yarın aşılama olacak ama hiç umudum yok.dün akşam için ilişki önerilmişti ama kocam olacak herif dün kıçını döndü yattı:47::47: açıkçası çok kızgınım ona. ben boşu boşuna bu kadar hormon yüklendim ama herif zevkli kısmını bile beceremedi:47::47::47: bencil şeyyy:47::47::47: çok kızgınım ona. akşam ben de yastığımı kaptım diğer odaya geçtim:19: bu moralle aşılama olacak ağlayasım var sinirlerim çok bozuk:43::43::43:

merhaba canım hoşgeldin yazdığını görünce çok sevindim:16: asıl sen nasılsın nasıl gidiyor, yerin çok belli oluyor...
yarın aşılama olacak ama hiç umudum yok.dün akşam için ilişki önerilmişti ama kocam olacak herif dün kıçını döndü yattı:47::47: açıkçası çok kızgınım ona. ben boşu boşuna bu kadar hormon yüklendim ama herif zevkli kısmını bile beceremedi:47::47::47: bencil şeyyy:47::47::47: çok kızgınım ona. akşam ben de yastığımı kaptım diğer odaya geçtim:19: bu moralle aşılama olacak ağlayasım var sinirlerim çok bozuk:43::43::43:
canimsin üzme kendini. Ne kadar kızgın olduğunu tahmin ediyorum ama inan ona da zor ve stres. Cinsel isteklerini bile etkiliyor. Çocuk işini bir nevi performans olarak görüyorlar

slm kızlar kimse var mı topikte bebişim uyurken azıcık bakayım kimvar dedim nette

nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hayat

Maşallah violem yaa. Merakla bekliyoruzz :52:
Allah kolay doğum nasip etsin ssağlıkla kkavuş yavruna inşallah
Normal olacaksan dua isstiyoruz biz:16:

şu anda normal gözüküyor ama son dakika ne olur bilmiyorum bercem tabii dua ederim size de inşallah senin de güzel haberin çok yakınca canım benim :16::16:

bu arada herkese cevap yazamıyorum kızlar görmediğimi sanmayın çok az oturuyorum pc başında o yüzden.. hepinizin iyi haberlerini almak ne güzel :34:

şu anda normal gözüküyor ama son dakika ne olur bilmiyorum bercem tabii dua ederim size de inşallah senin de güzel haberin çok yakınca canım benim :16::16:

bu arada herkese cevap yazamıyorum kızlar görmediğimi sanmayın çok az oturuyorum pc başında o yüzden.. hepinizin iyi haberlerini almak ne güzel :34:

Seni ki erkekk mi olacaktı ccanım ssanki kız diiye hhattırlıyooruum:44:

Back
X