Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canim kikim benim biliyorum ne zordur o bulantilar.gitdikce azalicak in SA Allah biliyorsun benden tecrubelisin.yarin guzel haberlerini bekliycez.zaten bulanti filan varsa hersey kesin yolundadir goruceksin
Kikim gozun aydın. Kiz orada sanki iki kese var ikiz olmasin bu ilk kez gördüm böyle:)Eki Görüntüle 1725262
Buda benim minakım çok şükür herşey yolunda
7+1 olmuşuz usg ye göre :)) soldaki bebiş sağdaki baloncuk nedir diye sordum ,o unun beslenme kutusu dedi :) sanırım eşi olmalı biliyorum :)
Kalp atışında izledim ekrandan ay çok heyecanlı ,çok duygulandım kızlar.
Kikim gozun aydın. Kiz orada sanki iki kese var ikiz olmasin bu ilk kez gördüm böyle:)
Kikim gozun aydin pıtırcığı görmussun.. Evet o yolk kesesi diyorlar ona besleniyor ondan onun buyuklugune kucuklugune takilma eger ikiz olsaydi zaten biri kucuk derdi dr..bakalim sira cinsiyette.. Bu arada son adet tarihinle zamani tutuyormuCan'ım korkutma beni yaaa:)) ikiz olsa anlardı herhalde yıların doktoru sonuçta :))
Anlatım ya bu ne diye bana ordan besleniyor dedi sadece ,kız varya bugün doktorun biraz morali yoktu zaten kafa karman çormandı , bi bana resim çıkarıp kopyalamayı unuttu :))
Sonra bana hesapladı 29 eylülde doğuracan dedi
Sen ne diyorsun ben 11 ay mı taşıyacam bebeği dedim kikiki hesap 7 ağustos olmalı dedim yine hesapladı doğru ben biraz şaşkınım bugün kusura bakma 8 ağustos dedi ,bu dingil bunu yanlış görmüş olmasın bu ayda bukadar büyük eş olurmu
Kız benide korkuttun haaa![]()
Kikim gozun aydin pıtırcığı görmussun.. Evet o yolk kesesi diyorlar ona besleniyor ondan onun buyuklugune kucuklugune takilma eger ikiz olsaydi zaten biri kucuk derdi dr..bakalim sira cinsiyette.. Bu arada son adet tarihinle zamani tutuyormu
Senin diger dogumlar sezeryanmiydi kuzumTam tamına tutuyor Can'ım
Senin diger dogumlar sezeryanmiydi kuzum
Anladım canim ben ilkinde normal dogum die gittim bizimkide kakasini yapmisti hemen sezeryana aldilar ozaman korkmamistim ameliyattan ama simdi cok tırsıyorum sezeryandanBirincisi normal doğum
İkincisi 14 saat sancı tam çıkacak popo üstü Son dakika acil sezaryan oldu
İkiside erken doğum biri 37 hafta diğeri36 haftada doğdu
Burda zaten sezaryen mecbur kalmadığı sürece yasak .
Benim bünyemde sanırım 40 haftayı dolduracak kadar kaldırmıyor gebeliği erkenden atıyor dışarı :)
Ilkine gore zorrlugu varmi acaba
Ben ilkinde uyumamistim bundada uyumayi istemiyorum ama yinede ameliyat korkusu sardi iste simdiden... Sonrasi benim sancili geçmiyor ilkinde cabuk kalkmıştım ayaga insallah bundada oyle olur ama dedim ya yinede korku var isteCanım neden korkuyorsunki sezaryanda bişey hissedilmiyorki zaten . Tabi sonrası zor biraz yaralı otur kalk wc zor oluyor
Ben ilkinde uyumamistim bundada uyumayi istemiyorum ama yinede ameliyat korkusu sardi iste simdiden... Sonrasi benim sancili geçmiyor ilkinde cabuk kalkmıştım ayaga insallah bundada oyle olur ama dedim ya yinede korku var iste
Kikim gozun aydin gormussun pitircigi masallah . Allah tamamina erdirsin.sag saglim dogsun
Yani belden uyusturdularUyumak derken ? Anlamadım ben