hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kuzuuum kaç vakittir aklımda yazayım dedim. çok üzüldüm. bunda da vardır bi hayır. Rabbim kendinden gelen ne varsa gönlümüzü razı eylemeyi nasip etsin

canım hadi hayırlısı bakalım inşallah Allah gönlüne göre verir

nazlım diğer tarafa da yazdım. çok mutlu oldum inan. ne güzel 3 çocuk

kız rümüşkooo salihaya kardeş mi geliyo yoksam:52:

Halen beklemedeyim dun gene kahverengi leke geldi.aksam karnim agridi birazda midem bulandi o yuzden vazgectim doktora gitmkten.bekliyom oyle.sen nasilsin

Iyidir rumus. Ahmet soguk algınlığı oldu. Onla uğraşıyorum. Kiz rumis ne güzel olsa 2. de aradan çıkar

Geçmiş olsun kuzumuza.benimkinde de burnu akmaya basladimi kesiyom bir sogani 3 4 e koyuyom yataginin basina rahat nefes aliyor mikroplari kiriiyor ben cok faydasini gordum.belki sizede faydasi olur.2. Ciyi dusunuyodum ama bu kadar erken degil gerci ortada bisey yok da.olursa da hani tvlerde tek gece de hamile kaliyorlar ya aynen oyle olucak..kader kismet

Orkide tatlim seni gormek ne güzel:)))
Gecmis olsun canım ahmete.doktorada onermek ne kadar dogru bilmem ama:))))) rumusumun dedigi gibi sogan cok iyi geliyo.1cay kaşığı gunde suyunu icirmistim bende faydasini gördüm.
Halen beklemedeyim dun gene kahverengi leke geldi.aksam karnim agridi birazda midem bulandi o yuzden vazgectim doktora gitmkten.bekliyom oyle.sen nasilsin

Kizz rümüş yoksammmmm...
Korkma tatlim yaa bendr gecen ay oyle oldum uzadi olmam hala emzirdigimiz için duzensizlik yasayabilirmisiz...rabbim hayirlisini versin.dedi n gibi erken biraz ama olursada herşeyin hayirlisi:))))

Gecmis olsun canım ahmete.doktorada onermek ne kadar dogru bilmem ama:))))) rumusumun dedigi gibi sogan cok iyi geliyo.1cay kaşığı gunde suyunu icirmistim bende faydasini gördüm.

Kizz rümüş yoksammmmm...
Korkma tatlim yaa bendr gecen ay oyle oldum uzadi olmam hala emzirdigimiz için duzensizlik yasayabilirmisiz...rabbim hayirlisini versin.dedi n gibi erken biraz ama olursada herşeyin hayirlisi:))))

Az once idrar testi yaptim negatif çıktı.senin kide kahverengimi geldiydi.bide doktor alttanmi muane etti 3 4 . ay oncesinde duzenli agrisiz olmaya basladiydim simdi bi anda boyle olunca sasiridim.ebe ye sordum bi baktir demişti.biraz seninkinden ayrinti veririsen sevinirim.doktora gidicem ama çocuğu birakabilcegim biri yok mecbur beraber gidicem.

Az once idrar testi yaptim negatif çıktı.senin kide kahverengimi geldiydi.bide doktor alttanmi muane etti 3 4 . ay oncesinde duzenli agrisiz olmaya basladiydim simdi bi anda boyle olunca sasiridim.ebe ye sordum bi baktir demişti.biraz seninkinden ayrinti veririsen sevinirim.doktora gidicem ama çocuğu birakabilcegim biri yok mecbur beraber gidicem.

Tatlim ben bunun için doktora gitmedim.kahve gelmisti evet hatta o ay sadece kahve lekelerle gecti gitti.ama doktorum emzirdigim surece duzensizlikler olacagini bastan söylemişti. Bence birsey yoktur ama icin rahat etsin sen yine git doktora.
Makesef benimde birakabilecegim kimse yok çocuğumu. Seni cok iyi anlıyorum. Disim icin doktora gidecem gunler uzadi esim isten geldikten sonra gidecem mecbur.

nazlımaaaaaaaaaaaaaaaa kız 3. yü mü yaptın yaşınada bakman len biz büyügüz sıranı bekleseneeeeee :9::9::9::9::9::9: canım sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini rabbim sana ve ailene bağışlasın mucizelerini :16::16::16::16:

Geçmiş olsun kuzumuza.benimkinde de burnu akmaya basladimi kesiyom bir sogani 3 4 e koyuyom yataginin basina rahat nefes aliyor mikroplari kiriiyor ben cok faydasini gordum.belki sizede faydasi olur.2. Ciyi dusunuyodum ama bu kadar erken degil gerci ortada bisey yok da.olursa da hani tvlerde tek gece de hamile kaliyorlar ya aynen oyle olucak..kader kismet
sağol canım. kız olsun rümüş araları yakın olsun. birlikte büyürler. valla ben korunmuyorum. olursa yok demem. Allah hayırlısını versin. sonra da bu defteri bi demlik kapatırım diyom

Kizz rümüş yoksammmmm...
canım seni görmek de o kadar güzel. sağol canım. soğan deneyelim
nazlımaaaaaaaaaaaaaaaa kız 3. yü mü yaptın yaşınada bakman len biz büyügüz sıranı bekleseneeeeee :9::9::9::9::9::9: canım sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini rabbim sana ve ailene bağışlasın mucizelerini :16::16::16::16:
:1::1::1:edepsiz sırasını beklememiş :27::27:

sağol canım. kız olsun rümüş araları yakın olsun. birlikte büyürler. valla ben korunmuyorum. olursa yok demem. Allah hayırlısını versin. sonra da bu defteri bi demlik kapatırım diyom

canım seni görmek de o kadar güzel. sağol canım. soğan deneyelim

:1::1::1:edepsiz sırasını beklememiş :27::27:
Sağol un canlar. ....gelsin bakalım bücürüm sağlıkla.
Yaaaaa bu sefer ben rahatdurdum valla:1:bebiş kendisi yaptı..inatçı çıktı yav...büyük Nazlıydı gelemiyordu Nazlı oldu bu İnatçı olsun diyorum:1:ayın 9 randyevum canikolar bakalım tıp tıp görücekmiyim:1:
Bu arada eşim ve annemler benim adımı Hürrem koydular:9:her sene doğuruyormuşum guya:27::9:

Orkidecim güzel haberler duymak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuzuuum kaç vakittir aklımda yazayım dedim. çok üzüldüm. bunda da vardır bi hayır. Rabbim kendinden gelen ne varsa gönlümüzü razı eylemeyi nasip etsin

amin canım iyiyim bu sefer çok yıkılmadım ilk hafta üzülmüştüm şimdi daha iyiyim
vazgeçmeyecem inşallah olacak inşallah canım
sadece insanların o acır bakışları beni mahvediyor okadar
bu aralar bu fikirden uzaklaşmayı istiyorum belkide ondan daha iyiyim

hadi hayırlısı :1: doğurun kız peşpeşe Hürrem gibi maşallah:nazar::nazar:

amin canım iyiyim bu sefer çok yıkılmadım ilk hafta üzülmüştüm şimdi daha iyiyim
vazgeçmeyecem inşallah olacak inşallah canım
sadece insanların o acır bakışları beni mahvediyor okadar
bu aralar bu fikirden uzaklaşmayı istiyorum belkide ondan daha iyiyim
Canım benim o bakışları bilirim. Insani çok uzuyor. Hele bir de üzülme diye gebeligini gizleyenler var ki onlara daha cok üzülüyordum ben. Rabbim eminim bu sıkıntılarin mukafatini verecek. Bize düşen hakkı ile sabir

Orkidecim güzel haberler duymak istiyorum

sonsycim nasılsın? Minik kizin nasıl? Benim de minnos bir iglum var 4.5 aylık. Gebe kalmam zor olduğu için korunmuyorum. 2. gelirse başım üstüne yeri var gelsin. Gelmezse de dondurulmuş embriyom var. Oglum 1 yaşına gelince denemek istiyorum

Çok sevindim orkidecim Hayırlı olsun
benim kızım da 13,5 aylık oldu

Canım benim o bakışları bilirim. Insani çok uzuyor. Hele bir de üzülme diye gebeligini gizleyenler var ki onlara daha cok üzülüyordum ben. Rabbim eminim bu sıkıntılarin mukafatini verecek. Bize düşen hakkı ile sabir

üzülmemem için değilde nazar değdiririm diye saklayanlar var üzülmek değil aşırı öfkeleniyorum
neyse onlarda kendilerince haklılar diyelim:1::1:
inşallah sabrımızın meyvesini alırız benimle bekleyen tüm arkadaşlarım :16::16:

Back
X